Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14030
2.11.12 16:57

@sylvis A ten 5. týden, to je myšleno od oplodnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
2.11.12 22:37

To nevím jak je to myšleno, ale asi jo. Po prohlídce mi řekl, že velikost plodu odpovídá 5 týdnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
3.11.12 22:40

Ahoj holky, gratuluji k novým miminkům :) já si užívám víkend konečně se vším všudy, je mi teď blbě jenom před spaním, tak to celkem jde :) zítra budeme balit v pondělí směr Frankfurt, ale už teď vím, že minimálně půl cesty probulím :)

s tou velikostí plodu, mělo by to být dle oplodnění, přeci jenom ovulace je později než první den MS, ale mrňousové to dorovnají :) na první KO jsem byla na začátku 7.týdne (6+1tt) a maličký odpovídalo 5.týdnu, což odpovídalo početí, na druhé KO už byl rozdíl jen pár dní, já 8+1 a maličký 7+5, hrozně se těším na další prohlídku :) hned v úterý zařídíme povolení k pobytu, zdravotku a pak co nejdřív k novému dr. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.11.12 17:33

@Clairisek Ahojky, přeji vám šťastnou cestu, a hlavně bez :poblion: Já jsem teď 8+1 a bývá mi čím dál víc špatně, ale taky až navečer, asi ten hrášek moc zlobí :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
4.11.12 18:37

Mam to podobne jen jak zacnu mit trosku hlad, tak mi zacne byt i spatne…a posledni dobou mi uplne vymizela chut na maso a to jsem ho vzdycky milovala steaky, ruzne salamku a tak a ted teda opravdu mam nejradsi syry a bezmasa jidla.....jsou to holt zmeny :)a jinak take ulitavam na mandarinkach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
4.11.12 18:45

@Kacenka712 U mě je to tak se sladkým. Každý den jsem musela něco sladkého do sebe a teď ani pomyšlení, ale to je dobře :palec: Maso jsem nikdy moc nemusela, teda kuře a ryby jo :palec: ale nejradši mám sýry :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
4.11.12 19:10

@kanka80 děkujeme :) jsem na cestu celkem zvědavá, přítele po nehodě stále bolej záda, takže budeme stavět asi na každým parkovišti, aby se on protáhl a já rozdejchala nevolnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.11.12 19:12

Ahoj holky, tak mě už vhuť na mandarinky přešla, momentálně ulítávám na ananasu :mrgreen:
Celý víkend se mi vůbec nic nechtělo, tak se válíme doma, vymýšlíme svatební oznámení a flákáme se u pohádek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6437
4.11.12 19:23

@Clairisek Já jsem sice řidička z povolání, ale menší trasy, to bych musela taky dělat pauzy, aby nebylo hajíí píí :palec: A přítel měl nějakou vážnou nehodu? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
4.11.12 20:13

@Clairisek Tak ať to stěhování dobře zvládnete! Plánujete zůstat ve Frankfurtu už natrvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
4.11.12 22:12

@zichisek oznámení, to je parádní zábava :) už se těším až budu moct vymýšlet a zhotovovat nové :) :lol:

@kanka80 přítel je zvyklý jezdit dlouhý trasy, normálně jsme dělali 2, maximálně 3 za těch 600km, ale říkal, že jak jel sem ve čtvrtek, tak stavěl asi 6krát, tak jsem zvědavá na zítřek :) jinak nehoda byla celkem vážná, měl „štěstí“, že to bylo ve služební dodávce, střetl se s náklaďákem, jet v našem osobáčku, tak by tu už nejspíš nebyl :( takhle byl pár dní v nemocnici, má vyhozený obratle, kterým se už nechce na své místo, takže to bolí, ale hrozilo, že skončí na invalidním vozíku, tak můžeme být rádi aspoň za toto..

@Fidofido nejspíš ano, já bych sice nejraději byla v čr, i když to tu není žádná sláva, ale kde dneska je :) jenže jemu se zpět už nechce… tak si aspoň musím prosadit návštěvy doma minimálně jednou za 2měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.11.12 09:39

Ahoj holky :mavam:

tak jak se vám vede, mě je stále šoufl teda celý den už 14dní :roll: večer mi pomáhá mandarinkový kompot, musím koupit zásoby ;)

mě čeká příští týden kontrola u mého,,báječného,, gynekologa tak jsem na to zvědavá a pak screening v 1trimestru, snad bude vše ok.

ty jo máte taky tak brzy už vypoulené břicho? máma mi říkala že takové měla ve 4 měsíci… 8o 8o no asi se máme dobře :lol: :lol:

všechny vás zdravím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
5.11.12 09:44

Ahojky holky, tak po víkendové odmlce se zase hlásím :)
Mám za sebou výlet do Drážďan a můžu vám říct, že jsem se docela bála, aby mi nebylo po cestě nebo tam zle. Naštěstí všechno v pořádku :) vzala jsem si sebou sváču a v Drážďanech se hlídala, abych pořádně jedla :D
@evaprochy Já mám bříško maličko vypouklý, jak kdybych se přejedla :) Abys nakonec nečekala třeba dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.11.12 09:47

@Janenina
no to já mám vypouklé řádně a to moc nejím :roll:

no dvě byly ale to druhé zastavilo vývoj takže vím že tam je jeden bojovník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
5.11.12 11:10

@evaprochy tak já u prvního jsem měla náznak bříška až někdy na konci pátého měsíce a teď v 11.týdnu už mám břicho hodně. Dr. říkala, že u druhého je to i dřív, že ta děloha se nevrátila po prvním porodu úplně do původního stavu, tak budu za chvilku asi jak balon 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex