Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
20.10.12 12:48

Mame taky 14 tydnu jak u hanky :) nohy jsou myslim az pozdeji, ruce si zuzle, palec dost intenzivne, dudlik si umi chytit a vyndat a nekdy i zase strcit zpatky :lol: ale hracky ji delaj celkem problem chytat, chnape po nich ale uchopeni je horsi ale kdych chytne tak rovnou do pusy :)

• Citovat
  • Upravit
63
20.10.12 19:40

Ahoj holky, taky jsme jak Hani89 a do pusy dáme vše co chytíme, nejradši má plyšového méďu z ikei páč ho drápne a už ho nedá, nožek už si začíná všímat asi tak tejden zpátky zjistila že když ji přebaluju tak ji tam trčí dvě nožky tak ji pomáhám chytit je ručkama ale jen tak na 2s nenásilně..:) ale jak všechny říkáte každé mimi je jiné třeba Terka mi začala pást koníky tak max.3týd zpátky a někteří pasou už dávno, neboj to všecko dožene..:) třeba zas bude jako první lést nebo bude mít jako první zoubek..:) mějte se holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
20.10.12 19:54

Ahoj koceny, tam Mirda si zuzla rucicky a hracky a i jim povida hlavne gggggggrrrrrrrrrr to je nej top slovo.)
o nohy zajem nejevi ale kdyz lezi na zadech tak se zapira nozkama a zveda zadecek ale nejde mu se prekulit, ani z briska se nekuli a to sou mu 4 mesice a kousek.pase to jo ale nevydrzi dlouho ani na tvrde podlozcezacne po chvilce letadlovat a je konec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
20.10.12 20:13

Ahoj holciny, tak se pridam - malemu budou ted 22. 10. tri mesice a rucickama boucha do hracek, co mu povesim na hrazdicku. Ale nic nechyta, ani nedrzi, kdyz mu treba dam do ruky nejake lehoucke chrastitko. :-( Ani si ruce neprohlizi, a neumi dat do pusy palec, snazi se dumlat cele pesticky. Bohuzel dudlik se u nas neujal. :-((( Obcas mu ho strkam do pusy na usnuti, ale musim mu ho tam drzet a prvni vterinu jak zabere mu vypadne. Nebo kdyz mi krici v aute, jednou rukou mu ho cpu a druhou ridim.

Co se tyce kakani, kaka stale denne. Ale to co popisujete se zacpou jsme kdysi hrozne resili se starsim. Z nekolikrat denne razem byla pauza 10 dni - hruza, bolelo ho bricho, nespal. Tak jsem zacala pravidelne pouzivat rektalni rourku, az se to behem nekolika tydnu samo upravilo na nejakou normalni frekvenci (asi 1-3, 4 dny). Byla jsem z toho tehdy na prasky, ale Dr. nic, ze se to pri kojeni muze stravit coz teda nebylo ono, protoze po te 1. zacpe se pokakal siiilene! :-D Ale stejne mi doporucil jen probiotika a jinak ze se neda nic delat. Potom jsem mluvila s vice lidmi, ze to jejich mimca mela take. Je to asi normalni. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
20.10.12 20:34

Dneska je tedy sileny den, nejak ty vikendy s manzelem nezvladame, prijde mi, ze mi jde vse lip samotne. Ale to je tim, ze se snazim dohnat vsechnu praci za cely tyden a zaroven bych rada dohnala i spankovy dluh. Dnes mame velke pradlo, musim vratit 2 kamaradkam veci na mimi (cekaji kazdym dnem) + jim jeste pujcuji zas neco ja. Tak jsem to davala dohromady a slo to mnohem pomaleji, nez jsem myslala. Do toho si manzel vymyslel, ze vypere periny a polstare, nacpal do pracky 2 polstare a 1 se tam roztrhal. :-( Pak mi jeste iniciativne dal susit nejake veci z pracky pres drevenou lakovanou postylku! Zjistila jsem obe najednou a docela jsem vybuchla.

K tomu maly je dnes nejaky neklidny, nemuze cely den zaspat - max. tak 30 minut a rve. Na to nejsme zvykli. :-D Hlavne se bojim, aby mu neco nebylo, kaka casto, hrozne prdikuje a tak a my mame vsichni uz aspon 14 dni take nejake strevni obtize. A to mel ve stredu navic preockovani rotarixu. Ted zrovna mu cpu dudak, aby usnul. Pritom normalne ho polozim po koju do postylky mezi 19-20 h a necham ho samotneho usnout. Ale dnes rval. :-( Tak jsem na to zvedava. Zitra jdu na koncert s tim, ze mi normalne od tech 19 h treba spi pak az tak do pul jedne. Ale ted to nevypada. To to tu bude mit manzel s obema dvema asi krusne.

• Citovat
  • Upravit
330
21.10.12 11:17

Ahojky maminy, tak zase po delsi dobe pridam komentik…Matymu rostou dolni jednicky a teda moje nervy jo pekne odnasej :-( jinak ledviny uz mame konecne po 4mesicich vylecene, hura :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
21.10.12 16:49

Eilan: tak dej vedet az bude zmena :-) jsem rada ze v tom nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
21.10.12 19:55

:mavam: :mavam: No jo jak ríka veverička :kytka: taky si umíme dat dudl ven s pusy a zas do pusy a ted nas baví davat tatkovy dudla :lol: :lol: vytahne ho z pusy a dava ho tatkovy do tvare :lol: :lol: mluvíme hodne slabík, a slovíčko am je mama :lol: :lol: a geeee je nechci, kuuu je tata :lol: :lol: a ouvej je že se stežuje babe na rodiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
21.10.12 21:31

@Hana89 to jako fakt, to Mirda dela akorat gggggggrrrrrrrrrrr a to hlavne hrackam ze ma hlad:) jinak me minule prislo ze se smal uz nahklas ale to bylo jen chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
22.10.12 07:53

Ahoj holky, tak po dlouhé době jsem tu, snažila jsem se všecko pročíst :) Malá už krásně žvatlá, začíná se i smát, pořád čekám na hlasitý smích :D zatím jsou to jen skřeky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
22.10.12 10:26

Ahoj holky u mě na prd, včera na mě vlezl bacil chřipkovitej tak se modlim abych nenakazila i malou..:( malá jinak tež kaká každej den někdy 1-2× a to ji taky plně kojim tak ale je spokojená, když jí tlačí prdík tak ji dám pást koníky a ona si poprdí, jinak se jí na bříšku moc líbí je to jinej úhel pohledu než furt na zádech ale tež by chtěla vydržet dýl ale po pár minutách už jí padá hlavička až ji pak už neuzvedne borok tak musí spočnout..:) že by slabiky nějaké vydávala tak to zatím ne ale hlasitej smích už jsme zažili několikrát na to je expert tatínek..:) mějte se holky a hlavně zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.10.12 10:47

@Sidinka No fakt a my se smejeme nahlas už asi týden, :D :D Sme sikulky, a to nam bude 14týdnu, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
22.10.12 10:47

@Sidinka No fakt a my se smejeme nahlas už asi týden, :D :D Sme sikulky, a to nam bude 15týdnu, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
22.10.12 15:53

Hani tak 14 nebo 15? :lol:

vcera nam prisel takovej ten most s hrackama nevim jak se tomu spravne rika tak snad si s tim bude hrat, jinak si hraje i kdyz sedi v autosedacce a ma v ruce plysaka tak si ho ruzne pre, ndava z ruky do ruky a otaci a prohlizi :mrgreen:

s pasenim mame problem jak sidinka, chvili pase a pak letadlo a je konec :zed:

• Citovat
  • Upravit
1578
22.10.12 23:27
@vevericka12 píše:s pasenim mame problem jak sidinka, chvili pase a pak letadlo a je konec :zed:

mno ono se to pomalu memi sice letadluje ale bojuje jako o zivot a nechce byt nazadech to se tozciluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí