Poradna duly
Jana Čurdová
@evaprochy Tak se mu určitě maximálně dobře daří
Držím palečky, ať bojujete statečně dál ![]()
@zichisek
tak já to asi mám po té stimulaci a hormonech takproto mám ho tak vypouklé…
budeš prostě pěkná těhulka ![]()
@Janenina
to asi ano ale maso mi nepovolí
![]()
děkuju ![]()
@evaprochy Já teď maso taky moc nejím… A jídla, který jsem milovala, tak teď nemůžu moc pozřít
včera jsem horko těžko snědla zapečený brambory. Začínám ujíždět na čistě zdravých věcech, třeba na mandarinkách a teď mám neukojitelnou chuť na salátovou okurku
pupíček evidentně ví, co je pro něj nejlepší ![]()
@Janenina
přesně to mám to samé, mandarinky, banány a salátovku taky ![]()
ale jinak hotovky nemůžu ble ![]()
jojo pupík ví ![]()
sladký taky jim a cola mi pomáhá, sice to není zdravé ale trochu si občas dám ![]()
Zdravím těhulky
docela koukám jaké máte chutě. Já na ovoce nemám ani pomyšlení. Ale salátovou okurku sním klidně celou během chvilinky. Už mi nebývá ani špatně, jen trochu když mám hlad. Jinak vůbec. Trochu jsem se i bála o prcka, když jsem se probudila a bylo mi dobře ![]()
Vy už máte i bříško?? ![]()
@evaprochy Ahojky, no s tím břichem, já ho mám furt nějaké spíš nafouklé
a též skoro vůbec nejím…a dokonce jsem už i přibrala asi 3kg, tak to by mě zajímalo z čeho
![]()
Ahoj holky, hlasim se z cesty, zatim to vsichni zvladame
kolem 7 snad uz budeme v bytecku, musime neco malo nakoupit aspon na vecu a snidani a pak bych nejradeji do pelechu, ale vypada to, ze se bude muset hned i ke tchyni, ach jo…
Jinak u nas je brisko ala nafouklej spek ![]()
A chute zustavaji zatim stejne, ovoce/zelenina, teply ani nepotrebuju, takze mi zatim ani moc nevadi, ze jeste neni ani sporak, hlavne ze mam velkou lednici a muzu si delat salaty ![]()
Ahoj holky, hlasim se z cesty, zatim to vsichni zvladame
kolem 7 snad uz budeme v bytecku, musime neco malo nakoupit aspon na vecu a snidani a pak bych nejradeji do pelechu, ale vypada to, ze se bude muset hned i ke tchyni, ach jo…
Jinak u nas je brisko ala nafouklej spek ![]()
A chute zustavaji zatim stejne, ovoce/zelenina, teply ani nepotrebuju, takze mi zatim ani moc nevadi, ze jeste neni ani sporak, hlavne ze mam velkou lednici a muzu si delat salaty ![]()
@evaprochy No já taky hotovky moc nemusím, takže mám každej den problém s obědem
Colu si taky občas dám, když je mi hodně špatně. Taky vím, že bych neměla, ale je to jediný, co mi pomáhá ![]()
Já se ještě nevážila, budu to muset napravit, ale trochu se toho děsím ![]()
@Hřiběnka Taky na to čekám
ale nikdy jsem moc nenosila upnutý trička, takže to na mě asi jen tak vidět nebude ![]()
@Clairisek Tak hlavně, aby jste v pořádku dorazili
Doufám, že s námi budeš i nadále ve spojení ![]()
@Clairisek Tak si říkám, jestli už jste v pořádku dorazili a co u tchýně?
Tu cestu nezávidím, my jsme byli o víkendu u našich a tři hodiny tam a druhý den tři zpět mi úplně stačily. Naštěstí mi v autě blbě není (musím zaťukat), ale i tak jsem byla ráda, když jsme konečně byli doma!
Jinak ty vaše chutě na zeleninu bych taky brala, ovoce mám každé ráno k snídani, ale do zeleniny se teď musím nutit a vůbec na ni nemám chuť. Předtím takovej šopáček, no mňam a teď nic ![]()
@kanka80
no ségra se tlemila a říkala mi že to mám vypapané, ale nemám z čeho a dokonce mám 3kg dole jak jím jen ovoce a zeleninu, taky mi připadá nafouklé ale je tvrdší ne klasický špek
![]()
jak jsem psala buď mi jde jídlo jen do břicha nebo to mám ještě ze stimulace a hormonů ale takhle dlouho ![]()
no tak mám pupek už teď ![]()
@Janenina
no dnes jsem měla jen polévku a k obědu 2 hrušky, ted jsem přítele poslala do krámu pro konzervy s mandarinkami to mi moc chutná a dělá dobře.
ale omáčky, masa atd no ble to do sebe nenarvu ![]()
jsem zvědavá jak dlouho to ještě bude trvat uf ![]()
Holky tak já mám bříško větši i normálně takže už ho asi budu pomalu vydávat za těhotenské
Moje kolegyně je v šestém měsíci a není na ní vidět skoro vůbec nic!
@Fidofido Tak to mám přesně já. Vím že bych se měla cpát zeleninou, ale jen vidím okurku nebo papriku tak se mi dělá špatně
Takže se snažím dělat hodně alespoň zeleninové polévky, ty mi nevadí a mám je i docela ráda ![]()
Jinak chutě nemám na nic, ať sním cokoliv je mi zle, tak je to takové na prd… ![]()
@evaprochy Já jsem včera večer měla chuť na mrkvovou polívku a strašně jsem si pochutnala
a ještě dvakrát jsem si přidala
jakýpak hotovky, polívka je grunt
Včera jsem si teda dala k obědu guláš a kupodivu to se mnou nic neudělalo, ale jinak na tyhle jídla nemám vůbec chuť. Tak si říkám, že mě těhotenství opravdu naučí jíst zdravě ![]()
S tím bříškem, aspoň tě pustí sednout v autobuse dřív než nás všechny ostatní ![]()