Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
24.10.12 22:05
@vevericka12 píše:
@Sidinkajak jako natahovala? 8o neresim to pozde, davala jsem ji hracky na opacnou stranu v manduce hlavu na opacnou stranu atd, naopak z nejakych manipulaci bych prave mela strach, maximalne ta lehka masaz

no normalne ruku i nohu natahnout sammo jemne, a pomasirovat jest od ruky po boku az k noze stim ze jednou rukou ho drzis natazenyho a druhou jedes.snad sem to vysvetila pochopitelne.
a kolik je prckovi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.10.12 10:39

Sidi, je to asi individuální, my cvičíme a masírujeme denně od porodnice, podkládáme hlavičku a nepomohlo to. Hodně rychle vyrostl první měsíc, svádí to na to. Je to fajn, že se vám to srovnalo a nemusíte chodit cvičit, je to akorát otrava. No ale je to potřeba, lepší to řešit dřív než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
25.10.12 21:31

@Binnuska @vevericka12
jo a to je vlaste nedonosenej, ani sme nemuseli cvicit vojtovku. v porodnici to nebylo videt ze je do oblouku, byl porad zabalenej, to az doma sem ho nosila jen tak a mozna sem mu to i zpusobila ja, ale napravila sem to, tak si nemusim nic vycitat. kazdy rano se s nim pomazlim protahnu ho pomasiruju zadika, pres den s nim ruzne cvicim a natahuju aby pekne vyrostl:) masiruju nozicky i rucicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
29.10.12 20:37

Bobo

Ahoj holky jak semate? Jak roste prcky???dlouho u Vas nebyla, protože vetšinou se pišu s cizinkama…Nam už začinam lezat zoubky a je strasne bolivy dasne maly neni vobec kljudnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.10.12 10:14
@silvija píše:
Ahoj holky jak semate? Jak roste prcky???dlouho u Vas nebyla, protože vetšinou se pišu s cizinkama…Nam už začinam lezat zoubky a je strasne bolivy dasne maly neni vobec kljudnej :( [/cita :mavam: :mavam: :mavam: MY SME taky pro tebe cizinky ne? ;) :lol: No u nas taky rostou zuby dva se nam prerezavají a znašime to hezky jen malo spime :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
30.10.12 17:03

8o tyjo tak to jsme zas nejak pozadu i se zubama :cert: holky zacinate nekdo s prikrmama?

jinakmuzu doporucit dobrou hracku - baleni papirovych kapesniku :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
30.10.12 17:05

@silvija moc vam to slusi na fotce, malej je obrovskej 8o

jinak ja jsem zacala davat na noc ke kojeni i UM protoze se mi zdalo ze ma jeste hlad :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
30.10.12 17:10

Jeee Hani dobra fotka :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2184
30.10.12 18:18

Muj maly vyspi celou noc fakt od 19hod do 6rano vyspi jak mrtvej a noci jen pribaluji protože prekadi plyni :D jinak ja kupuju jeste ty stejny tescaci plynky protože pro nas je nejlepšy…davam jen feniklovy čajiček…jinak od 4mesice začnu mrkev dat a tak chci vyskoušet, dudlik maly nevezme ani nahodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
30.10.12 18:57
Pro mne cizinky??to ne však v cesku ja se pocitam jako cizinka…
@Hana89 píše:
@silvija píše:
Ahoj holky jak semate? Jak roste prcky???dlouho u Vas nebyla, protože vetšinou se pišu s cizinkama…Nam už začinam lezat zoubky a je strasne bolivy dasne maly neni vobec kljudnej :( [/cita :mavam: :mavam: :mavam: MY SME taky pro tebe cizinky ne? ;) :lol: No u nas taky rostou zuby dva se nam prerezavají a znašime to hezky jen malo spime :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
30.10.12 20:18
@vevericka12 píše:
Jeee Hani dobra fotka :) :srdce:
:mavam: :mavam: Dekujem moc, no my papame kašičky na večer s talírku a lžičkou a supr nam se to líbi a spokojenost, :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.10.12 21:05

Ahoj holky..

my sjme na obědě se zeleninou, večer kaše.

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
30.10.12 21:07

Ahoj holčiny! My měli minulý týden dovolenou, starší měl prázdniny ve školce. Už jsem to vážně potřebovala. Byli jsme jen na chalupě, ale jak jsme na ně byli s manželem dva, trochu jsem si odpočala. ;-) Jinak jsme nakonec v pondělí skončili na očním, malému pořád teče jedno očíčko. Ale Dr. konstatovala, že to není tak strašné, udělala jen proplach vodou. Prý máme ještě 2 - 3 týdny počkat a pak kdyžtak přijít znovu na výtěr… Na mně mi ukázala, jak se má masírovat - zaryla mi prst do koutku oka - bolí to snad ještě teď. :?:

Všichni ti doktoři mě už vážně rozčilují. Do ordinace tam během toho, co jsme tam byli přišla nějaká sestra, tak se začali bavit s Dr. o nějakých soukromých záležitostech - já tam stála jako trubka. Vážně by mě zajímalo, co by asi paní doktorka dělal, kdybych místo učení kupříkladu jejího potomka hodinu přerušila a šla si popovídat s kolegyní. Jsem divná, že mi to nepřijde normální? :evil:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
30.10.12 21:11
@Eilaan píše:
Ahoj holčiny! My měli minulý týden dovolenou, starší měl prázdniny ve školce. Už jsem to vážně potřebovala. Byli jsme jen na chalupě, ale jak jsme na ně byli s manželem dva, trochu jsem si odpočala. ;-) Jinak jsme nakonec v pondělí skončili na očním, malému pořád teče jedno očíčko. Ale Dr. konstatovala, že to není tak strašné, udělala jen proplach vodou. Prý máme ještě 2 - 3 týdny počkat a pak kdyžtak přijít znovu na výtěr… Na mně mi ukázala, jak se má masírovat - zaryla mi prst do koutku oka - bolí to snad ještě teď. :?:Všichni ti doktoři mě už vážně rozčilují. Do ordinace tam během toho, co jsme tam byli přišla nějaká sestra, tak se začali bavit s Dr. o nějakých soukromých záležitostech - já tam stála jako trubka. Vážně by mě zajímalo, co by asi paní doktorka dělal, kdybych místo učení kupříkladu jejího potomka hodinu přerušila a šla si popovídat s kolegyní. Jsem divná, že mi to nepřijde normální? :evil:

nejsi.....mi to též vadí…
a na tento problém narážím, krom naší pediatry., skoro všude

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
30.10.12 21:21

Co se týče příkrmů, malému jsou teď 3 měsíce a je plně kojený, tak zatím nic. Ale i tak plánuji asi s něčím tréninkově začít od ukončeného 4. měs. Jinak Vev, také jsem už měla několikrát chuť malého dokrmit, ale máma mi to rozmluvila, že jak dám párkrát láhev, bude po kojení. Tak jsem prostě ta období, kdy se mi zdálo málo mléka a malý hladový vydržela a po pár dnech se to vždy zase spravilo, prsa se víc nalila. Na 3 měsíční jdeme až příští týden, ale pár dní před tříměsíčními „narozeninami“ jsme byli u Dr. a říkal, že malý podvyživený není. Tak to tak nechám. Přeci jen staršího jsem kojila rok a půl, tak bych nerada, aby druhého nekojila alespoň půl roku. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex