Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
29.11.12 17:06

Ahojky holky :)
přidávám se k vám :) je mi 22 a termín máme 18.6. (budu mít krásný dárek k narozeninám :mrgreen:, které mám 21.6.) za 14 dní mám jít na prý větší ultrazvuk (asi teda screening :)) to budu ve 13. tt :) jsem blázen, už koukám na kočárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.11.12 17:09

@xoxy
ahoj vitam te ..me to ceka 6.12 a termin jeste nemam doufam ze bude vse v poradku, ja budu mit kocarek po segre penez neni moc jako samozivitelka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.11.12 17:11

Ahojky, to víš, že všechno bude v pořádku :) já koukám po bazárkách, teď moc peněz nazbyt taky nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
29.11.12 17:15

@Clairisek Ahojky, dlouho ses neozvala, je všechno v pořádku? Už jsi zabydlená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
29.11.12 17:16

Jinak vítám všechny nově příchozí :mavam: a gratuluju k pupíčkům. S tím kočárkem nejsi blázen, to já už mám dávno za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.11.12 17:18

@Fidofido
to jsem ráda, že nejsem sama :D ještě do nedávna jsem byla v klidu :D ale jakmile mám průkazku, tak ze mě manžel asi za chvíli zešílí :D pořád mu něco ukazuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
29.11.12 17:57

@kanka80
Ahojky, snaž se být v klídku, věk sice taky roli hraje, ale je do testu počítán jako jedna ze složek z kterých se pak dělaj výsledky, věř že vše je tak jak má a naprosto v pořádku :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.11.12 10:26

Hezké dopoledne všem :mavam: Taky koukám po bazarových věcech. Kočárky jsou pěkné v aukru, tam si určitě vyberu :palec: jinak výbavičku pro mimčo ještě nekupuju, mám nějaké oblečení po dětech od kamarádky tak na to musím kuknout, už jsem zapoměla co tam všechno mám :D a počkám až co mi řeknou…jestli holčička nebo chlapeček :palec: Teď jsem hlavně utrácela za oblečení na mě, abych měla přes zimu v čem chodit, když se začne zakulacovat bříško :D A od ledna budu už na neschopence, kvůli práci, tak bude i míň peněz :think: @johankakoz Se divím, že taková sympatická žena a bez přítele :nevim: on o vás nestál? Můj přítel se strašně moc těší, je ode mě o 2roky starší a bude to taky jeho první miminko. Jde se mnou v úterý na screening, vzali jsme si kvůli tomu dovolenou :palec: a u porodu bude taky :) Tak je mi líto, že Ty jsi na všechno sama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
30.11.12 14:25

Ahoj holky, tak mě napadlo, co přes den jíte? Jak je mi už přes dva měsíce nevolno, tak do sebe některá jídla musím tlačit, hlavně normální jídla s bramborem… a stejně do sebe dostanu tak jeden malý talířek. Ulítávám teď hlavně na ovoci a zelenině, tu baštím skoro pořád, pak jogurty, hlavně bílé slazené (Aktivia) s musli - to jsem nikdy nejedla. Minulý měsíc jsem měla pořád chuť na Bobíka, tak jsem ho měla každý den. Byla jsem vždycky hrozně na sladký, dokázala jsem toho za den sníst hrozně moc, teď co jsem těhotná nemám chuť ani na sladký, ani na smažený, což jsem si jednou za čas dala. Teď si dám od manžela třeba 5 hranolek, zajím to dvěma mrkvema a jsem spokojená :lol: Jsem ráda, že mě to sladký a tučný teď opustilo, protože nechci nabírat zbytečně kila navíc. Uvidíme, jak dlouho mi to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.11.12 14:30

@Anabellkaa Ahojky, no já ze začátku taky pořád ovoce a zeleninu, sladké ani slané jsem nemohla ani vidět, teď se mi to nějak změnilo, dnes jsem zblajzla tabulku čokolády :roll: a teď si to vyčítám :oops: Mám moc ráda mléčné výrobky a mléko jsem vždycky pila z půllitrového hrnku 8) a jsem ráda, že tato chuť mě nepřešla ;) Jé, jak jsi napsala o Bobíkovi, tak jsem si ho teď zrovna otevřela :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.11.12 14:33

@Anabellkaa Ty jdeš taky v úterý na screening, já taky ;) a termín mám 15.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
30.11.12 16:00
@kanka80 píše:
@Anabellkaa Ty jdeš taky v úterý na screening, já taky ;) a termín mám 15.6.

jj, začínám být trochu nervózní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.11.12 16:07

@Anabellkaa Jj, to jsme myslim všechny, které to v nejbližší době čeká :think: Jde se mnou přítel, tak budu mít oporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
30.11.12 16:10

Se mnou manžel, chodí na každé vyšetření, ale poprvé uvidí ultrazvuk. Chtěl mrňouska vidět hned, ale doktor říkal, že se chlapi netváří moc nadšeně na vaginální sondu :lol: Takže máme zatím 2 fotečky a teď konečně i on uvidí malé naživo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.11.12 17:42

Ahoj holky, hlasim se jako novy prirustek :-) Puvodne jsem byla v kvetnovkach, ale uz definitivne mi doktor posunul termin na 6.6. :-) V pulce ledna jdu na UZ, mam si privest i pritele, tak doufam, ze ho premluvim - on k tem doktorum nerad chodi, i kdyz mu nic nebudou delat :-) Docela me to mrzi, ale v tomhle ustoupit nechci. Vzdyt je to tak nadherny, kdyz vidim mrnouska na UZ, jak se tam otaci a mava rucickama… Chci, aby to prozival se mnou. Jinak jsem si zaplatila prvotrimestralni screening a vysledky stale nemam - doktor mi tvrdi, ze se to da do kupy jeste s odbery v 17. tydnu a pak teprve vyhodnoti.. Ja si myslim, ze je to blbost, ze odbery v 17. tydnu uz jsou na triple testy, kterym jsem se timhle screeningem chtela vyhnout, kdyz nebyvaji tak spolehlivy - asi nechce prijit o dalsi proplacene vysetreni od pojistovny… Kazdopadne me to tak rozhodilo, ze jsem nic nerekla a tohle vsechno si uvedomila az doma. Jak jste to mely vy? Mam se vic brat o svoje prava, nebo ma treba doktor pravdu? Stejne je to bida, jak si s nama doktori delaji, co chteji… Jo a mam jeste jeden dotaz - kdy vam brali krev na vysetreni na pohlavni choroby? Tehotna kamaradka na nem byla, pry se to dela pokazde, ale na jsem uz ve ctrnactem tydnu, na krev jdu az v tom 17. tydnu kvuli genetice. O chorobach nepadlo ani slovo - teda nepredpokladam, ze bych nejakou mela, ale zda se mi, ze to ten muj doktor tak nejak flaka… Diky za vase nazory! Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí