Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
9.10.12 12:49

My jdeme taky hned 14dní po prvem očkování ja nebudu čekat do nevím kolik let, chci hned :mrgreen: Ja mam pichane uši taky v porodce, a supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
9.10.12 12:54

INFANRIX HEXA
INJ PLV SUS 10X0.5ML LA+ST
10X0.5ML – velikost balení
A21CB191B – šarže 01/2014 – použitelnost

Holky slyšely jste? :-( To je strasny. Nevim kolik z vas už nechalo očkovat, ale kontrolujte. Malá už má první dávku za sebou. Naštěstí má jiné číslo šarže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.10.12 14:23

@Teena21 My jdeme za týden na první očkovaní a mam zapsanu šarži a pohlídam si to at to neni tahle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.10.12 14:55

Holky prosim nevíte jak predavat na mimibazaru? mam veci po male, a po mne, a sem tam registrovana ale nevím tam dat fotky jste tam nekdo taky prihlasen :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
10.10.12 15:21

No teda tedka jste me vydesily 8o koukla jsem do ockovaciho prukazu a nastesti byla nase ockovana jinou sarzi - uffff, na dalsim ockovani si na to dam pozor :cert:

• Citovat
  • Upravit
1963
11.10.12 18:39

Holky čím budete nechávat očkovat!!!prevenar 13 nebo synflorix!!! já nejdřív myslela tu 13náctku a nakonec dám asi synflorix..Darinka i Jiřik to tak maj tak dám asi i barunce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
11.10.12 20:27

My dali obema Prevenar. Tenkrat u starsiho to bylo kvuli tomu, ze Prevenar je pry davany po celem svete a ze je lipsi mit stejne ockovani jako ostatni plus prevenar se porad vyviji (Max mel tenkrat poprve jeste Prev.6), ale preockovani uz tou 13. Nas pediatr je zaroven i alergolog, imunolog, jestli spravne pochopil muj dotaz (a ja jeho odpoved), doporucil Prevenar. A Skytul, jak se mate a jak to jde ve 3??? Holky, chybite mi! Skoda, ze se to tu rozpada.. :-(

• Citovat
  • Upravit
3950
11.10.12 22:40

@Teena21 já mám v očkováku napsáno jen hexa prupiskou tak nevím co bych měla kde kontrolovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.10.12 09:04
@SKYTULE píše:
Holky čím budete nechávat očkovat!!!prevenar 13 nebo synflorix!!! já nejdřív myslela tu 13náctku a nakonec dám asi synflorix..Darinka i Jiřik to tak maj tak dám asi i barunce…
áme rozočkovaný prevenar
  • Citovat
  • Upravit
kofola3
12.10.12 09:04

A synflorix je od stejné firmy jako hexa, tudíž jsem i ráda, že máme prevenar

• Citovat
  • Upravit
Eilaan
12.10.12 09:08
@nemolka píše:
@Teena21 já mám v očkováku napsáno jen hexa prupiskou tak nevím co bych měla kde kontrolovat :lol:

Měla bys tam mít nalepený štítek přímo z té vakcíny. U staršího to mám v očkováku také jen propiskou, ale číslo šarže je tam pečlivě vypsáno.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
12.10.12 09:32
@Eilaan píše:
Měla bys tam mít nalepený štítek přímo z té vakcíny. U staršího to mám v očkováku také jen propiskou, ale číslo šarže je tam pečlivě vypsáno.

nemám vubec, ani u jednoho z dětí

• Citovat
  • Upravit
1963
12.10.12 10:10

Tak já doufám, že tím že se přišlo na to že ty vakciny byli špatné se nás to už týkat nebude..navíc nás budou očkovat až ve 4 měs. tak snad bude vše v pohodě..no malej před pěti lety měl taky prevenar to se musel ještě celej platit..darinka má syn.tak ho dám i barborce…u maminek je to fakt půl na půl co jsem zjišťovqala..někteří dok. doporučují syn. a některý prev. holky a co budete kupovat mimískům k vánocům!!!já vůbec nevím protože chrastítka, hrazdičky atd…to vše máme po dětech a je to pořád jak nové tak vůbec netuším… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
12.10.12 10:13

Jinak Eillan se třema docela v pohodě..je to fofr no…od rána se nezastavím…ráno musím odvést nejsdtaršího do školky, pak rychle uklidit uvařit, zas pro něj do školky, domů, pak většinou na trenink nebo na angličtinu a je večer…:) je to fofr ale jsem fakt spokojená…taky tu bohužel moc nestíhám být… :? ale když vzpomínám jak sme tu řešili porody a jestli už… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
12.10.12 10:28

Ahoj holky, Amálka mi spí venku v kočárku tak mám chviličku i na Vás :)…bříško nás pořád trápí a se spaním je to taky stejné :? K Vánocům taky přemýšlím ale chtěla bych to pěnové puzzle na zem a pořádný fusák na zimu a strašně se mi líbí rybička od Lamaze :)
Strašně to všechno letí 9.10. nám byly 3 měsíce. V pondělí jdeme na očkování a v neděli máme křtiny…krásný den přeji všem maminkám a mimískům :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí