Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky tak dnes sme byli u dr. a mame 4800g, a 55cm rostem hezky, a už paseme koníky pak hodím fotky, Nemocna sem porád dokonce mne opuchlo prso ztuhlo-zčervenalo a ztvrdlo, bolí jak prase neobleču si podprdu, nemužu spat, a mam stoho horečky až 39,7 co už sem musela na pohotovost ale nechtela sem tam zustat kuli malinke mojej no a jeto infekce kožní tkane, mam antibiotika, paralen, ibalgin, no ak to do pondelí neprejde budou mne to rezat.Mala je hodnoučka hajinka porád, usmiva se hodne,. Holky včera sme mneli výročí 1rok no ale manžel je taky nemocnej tak sme leželi celej den v posteli jen sme byli na obede, a mala byla u mamky, Jinak je to horší s prsem a horečkama, tak se mejte a nekdy nakouknu ![]()
Ahoj holky tak dnes sme byli u dr. a mame 4800g, a 55cm rostem hezky, a už paseme koníky pak hodím fotky, Nemocna sem porád dokonce mne opuchlo prso ztuhlo-zčervenalo a ztvrdlo, bolí jak prase neobleču si podprdu, nemužu spat, a mam stoho horečky až 39,7 co už sem musela na pohotovost ale nechtela sem tam zustat kuli malinke mojej no a jeto infekce kožní tkane, mam antibiotika, paralen, ibalgin, no ak to do pondelí neprejde budou mne to rezat.Mala je hodnoučka hajinka porád, usmiva se hodne,. Holky včera sme mneli výročí 1rok no ale manžel je taky nemocnej tak sme leželi celej den v posteli jen sme byli na obede, a mala byla u mamky, Jinak je to horší s prsem a horečkama, tak se mejte a nekdy nakouknu ![]()
Ahojky holky, malá mi už čtvrtou noc spí jen po půl hodinkách :/a když nespí tak se kroutí a pak pláče tak ji musím vzít do ráruče a uspat někdy pomůže jen skákání na míči, taky už padám na hubu
přes den je to nejlepší v kočárku jinak doma se ji moc spát nechce…
Binnusko taky jsem měla cysty, ale před těhotenstvím, byla jsem na dvou operacích (laparoskopicky)
Dneska jsem byla u zubaře auinky :/hned jem tam nechala 700 za jednu blbou blonbu ![]()
Snad dnešní noc včechny mimískové budou krásně spinkat ![]()
@Dlaždička píše:
Ale Hani už doooost
Ja jen že dlouho sem tady nebyla tak aby ste na mne nezapomneli
![]()
nebojkej, já si na tebe vždycky vzpomenu jak se vám asi tak daří
@Dlaždička píše:nebojkej, já si na tebe vždycky vzpomenu jak se vám asi tak daří
Tak to seš naše zlatíčko
daří se opravdu krásne jen na me nemoci
![]()
@Hana89 píše:
Tak to seš naše zlatíčko![]()
daří se opravdu krásne jen na me nemoci
![]()
Ať jsi brzo zdravá
,copak dělá malá spinká??Já jsem Amálku vykoupala, napapala se a dala jsem ji do postýlky pustila kolotoč a chodím tak když si zapláče dát ji dudlík
snad brzy usne lumpík
@Dlaždička píše:
Ať jsi brzo zdravá,copak dělá malá spinká??Já jsem Amálku vykoupala, napapala se a dala jsem ji do postýlky pustila kolotoč a chodím tak když si zapláče dát ji dudlík
snad brzy usne lumpík
Mala je taky okoupana, napapana teda moc ne bo nam to plivala ale usla, nekdy ma sve dny že jde spat hladova bez večere a vstava až k ránu
a dnes taky, tak uvidime, no ja ji vždy položím do postylky dam pusu a odchazim a ona si povída až usne,
kolotoč na noc nemužu bo ona je pak zas hodne živa
![]()
Kolotoč taky nepouštím mám takové jako by radio s ukolébkama
hraje to potichoučku, kolotoč je moc hlasitý
@Dlaždička píše:
Jak já ti závidím, že se ti budí až ránoa máte dudánek?
Nemaš co zavidet berunko my nekojíme, a mala se naučila usínat sama nekdy vstane kolem 4 a nekdy až kolem 6-7 ale jo mame dudanka stým taky usíname
@Hana89 píše:
Nemaš co zavidet berunko my nekojíme, a mala se naučila usínat sama nekdy vstane kolem 4 a nekdy až kolem 6-7 ale jo mame dudanka stým taky usíname
závidím ti ten spánek jak mě chybí!!!Ale co bych nevydržela, pak ráno se na mě tak krásně usmívá, že skoro zapomenu na probděnou noc ![]()
Jdu spinkat, sand dneska bude líp. Přeju dobrou noc ![]()