Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím chtěl bych se zeptat Vás všech zda-li jste někdy něco hodnotného našli?
Já nejvíc telefon za 15 000 Kč a hotovost nejvíc 1 000 Kč(5×200 v ruličce) ![]()
Díky za odpovědi ![]()
Já jsem našla 1× 500kč, a jednou 100kč, obě hotovosti jen tak na zemi, a jednou peněženku v zoo a tu jsem odevzdala v krámku, kde jsem ji našla a dovnitř jsem se ani nepodívala, vypadalo to, že ji ztratilo dítě
Já loni o prázdninách stovku
A jednou občanku, šla jsem ji podle adresy majiteli vrátit.
Ahoj, hmmm super ulovek
ja nasla 2000 jen tak na zemi na zastavce…byla u toho penezenka, obcanka a rozbite bryle…Bylo mi asi 9 let tak jsme to sli s mamkou hodit na policii. a od te doby snad nic…muj tata ma na to ale stesti uz nasel i zlato apod…jednou jsem sla po Plzni a uz z dalky jsem videla na zemi 20kč
tak jsem se radovala ze jsem konecne neco nasla a ona byla přilepená ![]()
Kilo v lese. Jinak nic. A naopak dneska mi zapadl snubak za parkety, tak premyslime, jestli je dražší ten snubak, nebo parkety ![]()
Ja nasla pred par lety 200. Na ulici prede mnou, ani za mnou potencionalni majitel nebyl
, takze jsem chvili patrala, a pak si tech 200 nechala.
Našla peněženku i s doklady, vše vráceno majiteli… divnej dotaz… nechápu účel diskuze ![]()
Jednou peněženku i s doklady a 5000.-, tu jsem vrátila, a jednou stovku na zemi ve vlaku, tu jsem si nechala. Jo a chvilku potom, co jsem vrátila tu peněženku, můj táta ztratil telefon (jeden z prvních s barevným displejem, co se tehdy začaly vyrábět, stál hříšné peníze) a taky se mu vrátil, takže nějaká karma asi zafungovala ![]()
A jeste ve skole padesatku, tenkrat to byl vcelku hodnotny nalez, jenze… videla jsem ji, pomalu k ni sla, abych na nalez neupozornila a najednou kamaradka se rozbehla a „jeee, padesatka!!“, sebrala ji a ja mela houno..
@atominnka píše:
@SmKcz a vrátil jsi to? Já našla kdysi peneženku s 5000Kč
Volal jsem dotyčnému a byl to nějakej synek boháče… nabídl mě 200 za naftu projel bych 500
tak jsem poděkoval a rozloučil se. Každopádně dle jeho slov mu byl telefon u řiti.
Před 15 lety mobil v hodnotě 10 tis (to jsem si zjistila až pak), ihned jsem se snažila zkontaktovat někoho, kdo osobu zná, abych ho mohla vrátit a vyplatilo se mi to, dostala jsem 1000Kč jako nálezné:-) Byla to asi nějaká vlivnější osoba, v seznamu byla jména i známých lidí, mě to bylo fuk, pro studenta bylo takové nálezné naprosto unikátní.