Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky:)Jelikož moje děti jsou nedočkavé, už se nemůžou dočkat až uděláme výzdobu. Jak jste na tom? Už máte doma vánoční dekorace?(blikátka a nálepky ne…spíš dekorace doma v poličkách apod)Pokud ne, kdy budete dávat? Už pečete? My se chystáme co nejdříve:)
Moc brzo. Začínám až těsně před adventem..s cukrovím až v průběhu prosince.. Ale babička už začla péct minulý týden ![]()
Ahoj, tak my zatim nemame ani napeceno, ani nazdobeno. Mame to v planu prelom listopadu/prosince ![]()
Pect asi az prvni tyden v prosinci ![]()
Budu všechno chystat 1. adventní neděli, nebo v sobotu před. Děti jsou na to ještě malé, ale já už se moc těším.
Na pečení je pro mě taky ještě brzy, to začnu někdy začátkem prosince.
Jinak zítra se chystám už něco vánočního vyrábět, jo a nakoupila jsem si nové ozdoby na stromek. ![]()
Péct začnu až druhý týden v prosinci, první nestíhám (peču na oslavu), ale hned potom na to vlítnu a bude to lítat
![]()
Co se týče výzdoby, začala jsem s takovým tím jako, přáníčka, jmenovky na dárky a tak. Výzdobu do oken dávám až na advent, ale připravuji jsi jí už třeba i teď ![]()
My příští týden máme oslavu takže nálepky a světýlka dám už asi v pátek(zapnu až v neděli),ale dekorace dáme postupně už ted, doma to stejně nikdo nevidí
úklid máme za sebou:)Já budu péct převážně jen víkendy(to je doma i chlap),nějak mám osypky péct sama s tolika dětma za zadelí
![]()
Už jsem minulý týden a dneska vykoupila dekorace v lidlu a vánoční ubrusy ![]()
tak za týden zadělám jednu dávku na perníčky s čertovskou a mikulášskou tématikou
jinak na pečení je ještě brzy, každý rok zadělávám všechna těsta den po mikuláši ![]()
Já ještě nic nemám, ale dneska jsem dělala tohle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?….
Celkem makačka, ale vypadá to dobře. Až se mi zahojí rozpíchanej prst, možná udělám ještě jeden. ![]()
Já čekám s výzdobou na první advent, ale taky mě už svědí prsty, a mlsně chodím kolem komory, kde máme ozdoby ![]()
Mě už týden svrbi prsty s výzdobou
. Jsem víc nedočkava, jak ty naše tři malé deti
. O víkendu jsem domyla okna, vyprala záclony, pak jsem vytáhla svítící dekorací co mivame v oknech s tím, že ale až za týden ji zapnu. Zachvilku došla dcera jee mamko to bude svítit, jak loni, mužu to zapnout? No jo, tak to zapni.
A koupila jsem stromecky před vchodové dveře jen je nazdobime a dekoracní věnec na dveře, na stůl adventní. Prostírani. Nové banky jsme v Ikee vybrali.
Včera jsem objednala po 10 letech, nový umělý stromek, dnes psali, že je zásilka na ceste. Takže postupně se pripravujeme.
Budeme mít letos Vánoce na 2× já sama s deckama a muž v zahraničí a jak se vrátí 29.12.teprve budou spolecne. Takže se teď bavime nakupovánim, sháněním.
Už jsem ve zde. výživě nakoupila spaldovou a jiné mouky, stevii, kdyby se mi chtělo pect.
Zatim jen dokupujeme, co je potreba a strihame vyzdobu do oken, zdobime prvni adventni nedeli ![]()
Jojo, včera jsem tak pomaloučku polehoučku začala
jinak sbírám nápady na perníčky, na zdobení se těším celý rok. a okna už jsou umytá
jinak dárky nakoupeny, jen ještě dvě maličkosti, ale to se pořeší na trzích ![]()
Já mám zatím doma jen trochu mouky, cukr, polevy a heru
. Péct začnu až někdy po Mikuláši, ještě nevím, kdy přesně. S výzdobou se moc nemažeme.