Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
28.11.12 17:19

@johankakoz
Ahojky, taky jsem na neschopence, kvůli práci, mám vycházky 6 hodin denně, prý víc už dát nemůžou, ale už jsem si na to zvykla, a pokud chceš trávit víkend mimo domov, stačí nahlásit u doktora adresu přechodného bydliště a mělo by to být v cajku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
28.11.12 17:22

Jinak mám teda po screeningu, dopadl veeelmi dobře, za což jsem děsně ráda, NT prý 1,3 mm (blbé to je od 2,5 mm), nosní kůstka přítomna, pak doktor viděl močový měchýř, žaludek, prý taky v pořádku a riziko Downa zatím z utz je 1:18000, takže supeer :dance: ale jedna věc mě malinko znepokojila, prý mám dost nízko placentu, asi třikrát se mě ptal jestli jsem už náhodou nekrvácela, já že ne, no vypadaljako když mi to ani nechce věřit. uvidíme, snad si ta placenta růstem děloha povyleze trochu vejš a bude klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
28.11.12 18:07
@Anabellkaa píše:
Ale moc toho neřekne, viď? Jen když se zeptáš. Nebo máš jinou zkušenost?

No neřekne, ale je v pohodě, občas ho rozesměju :-), u prvního miminka byl taky v pohodě, tak snad teď bude taky. Nechce se mi pročítat všechny příspěvky, kdy že máš termín??? Já ho budu mít nejspíš až v červenci, takže jsem v blbé diskuzy :-). Nevíš kolik stojí ty testy v tom 12 tt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.11.12 12:57

@Šalvějka Ahojky, moc gratuluju :kytka: Já jdu na screening 4.12. tak jsem zvědavá jak dopadnu :nevim: Už mám 32let, to už asi trochu kritický věk a teprve první mimi :think: Přeji všem ať vyjdou testy na :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.11.12 13:20
@Jupí píše:
No neřekne, ale je v pohodě, občas ho rozesměju :-), u prvního miminka byl taky v pohodě, tak snad teď bude taky. Nechce se mi pročítat všechny příspěvky, kdy že máš termín??? Já ho budu mít nejspíš až v červenci, takže jsem v blbé diskuzy :-). Nevíš kolik stojí ty testy v tom 12 tt??

Jsem tu jen chvilku, tak jsem ani nepsala. Podle internetu mám termín 18.6. - on mi nic o termínu neříkal :lol:, a tady na emiminu je přímo diskuze: Těhulky Liberec doktor Ivo Vrkoč a holky tam psali, že to u něj stojí 950,– Kdy máš jít na to velký vyšetření? Já už příští úterý, jsem trošku nervózní, snad bude vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.11.12 13:34

@kanka80
Ahojky mě je 37 a čekám první miminko a jsem nervozní jak malé dítě, aby hlavně vše bylo ok… já jdu 6.12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.11.12 14:38

Ahojky holky, ja jdu zitra na krev pred screeningem, ke svemu doktorovi…pry maji stejnou laborator a tak nemusim dvakrat cestovat do Prahy, coz me potesilo a na screening jako takovy 18.12. k panu doktorovi Hynkovi. Takze jelikoz mi bude zacatkem prosince tricet a jsem taky prvorodicka, tak jsem taky plna ocekavani, co se bude dit. Sestra u doktora mi rikala, ze se to bude platit 1100,– tak teda taky nevim..pritel pojede se mnou a nechce vedet co to bude, ze pry bude fajn mit prekvapeni, no ja nevim ja jsem od prirody zvedava, tak malinko bojuju, ale snad to take vydrzim. ;) jinak vybavicku nekupuju a navic s povercivosti krome Vas tady to ani nikdo nevi z jiste povercivosti cekam az do doby nez budu mit prukazku.Vsem preji krasny den a prijemne probihajici tehotenstvi…at je Vam tak fajn jako me…bolesti prsou ustali i nechutenstvi a tak si naplno uzivam svuj pozehnany stav… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
29.11.12 15:48
@Anabellkaa píše:
Jsem tu jen chvilku, tak jsem ani nepsala. Podle internetu mám termín 18.6. - on mi nic o termínu neříkal :lol:, a tady na emiminu je přímo diskuze: Těhulky Liberec doktor Ivo Vrkoč a holky tam psali, že to u něj stojí 950,– Kdy máš jít na to velký vyšetření? Já už příští úterý, jsem trošku nervózní, snad bude vše ok.

Tak to já mám termím přesně o měsíc později, taky dle internetu, jinak ho taky nevím. Dneska začínám 8 tt. Je to síla jak to letí. Tak mi pak napiš, jaké to bylo. Hlavně si to chci nechat proplatit. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.11.12 16:46
@Kacenka712 píše:
Ahojky holky, ja jdu zitra na krev pred screeningem, ke svemu doktorovi…pry maji stejnou laborator a tak nemusim dvakrat cestovat do Prahy, coz me potesilo a na screening jako takovy 18.12. k panu doktorovi Hynkovi. Takze jelikoz mi bude zacatkem prosince tricet a jsem taky prvorodicka, tak jsem taky plna ocekavani, co se bude dit. Sestra u doktora mi rikala, ze se to bude platit 1100,– tak teda taky nevim..pritel pojede se mnou a nechce vedet co to bude, ze pry bude fajn mit prekvapeni, no ja nevim ja jsem od prirody zvedava, tak malinko bojuju, ale snad to take vydrzim. ;) jinak vybavicku nekupuju a navic s povercivosti krome Vas tady to ani nikdo nevi z jiste povercivosti cekam az do doby nez budu mit prukazku.Vsem preji krasny den a prijemne probihajici tehotenstvi…at je Vam tak fajn jako me…bolesti prsou ustali i nechutenstvi a tak si naplno uzivam svuj pozehnany stav… :)

To už budeš moct vědět pohlaví? Já myslela, že až kolem 4 měsíce. My to chceme vědět, už kvůli barvičkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.11.12 16:46
@Jupí píše:
Tak to já mám termím přesně o měsíc později, taky dle internetu, jinak ho taky nevím. Dneska začínám 8 tt. Je to síla jak to letí. Tak mi pak napiš, jaké to bylo. Hlavně si to chci nechat proplatit. :jazyk:

A kdo to proplácí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.11.12 16:48

@Anabellkaa
mam pojistovnu 207 a koukala jsem ze to proplaci taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.11.12 16:50
@johankakoz píše:
@Anabellkaa
mam pojistovnu 207 a koukala jsem ze to proplaci taky

Není to Vojenská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.11.12 16:51

@Anabellkaa
ne pojistovnictvi a bankovnictvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.11.12 16:52

@Anabellkaa
ale najdes to na jejich strankach takze i tve pojistovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1611
29.11.12 16:54

Zrovna to hledám, jestli to taky proplácejí, ale nějak se na těch stránkách neorientuju. Vím že proplácejí nějaké těhu vitaminy a cvičení, to říkala mamka. Budu hledat dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí