Bolest zad a břicha - poslíčci?

155
6.2.10 09:31

Bolest zad a břicha - poslíčci?

Ahoj, včera mě začala mírně pobolívat záda ale bolest postupně gradovala a přecházela ze zad až do břicha. Musím říct, že to se mi za celé těhotenství stalo poprvé. Bylo to vážně bolestivé a dost nepříjemné. Snažila jsem se dýchat a po pár minutách to přešlo. Asi po třech hodinách se vše opakovalo, ale s daleko větší intenzitou. Byla jsem zrovna nakupovat a myslela jsem, že už nedojdu domu. Když jsem si pak vlezla do sprchy a následně si lehla, vše se uklidnilo a teď už zase ok. Jsem ve 36tt a nevím, co to mohlo být. Myslela jsem na poslíčky, ale jak říkám, nevím…nemáte některá z vás zkušenost s něčím podobným? Děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
6.2.10 09:54

Mě před porodem vždy bolely jen záda,tak jsem to poprvé ani nedešifrovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.2.10 12:17

Ahojky
Vypadá to na poslíčky.Kdyby to byl porod,tak se to po sprše spíš rozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
6.2.10 12:21

Ahoj, opravdu to vypadá na poslíčky…Já jsem je měla 3 dny a 3 noci před porodem. Někdy po 20 minutách, někdy po hodině. V noci to bývalo po těch 20 minutách a musela jsem to vydýchávat většinou v předklonu. Poslední noc mi pak prdla voda. Tak ti přeji aby to u tebe bylo jen chvilkové a před porodem si se mohla pořádně vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.2.10 12:31

Ahojky,já jsem ted 39tt.a něco takového jem měla taky tak od 35tt.Bolesti zad v kříži,jako by mi naběhlo břicho,ztvrdlo a po chvíli to povolilo.Někdy to teda taky bolelo jak čert,tak jsem chodila a zhluboka dýchala.Na kontrole jsem to pak řekla doktorovi a ten mi předepsal magnézko,taky kvůli tomu,že mě v noci chytaly křeče do lýtek.Ted už jsem to vysadila a po tom to trošku pomohlo.Jinak Mudr.říkal,že jsou to poslíčci,taková předzvěst,že už se děloha připravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
7.2.10 14:17

Ahoj, mě tda bolelo v kříži úúúplně nehorázně, nemohla jem vůbec sedět. Ale nešlo mi to do břicha. Tohle bylo ale až fakt asi 3 dny před porodem, během kterého mi mimochodem ty záda málem praskly bolestí!
Myslím, že to, co popisuješ ty jsou fakt poslíky, vzhledem k tomu, že se ti to ve sprše zklidnilo.
Přeju rychlý a bezproblémový porod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5903
7.2.10 17:38

tak já měla od soboty to co spagetka,a jde mi to od zad a mám to aj v podbříšku a to neustále,dneska na KO mi řekli že to jsou poslíčci a že bohužel to může trvat i několik týdnů dnů…hroza,ale ted mi začla zřejmě odcházet hlenová zátka,výtok byl hnědkavý až slabá světlá krev tak nevím zda to mám po tom jak do mě dr šáhl a nebo zátku,u prvního mi odešla v den porodu ale to sem měla vyvolávaně!takže ted nevím kdy poznat porod když tohle jsou jen poslýčci au:))první sme na vyvolání měla za 2,5 hodky,sice s bolestma ale to sem věděla že je to porod kvůli vyvolání,ted se bojim že to nepoznám ha ha :mrgreen: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
16.1.11 12:20

Poslicci?

Ahoj, jsem ve 38 tt, sice uz jedno dite mam, ale poslicky jsem pri prvnim tehu nemela. Ted mi (hlavne v noci)tvrdne bricho a mam krece, jako pri menstruaci. Zvlast po sexu mam pocit, ze zacinam rodit. Mohou byt poslicci silnejsi po sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí