Poradna duly
Jana Čurdová
To nevím jak je to myšleno, ale asi jo. Po prohlídce mi řekl, že velikost plodu odpovídá 5 týdnu
Ahoj holky, gratuluji k novým miminkům
já si užívám víkend konečně se vším všudy, je mi teď blbě jenom před spaním, tak to celkem jde
zítra budeme balit v pondělí směr Frankfurt, ale už teď vím, že minimálně půl cesty probulím ![]()
s tou velikostí plodu, mělo by to být dle oplodnění, přeci jenom ovulace je později než první den MS, ale mrňousové to dorovnají
na první KO jsem byla na začátku 7.týdne (6+1tt) a maličký odpovídalo 5.týdnu, což odpovídalo početí, na druhé KO už byl rozdíl jen pár dní, já 8+1 a maličký 7+5, hrozně se těším na další prohlídku
hned v úterý zařídíme povolení k pobytu, zdravotku a pak co nejdřív k novému dr. ![]()
@Clairisek Ahojky, přeji vám šťastnou cestu, a hlavně bez
Já jsem teď 8+1 a bývá mi čím dál víc špatně, ale taky až navečer, asi ten hrášek moc zlobí
![]()
Mam to podobne jen jak zacnu mit trosku hlad, tak mi zacne byt i spatne…a posledni dobou mi uplne vymizela chut na maso a to jsem ho vzdycky milovala steaky, ruzne salamku a tak a ted teda opravdu mam nejradsi syry a bezmasa jidla.....jsou to holt zmeny
a jinak take ulitavam na mandarinkach…
@Kacenka712 U mě je to tak se sladkým. Každý den jsem musela něco sladkého do sebe a teď ani pomyšlení, ale to je dobře
Maso jsem nikdy moc nemusela, teda kuře a ryby jo
ale nejradši mám sýry ![]()
@kanka80 děkujeme
jsem na cestu celkem zvědavá, přítele po nehodě stále bolej záda, takže budeme stavět asi na každým parkovišti, aby se on protáhl a já rozdejchala nevolnosti ![]()
Ahoj holky, tak mě už vhuť na mandarinky přešla, momentálně ulítávám na ananasu ![]()
Celý víkend se mi vůbec nic nechtělo, tak se válíme doma, vymýšlíme svatební oznámení a flákáme se u pohádek ![]()
@Clairisek Já jsem sice řidička z povolání, ale menší trasy, to bych musela taky dělat pauzy, aby nebylo hajíí píí
A přítel měl nějakou vážnou nehodu? ![]()
@Clairisek Tak ať to stěhování dobře zvládnete! Plánujete zůstat ve Frankfurtu už natrvalo?
@zichisek oznámení, to je parádní zábava
už se těším až budu moct vymýšlet a zhotovovat nové
![]()
@kanka80 přítel je zvyklý jezdit dlouhý trasy, normálně jsme dělali 2, maximálně 3 za těch 600km, ale říkal, že jak jel sem ve čtvrtek, tak stavěl asi 6krát, tak jsem zvědavá na zítřek
jinak nehoda byla celkem vážná, měl „štěstí“, že to bylo ve služební dodávce, střetl se s náklaďákem, jet v našem osobáčku, tak by tu už nejspíš nebyl
takhle byl pár dní v nemocnici, má vyhozený obratle, kterým se už nechce na své místo, takže to bolí, ale hrozilo, že skončí na invalidním vozíku, tak můžeme být rádi aspoň za toto..
@Fidofido nejspíš ano, já bych sice nejraději byla v čr, i když to tu není žádná sláva, ale kde dneska je
jenže jemu se zpět už nechce… tak si aspoň musím prosadit návštěvy doma minimálně jednou za 2měsíce ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jak se vám vede, mě je stále šoufl teda celý den už 14dní
večer mi pomáhá mandarinkový kompot, musím koupit zásoby ![]()
mě čeká příští týden kontrola u mého,,báječného,, gynekologa tak jsem na to zvědavá a pak screening v 1trimestru, snad bude vše ok.
ty jo máte taky tak brzy už vypoulené břicho? máma mi říkala že takové měla ve 4 měsíci…
no asi se máme dobře
![]()
všechny vás zdravím
![]()
Ahojky holky, tak po víkendové odmlce se zase hlásím ![]()
Mám za sebou výlet do Drážďan a můžu vám říct, že jsem se docela bála, aby mi nebylo po cestě nebo tam zle. Naštěstí všechno v pořádku
vzala jsem si sebou sváču a v Drážďanech se hlídala, abych pořádně jedla ![]()
@evaprochy Já mám bříško maličko vypouklý, jak kdybych se přejedla
Abys nakonec nečekala třeba dvě ![]()
@Janenina
no to já mám vypouklé řádně a to moc nejím ![]()
no dvě byly ale to druhé zastavilo vývoj takže vím že tam je jeden bojovník ![]()
@evaprochy tak já u prvního jsem měla náznak bříška až někdy na konci pátého měsíce a teď v 11.týdnu už mám břicho hodně. Dr. říkala, že u druhého je to i dřív, že ta děloha se nevrátila po prvním porodu úplně do původního stavu, tak budu za chvilku asi jak balon
![]()