Poradna duly
Jana Čurdová
@Hana89 no jo ale ty porad rikas ze ste napred takze se ani nedivim, ale my nikam nespechame:)mame pred sebou céélej život ![]()
@Sidinka píše:
@Hana89 no jo ale ty porad rikas ze ste napred takze se ani nedivim, ale my nikam nespechame:)mame pred sebou céélej život
Dneska máme vítání občánků
se moooc těším, ale venku je pořádná kosa :/
No ja mam trochu obavu ze nase bude mit pri prohlidce u dr. problem - zda se mi ze je na jednu stranu tak doufam ze nas neposlou na fyzioterapii
vzdycky si rikam jak to delaji takove ty socialni pripady co na vsechno kaslou - ti prece vsechno tolik neresi a deti jim taky vyrostou normalne ![]()
nechce byt nazadech to se tozciluje.
nase mala zas rve jak tur kdyz ma byt na brise, dokud pase tak ok, ale jak ji spadne hlava tak to je konec ![]()
teena - jak ses ptala na ty ruce, tak ty si teda neprohlizi, jen jednou jsem ji pristihla ze je mela spojeny pred sebou a koukala se na ne, to je vsechno
jinak ze vcera na dnesek mala spala az do 7 rano
![]()
Ahoj holky, Veveričko, co máš z toho, nás už vypsali minulý týden, ale ještě jsem nás neobjednala, protože dneska jsme očkovali, tak jsem chtěla počkat, kdyby něco. Vypadá to ale, že synátor to snáší dobře, skoro ani neplakal (jen vzteky, že jsem ho položila na záda, když chtěl koukat), teplota není zatím, ani nemá stehýnka tvrdé. Ukňouraný je průměrně, žádné změny na něm nepozoruju. To mi spadl kámen ze srdce. Jediný, kdo má problém, jsem já, protože mě seklo v kříži, změnilo se počasí.
Holky je uplně jedno který mimi co dřív dělá…v roce se to uplně ztratí a všechny děti budou běhat a řádit stejně…:)
@vevericka12 píše:
No ja mam trochu obavu ze nase bude mit pri prohlidce u dr. problem - zda se mi ze je na jednu stranu tak doufam ze nas neposlou na fyzioterapiivzdycky si rikam jak to delaji takove ty socialni pripady co na vsechno kaslou - ti prece vsechno tolik neresi a deti jim taky vyrostou normalne
me se taky tocil na jednu stranu ale kazdej den sem ho natahovala a masirovala aono se to srovnalo. jenze ja to podhytila na zacatku.ty to resis docela pozde ne? jako nic proti nechcu se te dotknout nebo ti ublizit.ja jen tak:))
jak jako natahovala?
neresim to pozde, davala jsem ji hracky na opacnou stranu v manduce hlavu na opacnou stranu atd, naopak z nejakych manipulaci bych prave mela strach, maximalne ta lehka masaz
nas ceka 2. ockovani na zacatku listopadu tak jsem zvedava, prvni bylo v pohode