Česká pošta - balík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
31.10.14 13:16
@Králičice píše:
@quinny - já ho poprosila přes telefon, ale začal brblat.. A to mě tak naštvalo..Navíc i to, že mi oznamovací sms přišla až dnes (většinou mi chodí den předem a já si změním uložení na poštu)..
@smurfka - asi jsem paranoidní, ale třeba výtahem bych nejela, když by byla malá doma sama..
No nějak to vyřešíme.. ;) Děkuju za odpovědi.. :hug:

aha..no tak já nechávám malého doma běžně..a chodím si dolů pro poštu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16972
31.10.14 13:24

No budu doufat, že bude mít kde zaparkovat.. :-) A hádat se s ním nebudu, ale zajímalo mě, kde je pravda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
31.10.14 13:28
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Králičice
Tak mu můžeš říct, že jestli ti to nepřinese nahoru, ať to tedy uloží na poště, ne?

mojí kamarádce malá spala v postýlce a nechtěla jít taky dolů a poprosila, ať ji to uloží na poštu a pošťák, že ne, ať dojde dolů, tak se dohadovali a on najednou, že to dal nějaké paní do ruky, ať se s ní domluví 8o ona vůbec nevěděla komu, měla balíček předem zaplacený, takže stačilo jen podepsat, ale paní jí ho naštěstí z baráku donesla…

a já teda taky pro poštu chodím normálně…dám malého do bezpečí postýlky a jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
31.10.14 13:30

@MonikaN.89 - tohle je na dobírku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
31.10.14 13:36
@Králičice píše:
@MonikaN.89 - tohle je na dobírku :-)

já jsem reagovala na příspěvek a jen jsem chtěla napsat svoji zkušenost, jak se někdy česká pošta chová, prostě ať ten balík uloží a neramcají a pak si ho člověk vyzvedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
31.10.14 13:42

@MonikaN.89 - jasně :-) Ale bylo by fajn, kdyby mi ho sousedka zaplatila :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
31.10.14 13:44
@Králičice píše:
@MonikaN.89 - jasně :-) Ale bylo by fajn, kdyby mi ho sousedka zaplatila :andel:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.12.14 23:24

NOVÝ DOTAZ

Ahoj. Vím, že je před Vánoci, ale nevím jak postupovat. Porouchala se nám v domácnosti jedna věc a koupili jsme ve čtvrtek přes jeden eshop novou, kdy jsme si ji nechali zaslat přes Českou poštu jako balík do ruky. Balíček nemá víc jak 3kg. Ihned v pátek ráno mi přišlo, že zásilka byla podána a že mě ČP bude informovat formou sms. Tím pádem jsem tedy čekala, že v pondělí by balík mohl být vypraven na cestu. Jenže balíček se od té doby nepohnul, je stále ve stavu „zásilka byla podána“, takže teprve čeká i na samotné zpracování, než vůbec bude uvedena do přepravy. :|
Ještě jsem si říkala, že budou Vánoce a lidi posílají dárky, tak pošty ve městech praskají ve švech. Jenomže je to pošta v malém městečku s 2700 obyvateli. Celkem se divím, že to tam tak dlouho drží. Čekala bych to ve větších městech, kde je nespíš pošta více vytížená, ale ne v takovém malém městečku. :think
Mám tam zavolat? Nebo je to teď normální i v takovém menším městě? Kdyby aspoň byl balíček zpracován, ale ani k tomu nedošlo, takže si dokážu představit, jak tam leží bez povšimnutí a já mezitím vařím xkrát denně vodu na plynovém sporáku :zed: :mrgreen:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.12.14 23:31
@Maculinka píše:
Ahoj. Vím, že je před Vánoci, ale nevím jak postupovat. Porouchala se nám v domácnosti jedna věc a koupili jsme ve čtvrtek přes jeden eshop novou, kdy jsme si ji nechali zaslat přes Českou poštu jako balík do ruky. Balíček nemá víc jak 3kg. Ihned v pátek ráno mi přišlo, že zásilka byla podána a že mě ČP bude informovat formou sms. Tím pádem jsem tedy čekala, že v pondělí by balík mohl být vypraven na cestu. Jenže balíček se od té doby nepohnul, je stále ve stavu „zásilka byla podána“, takže teprve čeká i na samotné zpracování, než vůbec bude uvedena do přepravy. :|
Ještě jsem si říkala, že budou Vánoce a lidi posílají dárky, tak pošty ve městech praskají ve švech. Jenomže je to pošta v malém městečku s 2700 obyvateli. Celkem se divím, že to tam tak dlouho drží. Čekala bych to ve větších městech, kde je nespíš pošta více vytížená, ale ne v takovém malém městečku. :think
Mám tam zavolat? Nebo je to teď normální i v takovém menším městě? Kdyby aspoň byl balíček zpracován, ale ani k tomu nedošlo, takže si dokážu představit, jak tam leží bez povšimnutí a já mezitím vařím xkrát denně vodu na plynovém sporáku :zed: :mrgreen:
Děkuji

normální to není, řešila bych to. hlavně to, že před vánoci doručit do avizovaného druhého dne je problém, ale vybírat za to nehorázný, poštovný, to pro ně problém není :pocitac: normální solidní firma by před vánocema, když vědí, že termín nesplní, balík do ruky vůbec nenabízela, je to o dost dražší než normální, a 1. termín nedodrží, a 2: aspoň u nás před vánocema balík do ruky do ruky vůbec nepeivezou, jen hodí lístek. zavolala bych tam, a hezky to popohnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
16.12.14 23:40

A to, že balík byl podán, ti oznámil eshop, nebo pošta? Mě obchod oznámil podání, ale pošta až o 2 dny později. Teď otázka, kdo kecal :nevim: Pokud ale sleduješ zásilku na netu a je stále na místě podání, tak tam buď zavolej, nebo se zajdi zeptat k vám na poštu, jak to řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6931
16.12.14 23:44
@Maculinka píše:
Děkuji

Zavolej. Taky se mi to stalo a to Vánoce nebyly ani zdaleka. Pán na infolince zjistil, kde se balík skutečně pohybuje a blábolil něco o tom, že někdy se to špatně načte… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2854
17.12.14 00:01
@Maculinka píše:
Děkuji

mám takto balik na poste ve stavu podáno uz od patku :cert: a u druhého mi psali, ze dnes doručí ( mailem i sms ), cely den čekám a v pul 5 odpoledne sms, že z technických důvodu na straně České posty nebyl pokus o doručení uskutečněn. Tak tam volám a milá paní, ať si pro balik nejak dojedu, ze kdyz toho mají hodně a vidí, ze to nestihnou, ani se doručit nepokouseji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.12.14 00:05

@Radka1979 Jooo, to samé jsemzažila před pár dny. Nejdříve sms, že ten den doručí, tak dřepím jak blbec doma a odpoledne sms, že z technických důvodů… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
17.12.14 00:21

Stejný problém, od 8.12. mi jde balíček. Je ve stavu „zásilka podaná“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.12.14 00:42

Děkuji všem za názory. Pokud ráno uvidím na sledování zásilek, že je to bez pohybu, budu tam volat. Možná jsem zhýčkaná, ale zkrátka si nedovedu představit Vánoční návštěvy, kdy jim vodu na kafe, čaje atd vařím na sporáku v hrnci. :mrgreen: A že těch návštěv čekáme požehnaně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová