Poradna duly
Jana Čurdová
@Clairisek myslela jsem třeba uzavřenou skupinu, něco takového je na první stránce
@Eugiinka no právě, to myslela Kacenka
aspoň podle mě, nevím o žádné další uzavřené skupině, že by tu holky vytvořily ![]()
@Clairisek nevadí…popovídáme si i tady…
jinak já teda žeru, jako popelnice!!! uf ty kombinace, divím se, že to ustojím.
připadám si pěkně tlustá na 6tt
![]()
no nic jdu pečovat a svýho staršího chudáčka, dnešní den jsme strávili na chirurgii ![]()
@Eugiinka já se ve skupině docela ztrácím
zajdu tam, občas něco napíšu, ale jak tam psaly holky, je nás tam moc, tak se to nedá pořádně sledovat ![]()
jaká nej kombinace zatím?
mě se tohle zatím vyhýbá, ale včera jsem četla o meruňkovým koblížku se slaninou tuším
… já si přijdu tlustá, ale ne jídlem
nevím z čeho to břicho roste, za dnešek trochu bramborový kaše, okurkovej salát a pár rohlíků se salámem
prostě tam toho víc nejde
zítra konečně dojede mužskej a hned si postěžoval, s kým prej půjde na kung pao když nejím ![]()
copak se stalo? ![]()
@Clairisek po večeři - řízek s br. kaší, půlka makrely a ted tabulku čokolády!! sladký fakt můžu ve velkým!!
Malýmu dnes přetahovali pinďíska, a zítra na kontrolu,
chudinka můj malej
@Eugiinka tak to ještě jde ![]()
chudáček, jsem četla, že někteří dr. jsou v tomhle pěkně surový
tak snad moc netrpěl a kontrola bude v pořádku ![]()
Ahoj holky.taky bych se ráda přidala
vypadá to že jsme se dočkali a pátý měsíc po vynechání ha se nám zadařilo.
Po třech týdnech čekání mi to dnes doktor potvrdil. mám i fotečku. zítra začínám osmý týden. křeče v břiše mam hodně bolestivé ale spíš mi přijde že je to zažívání. od pondělí už je mi šoufl, ale zatim nedoslo na nejhorší ![]()
v chutích u mě vládne ovoce hlavně teda hrozny a pomelo mňam
ale bez čeho bych asi neexistovala je zmrzlina typu twister a kaktus. ![]()
Všem Vám přeju ať vše dobře dopadne a jsme pyšné maminky ![]()
Ahoj holky tak jak to jde?? já dnes šla do školky malému pro oběd a zpátky jsem šla nějak rychle, jak bylo hnusně a vítr už jsem chtěla být doma… a doma jsem si hned musela lehnout, úplně se mi udělalo blivno
takže nevolnosti pomalu, ale jistě přichází…já se toho 15tého snad nedočkám ![]()
Kočky mě je zle, nevím jestli za to může cvrček nebo dozvuk chřipky, ale chudák táta šel hladovej do práce, protože jsem nebyla schopná se ráno vykopat z postele a uvařit
je po páté odpoledne a konečně se zadařilo a je hotovo, tak aspoň bude mít mužskej domácí baštu až konečně dojede
poslední dny doma, tak na mě doléhá nějakej smutek pomaličku, tak doufám, že se dají hormony do pondělí na ústup
![]()
Ahoj holky ![]()
dnes jsem jela na návštěvu ke švagrové a teda žaludek si dělá co chce tentokrát ani snídaně nezabrala, oběd pomohl ale teď je to už zase něco, koupila jsem si colu ta mi trochu pomáhá ![]()
zítra budu vařit segedínský guláš tak se snad u toho ne
![]()
včera mi bylo taky smutno, ty hormony s semnou hází ![]()
moc vás zdravím
![]()
@evaprochy jéé segedoš jsem dělala dneska, pořádnej kotlík aby bylo i na zítra, ale teda to zelí povařenými dávalo
tak snad to budeš snášet lépe ![]()
@Clairisek
fakt
taky chci udělat kotel abych měla i na další den
no tak to jsem zvědavá jak mě to zelí bude kopat ![]()
@evaprochy jojo mužskej ho má rád a po tý době co se živí hlavně kupovanýma hotovkama v Německu si zaslouží pořádnou domácí baštu
budu na tebe zítra myslet ![]()
@Clairisek
no ví co je dobré od manželky je to nejlepší ![]()
dám vědět jak jsem to zvládla ![]()
Ahojky, mě je kupodivu už celkem dobře, není mi už blbě celý den, jen nemám chuť na jídlo a musím si hlídat abych jedla.
Dneska jsem dělala kung-pao, jsem ho tu pojídala celé odpoledne a na večer mám vitamínovou bombu - jablko, hruška, pomelo, banán a mandarinky ![]()