Poradna duly
Jana Čurdová
@Janenina - no, je nás tam docela dost, přes 50, ale ne všechny píší. Časem to prořídne, záleží na každém, jak se chytí. Taky kolikrát nestíhám číst všechno
Určité téma se probírá dost dlouho, než se k němu vyjádří všechny uživatelky ![]()
Ahoj kocky, uloupila jsem si na chvili pritelovo ntb, tak se hlasim, jsme zivi a zdravi
u tchyne jsme nakonec jeste nebyla, v pondeli tam sel pritel jenom na skok nakonec, vcera me odpoledne nechal spat, ale prej dneska uz budu muset
ale teda je to tu vesely, kdyz jsme zjistili, ze jsem tehu, tak pritel volal a zdr. poj. jestli me bude moct prihlasit k sobe na ojisteni, abych mohla k dr. bez problemu a prej ze ano, ale musim mit prihlaseni k pobytu nejdriv, to jsme zaridili vcera a dneska na pojistovne nam pani rekla, ze to nejde, ze mi udelaj extra pojisteni a bude me to stat 150eur mesicne
zlatej samoplatce v CR
svatba uz mela bejt driv, ale musela se odlozit, to je jiny povidani, takze to ted vypada, ze se hold vezmem bez velky slavy kolem, jenom kvuli papiru, pak to budu mit zdarma, jelikoz udelaji rodinnou pojistku a kdyz se nam casem zasteskne po velky svatbe, tak si to hold zopakujeme a uz ve trech spolecne se zbytkem rodiny ![]()
@Clairisek Jéé, ty máš taky hráška, ten se mi líbil nejvíc! S tím pojištěním je to fakt mazec, spousta lidí z blízkého zahraničí kvůli tomu cestuje na ošetření k nám do ČR!
Jinak moc Tě mezi nás vítám @nancy.bl. Určitě Tě do uzavřené skupiny vezmou, jestli sis poslala žádost, ale někdy je to fakt náročný, je nás tam hrozná spousta a já jako pracující vždycky večer přijdu, dočtu těch x stran (holky jsou fakt ukecaný
), napíšu jednu reakci a další den zase znova. Ale je to fajn, že to tam žije, je nás červnovým těhulek opravdu hodně, letní babyboom je tu!
@Fidofido uz to vypada na letni babyboom…v mem okoli se to zacina take pridavat na moji stranu, dneska jsem videla skritka Vitka, jak mu rikala sestricka jak mu bije srdicko to je bozsky pocit…tak se tesim na dalsi obrazky a informace, jak se mu dari… ![]()
@nancy.bl Ahojky, promiň, že jsem tě nepřivítala hned. Opožděně tě taky vítám mezi námi ![]()
Ahoj holky, já čekám na asi na červenec, možná na konec června, můžu se k Vám přidat. Těhu test pozitivní 6.11. byl to obyčejný test, takže nevím jak jsem dlouho těhu, ale pupek tlačí, prsa rostou a to mám mimčo v sobě chvilinku
, rozdíl zatím cítím oproti prvnímu.
Jdu 16.11. příští pátek, aby tam bylo prý něco vidět
, on tam bude stejně malej bobík, no hlavně aby tam byl že ![]()
@Jupí jj, důležitý je, že tam bude zavrtanej a bude na správném místě
ale ty už víš, co tě čeká, když už je to tvoje druhý mimi
pro mě je všechno nový, takže když jsem to viděla poprvý, byla jsem úplně v tranzu a usmívala jsem se jak měsíček na hnoji ![]()
@Janenina píše:
@Jupí jj, důležitý je, že tam bude zavrtanej a bude na správném místěale ty už víš, co tě čeká, když už je to tvoje druhý mimi
pro mě je všechno nový, takže když jsem to viděla poprvý, byla jsem úplně v tranzu a usmívala jsem se jak měsíček na hnoji
No já byla taky poprvé úplně hotová
, ale stejně mám strach, přeci jenom. Jak si dlouho těhu???
@Jupí Podle poslední MS 8+1tt. V pondělí jdu na další kontrolu k dr.. Minule mi řekla, že je to jen potvrzení a příště, že se budeme bavit konkrétněji. Tak jsem zvědavá, jak konkrétněji se budeme bavit
řikala, že už si nastíníme termín porodu a že mi jistějc řekne, jak je pupíček starej
a snad už uvidím i
a dá mi fotečku ![]()
@Jupí moc gratuluji a věřím, že bude vše v pořádku ![]()
Holky v úterý jdu vyzkoušet mýho nejspíš budoucího dr. tu v Německu, sice nás to vyjde na 80eur, ale co bychom pro drobka neudělali, když chceme mít jistotu, že je vše ok
a taky to bude konečně komplexní vyšetření, ne jenom utz jako jsem měla v čechách zatím, tak snad se nic nepo.. ![]()
@Clairisek Tak to je fajn, že si našla doktora a budeš pod kontrolou
ty jo, 80 EUR je teda mazec, ale je důležitý, že tě zkontroluje, jestli je všechno ok. Přesně jak říkáš, co by rodiče pro prcka neudělali
A co jinak v Německu, spokojená?