Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
12.9.12 17:49

Ahojte holky, asi se stal zázrak:malá mi celé dny prospí :)je už to čtvrtý den, co ji nakojím, přebalím dám ven do kočárku a usne, sem tam ji vypadne dudlík tak si broukne, že ho chce jinak krásně spinká. Večer jde spát kolem 21:30 budí se 2:00 pak 5:00 a pak kolem 8.ale od 6 hod už ze spaní kňourá a tlačí, myslím, že je to bolení bříška a nemůže si prcnout..jsem ráda, že se nám to zlepšilo, byla jsem už vyčerpaná…začla jsem malou pořádně zavinovat i do kočárku, nevím jestli je to tím, ale od té doby krásně spí. je mi ji ale líto když nemůže vyndat ani ručičky. mám ji v zavinovačče a pak ještě stáhnuté plenkou.co si o tom myslíte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.9.12 17:56

@Dlaždička No vidiš nam se taky zlepšilo spaní, mala prospí cely den a večer jde spat kolem 20hod a stava kolem 2ráno a pak v 5-6hod a pak vstavame až kolem 8-9hod..Je to supr :palec: No naše mala me dnes 2 mesíce a v kočárku spíme malo, mala porád jen čučí a skouší si ošahavat chrastitka v kočárku :mrgreen: Držím palečky at se Vám i nadalej darí, :srdce: :srdce: A co se týče zavinky ja myslím že delas dobre, ak deti su v zavinke a stahnutí tak jim to vyhovuje je to jak v bríšku, ja mam malu ted v spacím pytli a prespí mne krásne, jen zavinku už moc v kočáru nehce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.9.12 18:22

Nam se spani zhorsilo tuhle noc :cert: nevim jestli zas nema spurt ze roste protoze cucala jak diva :nevim:

hm akorat teda nepase no akorat otoci hlavu na jednu stranu a pak na druhou stranu ale nedrzi ji nahore

• Citovat
  • Upravit
637
12.9.12 19:30

Ahoj holky, Eili, musíéme mít opravdu vše stejné??? Já marodím od soboty, (teda za pochodu), namžel to chytl dneska. Naštěstí malému nic není… snad to nedostane, snažíme se.

Jinak ani moc nemám kdy sem chodit, sem tam nakouknu. ale myslím na vás často. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.9.12 19:31

Vev ale nemáte ješte čas na pasení? a držení hlavičky? my mame dva mesíce a my sme teda akční, nepaseme ale jak sme na bríšku tak drží hlavičku hezky a sama se pretáči :mrgreen: dr. rekla že mala je mesíc napred.Tak asi proto je šikula ale jinak detičky mají čas a začínají v 3-4mesíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.9.12 19:55

@Hana89 ale jo jeste 4 tydny ale stejne :cert: ja chci at taky umi :lol:

• Citovat
  • Upravit
8698
12.9.12 19:59
@vevericka12 píše:
@Hana89 ale jo jeste 4 tydny ale stejne :cert: ja chci at taky umi :lol:
:lol: :lol: to chapu, ja to chci taky at je šikovnejší a už lozí :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.9.12 20:00

Eilaan jezismarja az ted to ctu 8o no to by me asi odvezli nohama napred teda 8o tak jasne vude je nenechavat deti a zvirata samotne ale cloveku proste nikdy nedojde jak rychle se neco muze stat :nevim: tak jeste ze to dobre dopadlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
12.9.12 20:06

@Hana89 :lol: :lol: jen aby pak moje nelozila rychlejc nez tvoje :lol: no ono to je jedno hlavne kdyz bude plus minus jak jine deti :) ale stejne me to stve :cert: :lol: hlavne porad cekam kdy se jako zvedne a bude cucet dopredu ale naznaky uz jsou tak snad pristi tyden :) hlavne porad ublinkava - prijde mi ze se prepiji no :nevim: zravka jedna :mrgreen: no a vcera mela penivou stolici 8o jsem trochu surfovala a zjsitila nejaky hruzy tak jsem to radsi zas vsechno zavrela a dneska vse ok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
12.9.12 20:23

No uvidime mala čučí porád všude jak na puk 8o :lol: :lol: a mame už slovíčka ako ge, ouvej, ku, le, :lol: hlavne ak se ptam zda Terinka chce mličkko tak bud rekne ge (co uní znamená ne) a geeee (co znamena jo) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
12.9.12 20:27

:lol: jo posledne z ni taky vylezla nejaka slabika :pankac: ale to bylo spis omylem :lol: taky porad kouka s vyvalenyma ocima v kocare se snazi praskat do toho retezu s hrackama :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8698
12.9.12 20:36
@vevericka12 píše: :lol: jo posledne z ni taky vylezla nejaka slabika :pankac: ale to bylo spis omylem :lol: taky porad kouka s vyvalenyma ocima v kocare se snazi praskat do toho retezu s hrackama :mrgreen:

No ja si myslim že to nebylo omylem snaží se mluvit :mrgreen: :mrgreen: no jo vykoulene oči a otevrena pusa :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
13.9.12 11:31

Ahoj holky tak my taky nepaseme aqni naznak ale kdyz mu otocim hlavu na drushou stranu nez cchce tak ji pomalu sune a otoci ale da to pracu. jinak je to nas ležak svetly vycepni :pankac: hracky ho nezajimaji, v kocarku tu kravinu nechce to do toho mlati jak vzteklej a zuri a kdyz to dam pryac tak klidek a pohoda.
15 ho bude mit tri mesice ale veci na trimesicni mimi sou mu jeste velky, ale pomalu roste a jeste se budeme divitjak se nam vytahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
13.9.12 14:57

Ahojky, moje malá má pořád průjem, někdy v něm má takové jako by hleny..nevíte co by to mohlo být? mám sní jít radši k doktorce? bohužel mi sama kaká málo kdy, musím používat rourku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.9.12 17:42

@Dlaždička jak jako prujem? to je normalni ze to vypada jak prujem s vlockama ne? :think: hleny ma noje taky obcas trochu, tedka ma s kadenim taky problemy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex