Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mi v práci řekly kolegyne půlka října je, toz co si blázen, že už myslis na Vanocni výzdobu? ![]()
Letos jsme si pořídili poprve i Vánoční povleceni.
Jsme nateseni.
Štědrý den bude za 5 týdnů, takže pro mě je ještě brzy. Mám připravené větve na vánočně laděné truhlíky, postupně pořizuji dárky a začínám přemýšlet kdy a jaké cukroví upeču, ale jinak nic.
@Lizzi jo perníčky jsou nejlepší
ty si od cca sedmé třídy peču sama
mamka je nedělala nikdy, až já díky kuchyňkám ve škole ![]()
@Crystal87 já dvojitou dávku
nejhorší je, když zdobím a sem celá zapatlaná od polevy ![]()
@Crystal87 taky jich letos budu péct víc, minimálně jedny potají do adventního kalendáře, objednala jsem pro děti takové ty pytlíčky, co měli v Tchibu.. ![]()
@PetraJ Náprstek přítelkyně, náprstek.
Píchat bez ochrany se nevyplácí ![]()
Právě dnes jsme s dcerou nakoupily v Kiku šedé dekorace, budeme se stěhovat do nového bytu, tak jsou třeba i nové barevné kombinace ![]()
@Crystal87 dávám a zdobim ozdobama vždy na 1.advent - letos zdobim do hnede a bronzove barvy ![]()
Pect zacinam tento vikend, protoze pecu na zakazku, takze pecu ve vetsim mnozstvi. A ten dalsi vikkend udelam s detmi adventni venec na stul.
Ja se letos strasne tesim protoze se stehujeme 1.12. do noveho a budu kupovat a delat vse nove:)
@ivik21 maji sede? taky se budeme stehovat a seda se nam take hodi:)
U nás teda sousedi už blikají, mají světýlka na balkoně a plná okna
ale ty jsou šílení každý rok ![]()
Ja mam zatim pripravene tohle, vystrizene a ceka to na nalepeni na okna. Jinak cukrovi mi pece znama, deti mam jeste male a mi s muzem to nemusime, tak mame jen pro navstevy. Jinak mam koupene veci na adventni venec- nebo ozdobu. Aktivne cucim uz po stromku a po svitici dekoraci do okna. Jinak ale jeste nic nemam. Zacinam s vyzdobou prvni adventni nedeli.