Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, móje malá spí už druhou noc od 11 do 8 v noci… je to normální? Na krmení ji nebudim… dělám špatně? Jak nejdýl nechávate vaše dětatka spinkat?
Eilan: neni na umelym… prave se bojim abych neztratila mleko, vlastne naposledy uz tri dny pije v 11, pak vztava v 7,8 pak pije az ve 12 pak ve tri, v 5 v 8 a v 11 a pak zase v tech 7,8
Myslite ze je to normalni, ze vynechala takhle najednou dve davky? Neztratim to mliko? Dik za odpovedi ![]()
A pribira, teda myslim, jsou ji za 3 dny dva mesice a ma presne 6 kg -tj jednou tolik co porodni vaha
@Teena21 píše:
Ahoj holky, móje malá spí už druhou noc od 11 do 8 v noci… je to normální? Na krmení ji nebudim… dělám špatně? Jak nejdýl nechávate vaše dětatka spinkat?Eilan: neni na umelym… prave se bojim abych neztratila mleko, vlastne naposledy uz tri dny pije v 11, pak vztava v 7,8 pak pije az ve 12 pak ve tri, v 5 v 8 a v 11 a pak zase v tech 7,8
Myslite ze je to normalni, ze vynechala takhle najednou dve davky? Neztratim to mliko? Dik za odpovedi
O mlíčko nepřijdeš, neboj se. a buď ráda, že spinká závidím všem maminkám co to tak mají. určitě nebuď!
@Dlaždička nezávid,nemáš co opravdu, mala mne spi skoro celu noc ale ja se moc nevyspím to ja sem vzhuru ak se mala ani nepohne, nebo je mne divne že spí tak dlouho,
no co už sem hysterka
Dnes nas chytla rýma
mala chudinka trpí, zítra musíme kupit neake vytaminky ale nevím co pro 2,5mes. mimčo ![]()
@Teena21 píše:
A pribira, teda myslim, jsou ji za 3 dny dva mesice a ma presne 6 kg -tj jednou tolik co porodni vaha
mlíčko neztratíš…přizpůsobí se poptávce mimka takže neboj a závidím že tak užasně spinkáte a váha je teda super…nám bude 29tého také tři měsíce a máme jen něco málo přez tři kila…chodíme na převážení, přibírá míň ale je spokojená a nehodláme se vzdát kojení…
@SKYTULE píše:
mlíčko neztratíš…přizpůsobí se poptávce mimka takže neboj a závidím že tak užasně spinkáte a váha je teda super…nám bude 29tého také tři měsíce a máme jen něco málo přez tři kila…chodíme na převážení, přibírá míň ale je spokojená a nehodláme se vzdát kojení…
kecám 2 měsíce…jsem pitomá… ![]()
@Teena21
Ahoj, mě spí malá taky dlouho v kuse, po kojení v 19-20hod se pak budí až kolem 3-4hod. Pediatr nám řekl, že pokud přibírá budit jí nemám. Přes den ale kojím častějc po 2-3hodinách.
Holky lezou vám už někomu zuby? Máme 9týdnů a dole na dásničce má bílou tečku a pořád si tam strká ruku, takže už nám to si začíná…
Teeno, aha, je kojená. Tak pokud za 2 mesice zdvojnasobila svoji vahu, to je teda uzasne!
Nasemu malemu byly 2 mesice 22. 9. a rekla bych, ze ma take tak 6 kg (vahu nemam a na prohlidku jdeme az ve stredu). Ale on mel porodni vahu 3870 g. Takze vahu nezdvojnasobil. Obecne se rika, ze ji ma zdvojnasobit v pul roce.
Takze prospiva urcite dobre, ale ja bych se stejne radsi podivala na www.kojeni.net a popripade tam zadala dotaz. Ja bych se tedy trosku o tu ztratu mlika bala. Ale nemam to nijak podlozene, nas 1. pil casteji nez po 3 hodinach do roka a tenhle druhy vynecha nanejvys 1 davku.
Teeno, tak jsem prošla archiv dotazů na tom kojeni.net a píše se tam, že do 3 měsíců se laktace pořád zabíhá a přestávky delší než 6 hodin ji mohou snižovat. Je tam dotaz podobný tvému - radí se pokud dítě dobře prospívá nebudit, ale 1× v noci kvůli výše popsanému odstříkat. Byla by škoda o kójo přijít, když malé tak svědčí!!! ![]()
Ahojte holky; tak zanet prstu mela mala nakonec jeste i na druhe strane
ale uz je diky bohu pryc
jinak se budi v noci tak ve 2-3h a pak rano v pul 6; zatim nebyla vazena ale myslim ze prospiva ok ![]()
Ahoj vev no ja mam infekci prsní tkane, beru antibiotika a když to neprejde do stredy pujdu pod nuž
je to hnus do toho mame s malou rímu
A co ta infekce už dobry?
Hani to jsem cetla na predchozich strankach, snad to bude po antibiotikach ok?
P. S; mala je dobre plesata ![]()
Dneska jsme se byly projit s tchyni - ona tlacila kocarek je tady dost hornatej povrch jednou jsem mela pocit ze malou skoro vyklopi
tak radsi pokud prochazka tak chci byt teda u toho ![]()
@vevericka12 píše:
Hani to jsem cetla na predchozich strankach, snad to bude po antibiotikach ok?
P. S; mala je dobre plesata
no jo sme plešate ale rostem jak s vody ![]()
Hani ta je supr:) a ty ouska ![]()
jinak kolem paseni sem byla poucena od tety ze rucicky uplne podsebe spojeny pak to de lip.
zitra deme na kycle a na ockovani a mereni a vyzeni tak su zvedava, ale rost a smeje se a je spokojenej, jinak opet se chce porad nosit hlavne ze si ho negdo vsima je to drina
ale prijemna
![]()