Vložky Anion po porodu?

35
10.2.10 17:44

vložky anion

holky dostala jsem vložky anion… http://www.regine.cz/Anion.htm že prej jako dobrý po porodu… nějak se toho bojim nemáte zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5139
10.2.10 19:39

A čeho se bojíš??????

Nějak jsem to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.2.10 19:58

vzhledem k tomu, ze maji nepromokavou vrstvu, bych je po porodu nepouzivala, nejlepsi byly ty obycejne vatove..ale videla jsem v porodce, ze si holky lepily Allwaysky, takze tyhle jsou jeste v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
10.2.10 20:40

já jsem si je ted taky koupila. anionty uvolněné z vložek mají blahodárný účinek úplně na všechno, tyhle vložky mají vysokou absorbci, říkají, že stačí jedna na den a jedna na noc, pohlcují tu krev a působí na ni, aby se nerozkládala a nezapáchala a netvořily se v ní baktérie. ale po porodu bych asi jednu denně stejně nedávala, zkusila bych aspon jednu za den, mají totiž i hojivý účinek, ale asi v tom šestinedělí bych je přes den střídala i s jinýma. jsou totiž docela drahé, ale určitě bych je zkusila.
já ted dávám malé jednu slipovou do plínky na noc a spíme celou noc 12hodin, takže blahodárně působí i na ni :palec: a ted měla docela hodně opruzenou prdelku, rostou ji posledné stoličky, a hojivý efekt byl znát hned po první noci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.2.10 14:06

Já osobně bych si dala jen jednu denně, třeba na noc, aby zrychlily hojení, ale víc ne, protože jsou neprodyšné. Já sem si po porodu dala vložku jen pod zadek, když jsem ležela a za chvíly bylo všechno zahojeno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
11.6.11 14:25

Opravdu se vám anion vložky osvědčily? Já o nich uvažuji, ale nějak jsem v rozpacích nad tím, že by anionty ničily bakterie, nikdy jsem to neslyšela. :?:
Taky dobrovodný text na anionshopu mi přijde trochu jako scifi, vložky mají prý i stabilizovat tlak a zbavovat únavy - to už mi přijde dost hodně reklamně ujeté. Mně by stačilo, kdyby působily proti těm bakteriím.
Taky mi není jasné, proč se píše, že „Před použitím je pro správnou funkci potřeba anionový pásek navlhčit“. Mokro mi pro vložku nepřipadá vůbec ideální.
Jestli má někdo opravdu pozitivní zkušenosti, dejte vědět :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23847
11.6.11 15:00

No ty kráááso, to je odkaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: větší snůšku hovadin jsem už dlouho nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
11.6.11 15:03

-

Příspěvek upraven 18.07.17 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.6.11 16:23

Jedna vložka na den, jedna na noc? Upřímně, i kdyby byly pozlacený, tak zkrátka fuj, fuj, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí