Vánoce 2015,výzdoba,pečení..

27007
16.11.15 19:12

Vánoce 2015,výzdoba,pečení..

Zdravím maminky:)Jelikož moje děti jsou nedočkavé, už se nemůžou dočkat až uděláme výzdobu. Jak jste na tom? Už máte doma vánoční dekorace?(blikátka a nálepky ne…spíš dekorace doma v poličkách apod)Pokud ne, kdy budete dávat? Už pečete? My se chystáme co nejdříve:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3289
16.11.15 19:15

Moc brzo. Začínám až těsně před adventem..s cukrovím až v průběhu prosince.. Ale babička už začla péct minulý týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Ahoj, tak my zatim nemame ani napeceno, ani nazdobeno. Mame to v planu prelom listopadu/prosince ;)
Pect asi az prvni tyden v prosinci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

Pekly jsme perníčky - Mikuláše, anděla a čerta :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
16.11.15 19:16

Budu všechno chystat 1. adventní neděli, nebo v sobotu před. Děti jsou na to ještě malé, ale já už se moc těším. :jazyk: Na pečení je pro mě taky ještě brzy, to začnu někdy začátkem prosince.

Jinak zítra se chystám už něco vánočního vyrábět, jo a nakoupila jsem si nové ozdoby na stromek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
16.11.15 19:16

Péct začnu až druhý týden v prosinci, první nestíhám (peču na oslavu), ale hned potom na to vlítnu a bude to lítat :mrgreen: :mrgreen:

Co se týče výzdoby, začala jsem s takovým tím jako, přáníčka, jmenovky na dárky a tak. Výzdobu do oken dávám až na advent, ale připravuji jsi jí už třeba i teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
16.11.15 19:19

My příští týden máme oslavu takže nálepky a světýlka dám už asi v pátek(zapnu až v neděli),ale dekorace dáme postupně už ted, doma to stejně nikdo nevidí :lol: úklid máme za sebou:)Já budu péct převážně jen víkendy(to je doma i chlap),nějak mám osypky péct sama s tolika dětma za zadelí :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
16.11.15 19:22

Už jsem minulý týden a dneska vykoupila dekorace v lidlu a vánoční ubrusy :)
tak za týden zadělám jednu dávku na perníčky s čertovskou a mikulášskou tématikou
jinak na pečení je ještě brzy, každý rok zadělávám všechna těsta den po mikuláši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
16.11.15 19:22

Já ještě nic nemám, ale dneska jsem dělala tohle: http://www.mimibazar.cz/navod.php?….
Celkem makačka, ale vypadá to dobře. Až se mi zahojí rozpíchanej prst, možná udělám ještě jeden. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
16.11.15 19:31

@PetraJ :potlesk:

Já čekám s výzdobou na první advent, ale taky mě už svědí prsty, a mlsně chodím kolem komory, kde máme ozdoby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.11.15 19:35

Dekorace už mám, jinak ještě nic

• Citovat
  • Upravit
74217
16.11.15 19:41

Mě už týden svrbi prsty s výzdobou :-D. Jsem víc nedočkava, jak ty naše tři malé deti :oops:. O víkendu jsem domyla okna, vyprala záclony, pak jsem vytáhla svítící dekorací co mivame v oknech s tím, že ale až za týden ji zapnu. Zachvilku došla dcera jee mamko to bude svítit, jak loni, mužu to zapnout? No jo, tak to zapni.
A koupila jsem stromecky před vchodové dveře jen je nazdobime a dekoracní věnec na dveře, na stůl adventní. Prostírani. Nové banky jsme v Ikee vybrali.
Včera jsem objednala po 10 letech, nový umělý stromek, dnes psali, že je zásilka na ceste. Takže postupně se pripravujeme.
Budeme mít letos Vánoce na 2× já sama s deckama a muž v zahraničí a jak se vrátí 29.12.teprve budou spolecne. Takže se teď bavime nakupovánim, sháněním.
Už jsem ve zde. výživě nakoupila spaldovou a jiné mouky, stevii, kdyby se mi chtělo pect.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
16.11.15 19:44

Zatim jen dokupujeme, co je potreba a strihame vyzdobu do oken, zdobime prvni adventni nedeli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.11.15 19:47

Jojo, včera jsem tak pomaloučku polehoučku začala :mrgreen: jinak sbírám nápady na perníčky, na zdobení se těším celý rok. a okna už jsou umytá :mrgreen: jinak dárky nakoupeny, jen ještě dvě maličkosti, ale to se pořeší na trzích :-)

• Citovat
  • Upravit
Kobea
16.11.15 19:48

Já mám zatím doma jen trochu mouky, cukr, polevy a heru :mrgreen:. Péct začnu až někdy po Mikuláši, ještě nevím, kdy přesně. S výzdobou se moc nemažeme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová