Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Před lety jsem měla něco podobného. Na chirurgii mi to rozřízli, vymackali hnis, nechali drén, který na další kontrole vyndali. Tím bylo vyřešeno.
Měla jsem nedávno - byla to klasická zanícená žlázka. Řešila jsem vymáčknutím.
@Svetluska55 Ok, tak doufám, že to nebude nic vážného.. jste hodná, děkuji vám!
Měl jsem před měsícem, vymáčkl hnis, bulka zmizela, bolest zmizela, přežil jsem to.
To by mohl být absces v podkoží. To se dá vyřešit i chirurgicky. Ale protože jsem už starší a sečtělý, tak jsem o tom četl, že se to dá vyléčit tvarohem přiloženým přes noc jako obklad. Tvaroh by měl být ale kvalitní, dnešní ze supermarketu asi nebude k ničemu. Vyprávěl to lékař, že měla německá selka zavalitější povahy v létě v obou podpaždí velké množství hrozivě vypadajících hnisavých abscesů, tak že stačilo přiložit přes noc tvarohové obklady z domácího tvarohu to tehdy bylo určitě a do druhého dne bylo po problémech. Jak jsem koupil, tak prodávám. Možná že se o něčem takovém také zmínil i náš léčitel Jiří Janča v knize Alternativní medicína.
Pravděpodobně už máte problém vyřešen, tohle asi není návod na zaručené vyléčení, uvedl jsem ho pouze pro zajímavost.
@Anonymní píše: Více
Můžu se zeptat, co to nakonec bylo? Díky!
Dobrý den, včera se mi udělala bolestivá červená bulka v podpaží. Má někdo zkušenosti? Zítra se chystám k lékaři, ale přesto se chci zeptat zda s tím má nějaká z vás zkušenost.