Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3282
31.10.12 18:18
@Eugiinka přidání je do skupiny, tam už jsi :)… třeba budeš patřit mezi ty šťastný a krom nějakýho toho pobolívání bříška ti nic nebude :)

@Clairisek myslela jsem třeba uzavřenou skupinu, něco takového je na první stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 20:22

@Eugiinka no právě, to myslela Kacenka :) aspoň podle mě, nevím o žádné další uzavřené skupině, že by tu holky vytvořily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
31.10.12 20:56

@Clairisek nevadí…popovídáme si i tady…
jinak já teda žeru, jako popelnice!!! uf ty kombinace, divím se, že to ustojím. :lol: připadám si pěkně tlustá na 6tt :D :D
no nic jdu pečovat a svýho staršího chudáčka, dnešní den jsme strávili na chirurgii :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 21:19

@Eugiinka já se ve skupině docela ztrácím :lol: zajdu tam, občas něco napíšu, ale jak tam psaly holky, je nás tam moc, tak se to nedá pořádně sledovat :lol:

jaká nej kombinace zatím? :lol: mě se tohle zatím vyhýbá, ale včera jsem četla o meruňkovým koblížku se slaninou tuším :lol:… já si přijdu tlustá, ale ne jídlem :lol: nevím z čeho to břicho roste, za dnešek trochu bramborový kaše, okurkovej salát a pár rohlíků se salámem :lol: prostě tam toho víc nejde :lol: zítra konečně dojede mužskej a hned si postěžoval, s kým prej půjde na kung pao když nejím :lol:

copak se stalo? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
31.10.12 21:38

@Clairisek po večeři - řízek s br. kaší, půlka makrely a ted tabulku čokolády!! sladký fakt můžu ve velkým!!

Malýmu dnes přetahovali pinďíska, a zítra na kontrolu, :? chudinka můj malej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
31.10.12 21:44

@Eugiinka tak to ještě jde :lol:

chudáček, jsem četla, že někteří dr. jsou v tomhle pěkně surový :? tak snad moc netrpěl a kontrola bude v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maya27
31.10.12 23:52

Ahoj holky.taky bych se ráda přidala :mavam: vypadá to že jsme se dočkali a pátý měsíc po vynechání ha se nám zadařilo. :D Po třech týdnech čekání mi to dnes doktor potvrdil. mám i fotečku. zítra začínám osmý týden. křeče v břiše mam hodně bolestivé ale spíš mi přijde že je to zažívání. od pondělí už je mi šoufl, ale zatim nedoslo na nejhorší :poblion:
:D v chutích u mě vládne ovoce hlavně teda hrozny a pomelo mňam
ale bez čeho bych asi neexistovala je zmrzlina typu twister a kaktus. :lol:
Všem Vám přeju ať vše dobře dopadne a jsme pyšné maminky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3282
1.11.12 16:48

Ahoj holky tak jak to jde?? já dnes šla do školky malému pro oběd a zpátky jsem šla nějak rychle, jak bylo hnusně a vítr už jsem chtěla být doma… a doma jsem si hned musela lehnout, úplně se mi udělalo blivno :| takže nevolnosti pomalu, ale jistě přichází…já se toho 15tého snad nedočkám :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
1.11.12 17:10

Kočky mě je zle, nevím jestli za to může cvrček nebo dozvuk chřipky, ale chudák táta šel hladovej do práce, protože jsem nebyla schopná se ráno vykopat z postele a uvařit :lol: je po páté odpoledne a konečně se zadařilo a je hotovo, tak aspoň bude mít mužskej domácí baštu až konečně dojede :) :lol: poslední dny doma, tak na mě doléhá nějakej smutek pomaličku, tak doufám, že se dají hormony do pondělí na ústup :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
1.11.12 17:43

Ahoj holky :mavam:
dnes jsem jela na návštěvu ke švagrové a teda žaludek si dělá co chce tentokrát ani snídaně nezabrala, oběd pomohl ale teď je to už zase něco, koupila jsem si colu ta mi trochu pomáhá :roll:
zítra budu vařit segedínský guláš tak se snad u toho ne :poblion: :poblion: :lol: :lol:
včera mi bylo taky smutno, ty hormony s semnou hází :P

moc vás zdravím :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
1.11.12 17:59

@evaprochy jéé segedoš jsem dělala dneska, pořádnej kotlík aby bylo i na zítra, ale teda to zelí povařenými dávalo :lol: tak snad to budeš snášet lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
1.11.12 18:06

@Clairisek
fakt :lol: taky chci udělat kotel abych měla i na další den ;) no tak to jsem zvědavá jak mě to zelí bude kopat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
1.11.12 18:26

@evaprochy jojo mužskej ho má rád a po tý době co se živí hlavně kupovanýma hotovkama v Německu si zaslouží pořádnou domácí baštu :lol: budu na tebe zítra myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
1.11.12 18:37

@Clairisek
no ví co je dobré od manželky je to nejlepší ;)
dám vědět jak jsem to zvládla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
1.11.12 18:57

Ahojky, mě je kupodivu už celkem dobře, není mi už blbě celý den, jen nemám chuť na jídlo a musím si hlídat abych jedla.
Dneska jsem dělala kung-pao, jsem ho tu pojídala celé odpoledne a na večer mám vitamínovou bombu - jablko, hruška, pomelo, banán a mandarinky :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex