Blízkost porodu podle cervix score?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
29.4.13 17:46

Holky ani mi nemluvte o strachu mam pocit ze se z toho zblaznim uklizim pijem cervene vino chodim po schodach prochazky horka sprcha a prd pomaha jo a este malinik pijem lnene seminka jsem zacala ale nechuti mi takze to sem vynechala takze ocividne se mu nechce ven a ja propadam strachy jak male decko no ale asi pred tym porodem sou te emoce asi moc citlive :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
30.4.13 10:33

@klikinka22 neboj kikinko to neni zas tak dlouho ten tyden :) to uz das :) no ja zitra zacinam 36tt a uz na me lezou predporodni nervy…na chlapa mam depku na okoli mam depku no des… :( :( uz at je mala na svete ;) a mam klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
30.4.13 13:18

Tak az teprve ted sem zjistila co sou to nervy :-/ presne jak jsem předpokládala…dnes mě doktorka objednala na vyvolání. Jak mi zdělila datum, tak jsem měla co dělat abych se tam nerozeřvala v ordinaci. Jsem úplně hotová a vůbec si to nedokážu představit!!! V životě jsem v nemocnici neležela a jen když jsem měla jít za někým na navštěvu do nemocnice, tak na mě šly mdloby…A teď po mě chtějí abych tam dobrovolně v neděli nastoupila. Já jsem si představovala, jak to na mě přijde a když budu mít bolesti, tak nebudu mít čas na strach z nemocnice, ale takhle…já se zblázním… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.5.13 09:41

@klikinka22 a jake ti napsala datum??? :-) tak aspon vis ze tehdy proste porodis :-) to je super ja jsem zvedava kdy to prijde na me :-) dneska zacinam 36tt takze to mam za par :-) hlavne bud v klidu a nestresuj se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.5.13 09:48

Nj, snažím se :-D už jsem si na to zvykla, že se v pondělí narodí, trošku strach mám, ale už tak zdravě :-D Důležité je, že ho budu mít už brzo u sebe :-D V neděli mám po obědě příjem a v pondělí ráno začnou vyvolávat. Doufám, že budu patřit do skupiny rodiček, kterým tableta zabere hned a porodí do 3 hodin…Krásná představa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.5.13 10:11

@klikinka22 jeee tak v pondeli??? to mas super :-) jojo taky doufam ze budu patrit mezi ty ktere porodi hned a ne se trapit nekolik hodin :-( tak ti hlavne drzim palecky at to dobre dopadne :-) a jaky mas tedkom CSko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.5.13 12:49

Ted mám CS 3, ale na trojce už to mám od 36tt. Naštěstí už sem trošku otevřená a čípek mám polotuhý, tak snad to pujde. A i kdyby ne, tak to zase nějak udělají dr. Dám vědět jak to dopadlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
2.5.13 13:09

@klikinka22 tak to ja mam ted cipek CS 8 :-( a kazdou navstevou se ta hodnota zvysuje :-( no tak snad to vydrzim do terminu ikdyz jsem dneska 36tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.13 10:35

Oživuji diskuzi: tak co holky jak jste dopadly a kdy jste nakonec rodily?
@Laduska88 @klikinka22???
Mám dotaz, měla jste některá v 30tt CS4-5? To mám já a hrozně se bojím předčasného porodu, mám nařízen klidový režim, ale se starším synkem to moc nejde…děkuji za odpovědi Lena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jannninnna
9.10.13 14:39

Leni, snad je vše dobré a ještě si užíváš bříška…
Já mám termín začátkem listopadu, doma máme ještě malýho rošťáka (1,5 roku), teď jsem 35+4 a CS mám 8-9, klidový režim bych taky měla dodržovat, ale s malým to moc nejde, jak píšeš :)…Ondru jsem rodila 36+3 a byl zdravý, apgar skore 10, 2830g a 46cm, žádný inkubátor…tak vydrž aspoň tak a všechno bude dobrý, uvidíš :)

• Citovat
  • Upravit
446
16.1.14 12:41

Ahoj chtěla bych se optat.. dnes mám termín porodu ale stále nic.. v úterý mám nástup do porodnice na vyvolání porodu.. Cerxix score mám 4 co to znamená? v ordinaci jsem si nevšimla co tam píše jelikož do minulé kontroly jsem tam měla stále 0…0…0… a doma jsem včera koukala že tam mám najednou 4.. tak zda někdo víte co to znamená?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30383
16.1.14 12:45

@telezska to znamená, že už jsou nějaké změny na čípku, zkrácení, otevření, směr atd. Je to 5 věcí co se hodnotí od 0 do 2. No ale jestli porodíš hned a nebo budou vyvolávat ti to stejně neřekne. Mě tvrdila doktorka podle čípku, že určitě budu přenášet a rodila jsem den před termínem, najednou otevřená a vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.1.14 12:46

@telezska vubec nic to neznamena. Aneb muzes porodit i z nuly za par hodin nebo s vetsim skore dele prenaset. S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.1.14 12:50

@telezska - no, ja mám CS 4 a to som mala pred 10 dňami v 36tt - v podstate skoro nepoškvrnená :-D Ale moj gynekolog na to vobec nereflektuje. To sa može zmeniť v priebehu hdiny, takže to nič neznamená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
30.1.14 10:54

Ahojky holky tak se hlasim po delsi odmlce :) rodila jsem presne na den deti a porod trval vseho vsudy s kontrakcema pul hodiny :) mala mela 3100g a 47cm :) v sobotu ma uz nase princezna 8 mesicu :) leti to jako blazen :)a co vy? co porody? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí