Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nevíte někdo jestli je dnes otevřená pošta alepspoň do 12h? Děkuju.
![]()
@VanAn Ano, některé pobočky jsou otevřené. Otevřeno budou mít pobočky v nákupních centrech (od9-19 hod) a pak pobočky ve větších městech kde pracují v neděli tak budou mít jako nedělní provoz ( nejčastěji 9-11hod).
@CokeLady píše:
Já jsem na 99,9% přesvědčená, že je absolutně i v obchoďácích zavřeno. Státní podnik nemá zájem na výdělcích ve svátek jako soukromníci.
Bohužel to není o výdělcích, v obchoďácích mají zavřeno pouze 25.12. a 1.1. Platí že jak má otevřeno OC tak má otevřeno pošta…
@CokeLady píše:
Já jsem na 99,9% přesvědčená, že je absolutně i v obchoďácích zavřeno. Státní podnik nemá zájem na výdělcích ve svátek jako soukromníci.
Kéž by to tak bylo.
No tak to zkusím sem v Českých Budějovic tak snad nějaká bude. ![]()
@VanAn píše:
No tak to zkusím sem v Českých Budějovic tak snad nějaká bude.
tak hlavní pošta určitě bude mít otevřeno do 11 hod.
@Rakosnicek1983 píše:
A rozvoz balíku funguje?
To určitě ne. Ty lidi mají taky nárok na den volna, ne?
@Brouckova no,pokud by šli ve svátek do prace, tak maji leda příplatek. Ja mam třeba v okolí lidi, co pracuji, znám i směnné provozy, kde se jede víkend, noc, svátek, takze me ti zas tak divné nepřijde-jsou holt povoláni, kdy svátek nehraje roli.
Ted jsem jela kolem hl. posty a otevreno nemaji, taky hledam, kde je otevreno. nelze se ani nikam dovolat, zkusim jeste v tescu.jsem taky z cb
A co tak akutně potřebujete ve státní svátek poslat, že jezdíte po městě, jestli je nějaká pošta otevřená?
@Blanka89 Potřebovala jsem výpis z rejstříku nastupovala jsem do nové práce. ![]()