Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojte,
pred casom som pisala o cervenych velmi suchych lickach, skusali sme uz snad vsetko - vitaminovu masticku, excipial, bepanthen, holtovu mast, exomegu, indulonu, fett krem, NO A NIC.
Teraz bol par dni maly na UM a trosku sa mu to zlepsilo, napadlo ma, ci to teda nie je mnou? - kojime. Neviete, nemoze to byt reakcia na mliecne vyrobky, mam ich rada a trosku to tak s tym pozorujem… priamo mlieku sa snazim vyhybat, ale papam jogurty. Co mi len nesedi, ze ked bol maly mensi, tak som pila i mlieko a nemal to taketo zle… DAKUJEM
Nevím, jestli je to z mléka, ale malá to měla když víc slintala a nebo ze zimního počasí nebo možná taky z mléka, fakt nevím, ale pomohl mi na to olejíček z Bübchenu. Pomohl mi ikdyž měla z tepla vyrážku, tak to zkus a uvidíš. Dokonce mi říkala i sestra u doktora, že jeden kluk měl ekzém a už nevěděli co dát, že na to nic nepomáhalo a maminka pak zkusila z Bübchenu krém myslím na zimní počasí (taky mám a je dobrý) a prý na ten ekzém pomohl. Za zkoušku nic nedáš, tak ať vám něco pomůže. ![]()
moje to má taky a podle mého pozorování je to z počasí,leží hlavou na boku a na té tvářičce co má venku se jí to udělalo,docela pomohla červená dětská indulona a pusinkování:-)
Máme podobný problém (na tvářích červené suché fleky), taky odzkoušeno veškeré možné mazání a nakonec u nás nejspíš za to může čokoláda. Takže věřím, že to může být z tvé potravy, zkus zaexperimentovat - úplně vysadit to, co podezíráš (mléko) a uvidíš, jestli se to zlepší.
Ahoj maminky, muj 7 tydenni syn ma cervena a sucha licka, vypada to jako by mel potnicky.Jsme na UM a ma i prujem, zkuste mi prosim poradit.
Ja si fakt nevim rady a do toho jeste jipije jen malo UM 90,80 a nekdy za maz 120 ml ![]()
@Miodka píše:
Ahoj maminky, muj 7 tydenni syn ma cervena a sucha licka, vypada to jako by mel potnicky.Jsme na UM a ma i prujem, zkuste mi prosim poradit.Ja si fakt nevim rady a do toho jeste jipije jen malo UM 90,80 a nekdy zas
120 ml
@Miodka píše:
Ahoj maminky, muj 7 tydenni syn ma cervena a sucha licka, vypada to jako by mel potnicky.Jsme na UM a ma i prujem, zkuste mi prosim poradit.Ja si fakt nevim rady a do toho jeste jipije jen malo UM 90,80 a nekdy za maz 120 ml
Jestli má průjem, šla bych k doktorovi, to není sranda
Na suché tváře nám pomohlo koupat o olejíčku od Linoly a mazat tváře krémem Linola Fett.