Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, zdravím červen 2013
Pravděpodobně budu mít termín taky v červnu, teď jsem cca v 6. týdnu, ale špatně se mi to počítá, protože jsem měla dlouhé a nepravidelné cykly. Na kontrolu jdu za týden, jsem pěkně nervní ![]()
@Hřiběnka Vítej mezi námi
Já byla před kontrolou taky nervózní, hlavně z toho, že jsem nevěděla, co mě čeká. Ale nakonec všechno proběhlo v pohodě
Já teď netrpělivě čekám na 12.listopadu, to mám druhou kontrolu…
@zichisek Jsem na tom podobně
na jídlo pomyšlení nemám, ale když se mám najíst, dá mi to žaludek dostatečně najevo
já jsem zkusila mandarinky, když jste o nich psaly a teď se jich taky nemůžu zbavit
ale aspoň do sebe dávám vitamíny aniž bych se musela nutit ![]()
@Hřiběnka Ahojky, na první kontrole jsem byla tento týden a taky jsem se bála
Ale jakmile doktor dělal ultrazvuk a viděla jsem to malé co se tam tvoří
tak jsem měla moc hezký pocit
Teď budu v 8týdnu
Přeji hlavně zdravíčko ![]()
Ahoj
, já jsem ode dneška na týden na neschopence, mám nízkej tlak a dopo jsem nepoužitelná, jak se mi motá hlava. Doufám, že se to brzo srovná, abych mohla ještě chvilku chodit do práce ![]()
@Hřiběnka No já bych pracovat ještě taky chtěla, aspoň do konce roku
Mě bývá spíš špatně až odpoledne, ale bez
to naštěstí neprovozuju
zatím… A Ty užíváš na ten nízký tlak nějaké prášky? Káva, panák
ani fyzická námaha se v těhotenství nedoporučuje, tak marně přemýšlím čím ho zvýšit ![]()
@kanka80 Bohužel na to nic není, jen dávat pozor, abych sebou někde nesekla
Doktorka mi říkala, že mám být ráda, že mám nízkej, že to je pořád lepší než mít v těhotenství vysokej…
@Hřiběnka Tak to Ti určo bývá i skoro pořád zima, že
Já jsem dárce krve a taky jsem mívala nízký tlak 110/70, tak jsem musela dat vždy před odběrem kafčo, aby mě němuseli křísit ![]()
@kanka80 Jj, první
Povedlo se nám to docela brzo, zvlášť vzhledem k tomu, že jsem měla cykly cca 44 dní
Ty čekáš také svoje první?
@Hřiběnka Jj, také první
a nám se to povedlo asi po půlroce
už jsem chtěla začít počítat plodné dny…a to už jsem ani nemusela
Pro dnešek se loučím, pádím do práce
![]()
Zdravím těhulky
takže to pan doktor potvrdil i mě. Byl to úžasný pocit, vidět to malé na ultrazvuku ![]()
@sylvis Gratuluju, já si musím počkat ještě 6 dní
V jakém jsi týdnu?
@sylvis Ahojky
zdravím Tě a gratuluju
teď už pádím, nebo přijdu pozdě ![]()
Podle MS 7týden, ale podle velikosti na ultrazvuku to pak doktor odhadoval na 5týden