Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.10.12 11:11

Ahoj, plně kojený dítě nemusí mít stolici i 10 dní. Maše malá lá pravidelně stolici 7 - 9 den. Byla jsem z toho nešťastná, chodila jsem s ní pořád k lékaři i na pohotovosti jsem s ní byla a každej mě iklidňuje, že je vše ok že prý všechno mlíčko zpracuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 11:11
@Teena21 píše:
Ahoj holky, někde jsem četla, že už by si měly děti v 12. tydnu uvedomovat ruce a začít si je prohlížet… naše malá nemá ještě ani tušení že má ruce :-) a pro plně kojené: jak často vám kaká? Malá do předvčerejška kakala 2 krát denně a ted se nam vykakala po dvou dnech a ani to nebyla žádná sláva.

hoj, plně kojený dítě nemusí mít stolici i 10 dní. Maše malá lá pravidelně stolici 7 – 9 den. Byla jsem z toho nešťastná, chodila jsem s ní pořád k lékaři i na pohotovosti jsem s ní byla a každej mě iklidňuje, že je vše ok že prý všechno mlíčko zpracuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
19.10.12 12:35

Nase mala je kojena a ma stolici tak jednou za 5-7 dni, napred mela denne a postupne se to protahovalo

• Citovat
  • Upravit
48
19.10.12 15:59

Ahoj holky, to jsem rada, ze v tom nejsem sama :-) Nas malej (13 tydnu) mel stolici 1-2× denne a pote, co se nacucal krve z me poranene bradavky, se to zmenilo. Ma ji ted jen jednou za 2-4 dny. 4. den vzdycky vymeknu a snazim se mu pomoct teplomerem. Vim, ze doktori uklidnuji, ze plne kojene dite to mlicko vsechno zuzitkuje, ale mne se to moc nezda, protoze vzdycky kdyz se konecne vykadi, tak je toho hodne a viditelne se mu zmensi brisko. Mam porad obavy, ze ma neco se strevama, ale snad je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48

Ahoj holky, to jsem rada, ze v tom nejsem sama :-) Nas malej (13 tydnu) mel stolici 1-2× denne a pote, co se nacucal krve z me poranene bradavky, se to zmenilo. Ma ji ted jen jednou za 2-4 dny. 4. den vzdycky vymeknu a snazim se mu pomoct teplomerem. Vim, ze doktori uklidnuji, ze plne kojene dite to mlicko vsechno zuzitkuje, ale mne se to moc nezda, protoze vzdycky kdyz se konecne vykadi, tak je toho hodne a viditelne se mu zmensi brisko. Mam porad obavy, ze ma neco se strevama, ale snad je to ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.12 16:01

Ted koukam, ze se muj prispevek nacetl nekolikrat. Posilam to z telefonu a neslo mi to odeslat. Tak pardon za zahlceni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.10.12 19:07

Tak to je to same :-) s tim kakanim a co ty ruce? pozoruje vase mimi ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
19.10.12 19:08

TAK U NÁS KDYŽ UŽ SE MALÁ KONEČNĚ VYKANDÍ TAK TO JE NEJVĚTŠÍ RADOST…A TO DÁVÁM LAKTOBACILKY A I TAK KAKÁME SVÁTEČNĚ… :) JINAL BARUNKA SI RUČIČKY NOŽIČKY UVĚDOMU UŽ DÝL, ALE KAŽDÉ MIMI JE JINÉ… :) TO JEŠTĚ JSME MĚLI DUDLÍKY ALE UŽ NECHCE A CUCÁ JEN PALIČKY…COŽ JE VÝHODA V TOM ŽE JE HROZNĚ HODNÁ..JAK ZAČNE FŇUKAT, STRČÍ PALEČEK DO PUSINKY A UKLIDNÍ SE SAMA… :) A USÍNÁ V PŮL 10TÉ A DÍKY PALEČKY SPINKÁME DO PŮL ČTVRTÉ NEBO PÁTÉ… :) ALE RADŠI TEDA JEDNOU ODNAUČOVAT DUDÁNA NEŽ PALEČEK… 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.10.12 22:09

SKYTULE: achjo :-( naše malá tedy nic nedělá, ani náznak, že by měla tušení že nějaký ruce nebo nohy má.. tak snad je to v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
19.10.12 22:22
@Teena21 píše:
SKYTULE: achjo :-( naše malá tedy nic nedělá, ani náznak, že by měla tušení že nějaký ruce nebo nohy má.. tak snad je to v pořádku..

to víš že jo…prosim tě každý miminko je jiný vůbec to neřeš…na všechno maj času dost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
19.10.12 22:23
@SKYTULE píše:
to víš že jo…prosim tě každý miminko je jiný vůbec to neřeš…na všechno maj času dost!!

a co hračky sahá po nich!!!barunce 29tého budou tři měsíce a po hračkách si sahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.10.12 10:15

Ahojky holky, naše Amálka už taky zjistila, že má ručičky a používá je místo dudlíku, dá je do pusinky a začne si povídat :)což je strašně srandovní :)o nožičky ještě zájem nemá. Hračky nás taky baví hlavně kroužky to je sí dobře drží…po očkování měla teplotu 38,5,ale dala jsem Panadol a byla pryč. Dvě noci mi vůbec nechtěla spinkat, chtěla se jen nosit, ale už se to zlepšilo. Po očkování plakala jak zvíře a usla mi v čekárně a poprvé u prsu, tak ji to zmohlo…Mějte seee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
20.10.12 12:28

Holky mala ma 14týdnu a taky ví o svych ručičkách :lol: presne da je do pusy a dela ze slin bubliny a nebo povída :lol: :lol: a taky jen kroužky nas zajímají, chrastítka ne e :roll: No a plyšovej meda Míša tak tomu Terinka říka pohádku na dorou noc a pak mu žužle nohy :lol: ale sve nohy jí nezajímají, :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí