Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
10.11.12 09:00

Holky, chci se jen poradit, od rána mě hrozně tlačí pupek, pod pupíkem, je to nepříjemný tlak?? Není to, že by se to nedalo přežít, ale nepříjemné to docela je. Stalo se Vám to někdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
10.11.12 11:24

@Janenina je to celkem mazec nu, ale zase když vím na kolik by to vyšetření vyšlo u mého dr. v čechách bez pojištění podle ceníku, tak to takový rozdíl není, jenom to vypadá hrozně :lol: jinak líbí se, věděla jsem do čeho jdu, už jsem tu byla předtím :) ale rodina chybí, to je jasný :) ale což, nakonec nám mamka domluvila svatbu na 1.12. kousek od nás tam na severu, abychom tady už neměli problémy, tak pojedeme domů dřív jak na Vánoce a ještě tam budeme něco málo přes týden, tak si jich zase užiju :) a dokonce i tchýně je teď jak vyměněná, asi se těší že bude mít aspoň jedno vnouče kousek od sebe, od dcery má sice už 2, ale vidí je párkrát za rok jeno, zrovna za chvilku tam jdeme na oběd, budu předvádět svoje kuchařský umění :lol:

@Jupí mívala jsem, občas se to střídalo s píchnutím v podbříšku, přisuzuju to tomu, jak si prcek dělá místečko :)

jinak to u nás vypadá, že sedrobek rozhodl pohrát si s mým chrupem :lol: říká se že co dítě to jeden zub venku, mě včera upadl kus stoličky při chroupání granátovýho jabka, tak jsem zvědavá jestli mi to pak zubař ještě spraví nebo vytáhne až se k němu dostanu, ale aspoň že si vybraluž vlastně mrtvej zub :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.11.12 11:32

No už je to lepší, bude to asi tím jak si malé dělá prostor, ale ráno to byl hukot. Kámošce se taky zuby pěkně kazej, všechny korunky jí vypadávaj, vůbec nic jí nedrží, hrůza, tak hlavně ať ty zuby jsou potom už OKI. Pozdravuj Německé spoluobčany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
10.11.12 12:11

@Jupí no doufám, že kazit se moc nebudou, už tak mám plnou hubu plomb, jsem se tak bála zubařů až to dopadlo po pár letech takhle.. :lol: ale tak tenhle zub zlobil delší dobu, kdyby ho tenkrát zubařka vytrhla, tak by byl možná klid, tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.11.12 12:33

@Clairisek Toš to já naštěstí stihla oblítat zubařku ještě před otěhotněním :palec: spravila mi kazy a vytrhla dvě osmičky, tak snad žádné problémy mít nebudu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.11.12 14:07

Ahoj holky, tak jak se Vam dari? Nase prvni kontrola u novyho dr. dopadla dobre, sice je drobecek o den stale pozadu, ale to nevadi :) ale reknu vam, zlaty poplatky za vysetreni v CR, dostali jsme infrmacni papiry na ten NT screening, jako u nas to tu neni hrazene z pojisteni, ale s tim rozdilem, ze to tu vyjde na nejakych 150Eur :lol: ale pan dr. je toho nazoru, ze kdyz vse vypada dobre na utz, ze to neni nutne, i sestricka rikala, ze kdyz nedej boze vse nevyjde dobre, tak to jeste nemusi nic znamenat a e vysledku se clovek muze jenom zbytecne stresovat, tak na to ted asi nepujdeme a budeme absolvovat az ty pozdejsi testy… jeste to musi muzskej procist poradne a uvidime :)… ale fakt nelituju, ze se mnou musel na to vysetreni jit, jak se mu rozsvitili oci, kdyz toho drobecka videl, jak prcek pod vanocnim stromeckem, no kouzelny, hned mame lepsi den :) posilam jednu 3D blesku a hezky den i Vam :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.11.12 16:46

@Clairisek To je super fotka, fakt moc krásnej/á prďolka! Je neskutečný, že tohle v nás vyroste za tak krátkou chvíli. Když to vidím, přijde mi to neskutečný. My jdeme na screening 26.11., jdu i s manželem, tak jsem taky zvědavá na jeho reakce. Jinak mě překvapuje naprosto jiný přístup doktorů v zahraničí, je pravda, že my tady v ČR máme ve zdravotnictví celkem komfort a dost si ho nevážíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.11.12 18:29

@Clairisek Ahojky, Tvoje miminko už vypadá veliké a jak je pěkně vystínované :kytka: to jsou teda moderní fotky :kytka: Jsem zvědavá jak bude vypadat moje mimi za týden na kontrole :D to už budu v 10týdnu. Je mi dnes hodně šoufl, na :poblion: ale zatím nic :nevim: Snad to zaspím a ráno bude líp :think: Přeji všem hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.11.12 19:30

Já 3D fotky moc nemusím, ale tahle, co má @Clairisek, je super! Možná je to tím, že není sépiové barvy, ale je černobílá. Je fakt dost dobrá a já mám aspoň představu, jak vypadá i můj drobek, protože máme stejný termín porodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.11.12 19:33

@kanka80 Mně taky není moc dobře, hlavně večer, ráno v pohodě, to si pískám, ale večer nic moc. Jediné, co mi na to pomáhá, je jídlo, jenže to mi zase vadí, že se cpu na noc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.11.12 19:33

@Fidofido jojo, clovek kdyz se dostane jinam, tak muze aspon objektivne srovnavat a ne si jenom stezovat :) ale verim, ze i kdyz tu maji jiny pristup k temhle vecem, tak vse bude dobre a nic by pan dr. nezanedbal :) mel plnou ordinaci fotek spokojenych miminek, tak jsem se kochala behem vysetreni a za par mesicu to bude mit uz doma take :)

@kanka80 ahojky, ma $cm, takze jeste prdolka, ale porad se smeju, strasne mu tam prosvitaji zebra, vim ze tuk se mu jeste udela, ale takhle vypada jak vychrtlik po tatinkovi :lol: ja byla v 9. a ted ve 12., sestricka dneska koukala na fotku co vzal pritel sebou a predtim pry vypadal jak medvidek Harribo :lol: ted uz je skoro jako clovicek, sileny jak rychle se vyviji :)… nevolnost urcite do rana prejde, me taky neni nic moc ted k veceru, ale to je tim, ze pritel chtel k obedu mini rizecky a mastny mi nejak nsedi a k tomu moje obvykly vecerni nevolnosti, tak se taky pujdu natahnout k filmiku a snad to brzo prejde :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
13.11.12 19:36

@Fidofido jsem rada, ze nemam sama nevolnosti vecerni :lol: muzskej se uz smeje, vzdycky zacnu krkat jak cunik, je mi to blby, ale lepsi nez to v sobe drzet a on vzdy aaaa mame tu vecer, no to je jasny :lol: fotka se fakt povedla, ani nevim kdy ji dr. udelal, najednou to vytiskl, cekala jsem jenom tu klasickou a ona u toho i tahle, tak se muzskej rozplyval, doma uz ji dal dokonce do ramecku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
13.11.12 19:42

Na druhou stranu jsem ráda za večerní nevolnosti, protože chodím do práce, tak večer to vždycky nějak překlepu a zaspím, hlavně že jsem už v klidu doma, ale přes den, když jsem v zápřahu, to fakt vůbec holkám nezávidím. Takže si vlastně nemám na co stěžovat! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
13.11.12 19:54

@Fidofido Já taky chodím do práce, ale na 2směny, takže ty odpolední jsou pro mě náročné :think: Zitra i ve čtvrtek mám raní, tak to bude snad ok :palec: a Ty budeš pracovat až do mateřské? U nás to bohužel nejde, tak od ledna už budu doma, idkyž mám termín až v polovině června :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
14.11.12 13:22

@Clairisek moooc pěkná fotečka.
Já byla včera na kontrole a jsem dojatá ještě teď. Termín mám 22.6.,ten samí den, jako se narodil můj otec. Jen nechápu, proč mi nechtěl dát fotku z UZ. Přítele to docela mrzelo. Těšil se že ho taky konečně uvidí.
Holky ty nevolnosti vám docela závidím. Já je měla ze začátku, a teď vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí