Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
12.10.12 10:45
@Eilaan píše:
Holky, chybite mi! Skoda, ze se to tu rozpada.. :-(

jaky rozpada ja sem chodim porad :mrgreen:

jinak ted teda chodim aktualne min protoze nemame docasne internet jen u partnerovych rodicu :cert:

dlazdicko my taky ted mame problem s prdama :cert: spani ale plus minus ok

spis mam problem s kojenim, jedna strana neni skoro zadny mliko a druha strana funguje normalne, tj fakt velikostni rozdil v prsach :,( bojim se ze to tak zustane, proto premyslim jestli kojeni neukoncim protoze fakt nechci aby mi jedna strana visela az ke kolenum a druha byla normani :?

• Citovat
  • Upravit
8698
12.10.12 11:47

:mavam: :mavam: :mavam: ja sem taky tady :mrgreen: :pankac: Máme se skvele nemohu si stežovat, uterí jdeme na očkování, :( mam strach :( :roll: No a dame i prevenar ale naraz :zed: s hexou :nevim: dr.nam to tak chce očkovat, no a co se týče Vánoc tak kupime Terince chodítko a želvu co ma na zadech ten reprak na noční oblohu nebo jak se to ríka :lol: Dnes mame 3mesíce a Terinka si pujde neco vybrat s tatkem do obchodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
12.10.12 16:48

Ahojky jo je to tu elkem mrtvy ale i tak se tu porad neco deje my davali prev 13 i se synofixen dohromydy .pak mel teda horecku chusinka ani nepalal ale v noci to vypotil a rano s usmevem.na dalsi deme pristi mesic.na vanoce nic stejne z toho nema rozum takzesi to nechame az bude vetsi. jinak ja na slaveni moc nejsem ale bude se to mustnaucit.tak su zvedava jak mi to pujde.
i ja mam problem s mlikem prs den skoro nic ale v noci se mi trochu nalejou takze rano kojim jinak jedeme na nutrosu uz sni 160ml x krat denne takze skatule mizi jak nic.brzo budeme davat kase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.10.12 20:41

My očkovali taktéž prevenar a hexu najednou…ovšem to její rozhození od té doby až do ted je mazec

• Citovat
  • Upravit
1578
12.10.12 21:43

@kofola3 jak to?? a co nespi nebo je protivna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.10.12 21:52
@Sidinka píše:
@kofola3 jak to?? a co nespi nebo je protivna

nespí, když už, tak max pul hodiny a rovnou se probouzí s řevem, s řevem usíná…a řve furt

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.10.12 01:25

Ahoj holky, musim rict, ze nas prcek po hexe+prevenaru nemel reakci vubec zadnou! To jsem docela koukala. Prvni mel vzdycky teploty. Chtela jsem napsat, ze rozhozeny ale nebyl, jenze on spis byl rozhozeny porad, vubec nespal, tak to vlastne nemuzu posoudit.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.10.12 02:11

K Vánocům: Jsem také spíš v pokušení to moc neřešit, máme toho též spoustu po starším, ale hlavně - já jsem hrozná - kupuji jim (teda staršímu) pořád něco. Manžel už je na to alergický. :-) Zase ale pravda je, že člověk musí hodně přemýšlet dopředu, vždyť si za dalších pár měsíců začnou hrát… Náš 1. má i narozky o Vánocích, tak jsem to vždy velmi řešila a měla vše dokonale naplánováno i pro babičky a tak, jelikož kromě svátku pak vlastně není další příležitost. Teď mě napadá pár věcí, co se hodně ujaly. Z drahých toto (i když to použijí až se sezením - ale kdo to měl, děti to mulijí doteď):

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.10.12 02:37

Fisher price - houpaci a otaceci zebra. I kdyz je pravda, ze odpovida spis ten vek od 1 roku. Ale rekla bych, ze stejne do te doby jsme i tak houpali na drevenem houpacim koni nebo na skakacim oslikovi proste tak, ze jsme deti drzeli, tak proc ne na tomto. Tim padem houpaci kun - to je tez super. Az budu na netu, dam odkaz na dobreho. Nasi nejprv koupili za 500 blbeho, ktery se nehoupe a dite pak do toho nevylezlo. Urcite uzasne jsou hraci pultiky - i kdyz pro pulrocaky teda asi bez nozicek, ale jak zacnou stat o nabytek ( nas v 10 mesicich), uz jsou na nozickach. Ale nas malej si vyhral stale i s tim bez… Ty jo, mam miliony napadu - holky, az budu na pocitaci, dam odkazy. Ted to nema cenu. Nejlepsi v tomhle veku u nas bylo zacit s knizkami (leporely). Maleho to uz zacalo zajimat. A pak take absolutni hit byla drevena pyramida z krouzku, ktere jsou rozdelene na polovinu a drzi pospolu na magnet. Jo a Hani, o choditkach se vsude pise, ze jsou opravdu pro dite spatne. Na ruzne veci se nazory ruzni, ale o choditkach jsem vsude cetla jednotne varovani. Dnes se ma za to, ze nemas s detmi ani chodit za rucicky, jak se driv delalo. To radsi vraz penizky do poradneho stabilniho kocarku pro Terku, ktereho se bude pozdeji moct take pridrzovat (s nim drandil i nas Maxik a MILOVAL HO! ;-) Teke je to vek od te doby, co se postavi o nabytek. A pro ten pul rok treba ten pultik, ktery maji take ta choditka, ale zvlast ho vyuzije mnohem vic a jako bonus nebude mit Terka znicenou pater. ;-)

Segra ma vlastne naprosto super zalezitost - zeptam se, od jake firmy a dam odkaz. Pak 3 plastove kostky od Fisher opet (puvodne jsem mela ambice mit vse drevene a tak, ale deti si s tim proste nehraji) - na prvni pohled to nevypada, ale opet - neznam dite, ktere by to nemilovalo. Nebo latkove kostky, do kterych se neco zastrkava nebo tak… A urcite nejakou plastovou hrajici nadheru - treba telefon nebo tak. V tomhle veku ty zvukove hracky vedou - od ditete je klid a hraje si s nimi dloho. Mame tez bozi auto, dam pak tez nekdy odkaz… No nic. Chapete, ze hracky miluji, ze? :-DDD (Byla jsem i na seminari o detske hre a vhodnych hrackach.) :-DDD

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
13.10.12 02:45

Jo a houpacka, plast, co z ni dite nevypadne (supeer na obdobi lezeni, kdyz se chci aby dite chvili nelozilo), ale hlavne u nas nepostradatelna pomucka k reseni ruznych vzteku. Houpacka zabrala vzdy! No holky, ty deti budou za pul roku taaak jine, chapu, ze ted se zda otazka nejakeho vztekani nepredstavitelna… :-) A hlavne ted je s nima fakt pohoda, nikam nelezou, nic neberou, nenici atd. Ale lezeni - to je neco (podle me asi nejtezsi vek pro rodice). Od pul roku do roka. I psychicky - uz jsou autonomni, ale nedokazou se s vami domluvit, vyjadrit, co chteji. Takze brekoty a vzteky. Parada… Ale pak od roka se mi taaak ulevilo!!! A hlavne kdyz zacnou chodit. To je balada. Muzete ho postavit na zem, ne ho porad vlacet a mit volne ruce. :-)

• Citovat
  • Upravit
1963
13.10.12 11:41
@Eilaan píše:
Fisher price - houpaci a otaceci zebra. I kdyz je pravda, ze odpovida spis ten vek od 1 roku. Ale rekla bych, ze stejne do te doby jsme i tak houpali na drevenem houpacim koni nebo na skakacim oslikovi proste tak, ze jsme deti drzeli, tak proc ne na tomto. Tim padem houpaci kun - to je tez super. Az budu na netu, dam odkaz na dobreho. Nasi nejprv koupili za 500 blbeho, ktery se nehoupe a dite pak do toho nevylezlo. Urcite uzasne jsou hraci pultiky - i kdyz pro pulrocaky teda asi bez nozicek, ale jak zacnou stat o nabytek ( nas v 10 mesicich), uz jsou na nozickach. Ale nas malej si vyhral stale i s tim bez… Ty jo, mam miliony napadu - holky, az budu na pocitaci, dam odkazy. Ted to nema cenu. Nejlepsi v tomhle veku u nas bylo zacit s knizkami (leporely). Maleho to uz zacalo zajimat. A pak take absolutni hit byla drevena pyramida z krouzku, ktere jsou rozdelene na polovinu a drzi pospolu na magnet. Jo a Hani, o choditkach se vsude pise, ze jsou opravdu pro dite spatne. Na ruzne veci se nazory ruzni, ale o choditkach jsem vsude cetla jednotne varovani. Dnes se ma za to, ze nemas s detmi ani chodit za rucicky, jak se driv delalo. To radsi vraz penizky do poradneho stabilniho kocarku pro Terku, ktereho se bude pozdeji moct take pridrzovat (s nim drandil i nas Maxik a MILOVAL HO! ;-) Teke je to vek od te doby, co se postavi o nabytek. A pro ten pul rok treba ten pultik, ktery maji take ta choditka, ale zvlast ho vyuzije mnohem vic a jako bonus nebude mit Terka znicenou pater. ;-)Segra ma vlastne naprosto super zalezitost - zeptam se, od jake firmy a dam odkaz. Pak 3 plastove kostky od Fisher opet (puvodne jsem mela ambice mit vse drevene a tak, ale deti si s tim proste nehraji) - na prvni pohled to nevypada, ale opet - neznam dite, ktere by to nemilovalo. Nebo latkove kostky, do kterych se neco zastrkava nebo tak… A urcite nejakou plastovou hrajici nadheru - treba telefon nebo tak. V tomhle veku ty zvukove hracky vedou - od ditete je klid a hraje si s nimi dloho. Mame tez bozi auto, dam pak tez nekdy odkaz… No nic. Chapete, ze hracky miluji, ze? :-DDD (Byla jsem i na seminari o detske hre a vhodnych hrackach.) :-DDD

nejhorší je že tohle vše máme…houpací i hopsací koník,2 ty hrací stolečky, ty kosky látkové i ty aktivní od fisher price i látkové..fakt už baruška je třetí dítko takže máme vše…:)) dokonce i dvě hrazdičky…::)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
13.10.12 15:11

Holky čauko, taky vás sleduju jedním očkem, ale nemám moc čas vypisovat, trošku pracuju při mimču a taky hodně chodíme ven, dokud je hezky, dáváme si i čtyřhodinové procházky. Jinak Daneček roste jako z vody a má se k světu, na očko máme jít 23.10, a mám slíbeno, že nejprve jen Hexa a za měsíc Prevenar, nechci mu to dávat spolu. Na Vánoce to taky přemýšlím, co bude, babičky jsou nadšené a zásobují nás o sto šest, pomalu nevím, kam to dávat. No, vzhledem k tomu, že jsme ještě nezačali zařizovat pokojíček, možná by se mi mohla rodina složit na nábyteček nebo doplňky, hraček a oblečků a všeho začínáme mít hromadu, tak by se už hodily Danečkovy vlastní skříně. :D Zatím má jen jednu komodu. :kytka: No já si jdu dát kafe, nějak mě bere spaní. Možná si i dáchnu, prcek usnul. :D pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
13.10.12 20:33

Kofol a nema hlad?? ten muj taky porad plakal nez mi bylo recno ze rve hlady
elian neprecetla sem to fsechno moc velkej roman na me:)
ja ani nevim co by meli mit maly deti si myslim ze si vystaci i s obcejnou krabici kdyz na to prijde, ale su spis pro drevene hracky nez plast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.10.12 20:56

Ahoj holky, máme za sebou první cestu letadlem. Malá byla dokonalá, všichni se nad ní rozplývali haha :-) a dnes i první koupání v moři!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.10.12 11:41

:mavam: :mavam: holky no my jdeme na očkovaní uterí hexa+prevenar toho se bojim že se to da spolu a mala bude neznesitelna :think: a možna ne :nevim: No na Vanoce toho zas chci pokoupit hodne ale zbytečne taky nas babiny obdaruvaju hodne vecima, hračkama, ale kdyby radeji penízky, neo plenky, nutrilon :mrgreen: Mala ma 3mesíce a mužu ríct že mame hromadu hraček na její cely život :lol: oblečku taky a zatim mame taky jednu komodu ale my se chceme brzo stehovat do většího ted mame 2+1 a chceme 4+1 nebo 5+1 :D premýšlim i o druhem chci moc chlapečka :lol: ale až za 2roky, Holky jak to rešíte s rodičákem? co ktomu potrebuju? a jak se to počíta? ja chci na 3roky, ale zas chci za 2roky další mimčo :think: tak to mne pak zbytek penez propadne, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí