Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoe546 píše:
Taky by to přežili. My vodu vaříme na kafe v hrnci, stará dobrá klasika. A to máme Dolce gusto, kde jsem líná nakoupit náboje už přes rok a všechny vymoženosti.
Holky, ale hrůza. Volala jsem na infolinku ČP, kde mi samozřejmě nic konkrétního nesdělili. Takže už se doma vsázíme, jestli balíček teda dojde nebo ne.
Dnes mi CP poslala 2 sms, ze mi budou dorucovat balicek. Odpoledne napsali, ze doruceni bylo neuspesne. Cely den jsem nevystrcila hlavu z domu. Tak volam na uvedene cislo pani byla sice mila, ale ze pokud si pro nej nedojdu tak ho doruci asi az po vanocich. Muj muz mi vzal telefon z ruky rekl, ze je reditel v jednom medialnim dome a za 5 minut mi volala vedouci posty a ptala se me kdy a v kolik chci balicek dorucit.
takze ano maji toho na poste fakt hodne, ale kdyz si clovek zaplati balik do ruky a je ve 40tt tak ten balicek chci proste do ruky
Balíček nedorazil.
Jelikož jsem platila dopředu, bude paní reklamovat zásilku. A já čekat na peníze.
Dnes mi jedna hodná slečna na call centru oznámila, že jak je to více než 5 dní, reklamace je na místě.
@zoe546 píše:
Balíček nedorazil.
Jelikož jsem platila dopředu, bude paní reklamovat zásilku. A já čekat na peníze.Dnes mi jedna hodná slečna na call centru oznámila, že jak je to více než 5 dní, reklamace je na místě.
ano po peti dnech uz se muze doruceni nebo spise nedoruceni reklamovat. Ja budu vv pondeli. ![]()
Holky, jaký je postup u reklamace? Co můžu očekávat? Reklamuje samozřejmě odesílatel, jen nemám zkušenosti…Získám peníze zpět?
@zoe546 píše:
Holky, jaký je postup u reklamace? Co můžu očekávat? Reklamuje samozřejmě odesílatel, jen nemám zkušenosti…Získám peníze zpět?
muzes reklamovat i ty pokud bys mela podaci listek. reklamace trva nekdy i mesic ![]()
Tak dneska mi konečně balík došel. Je vidět, že v tom mají trošku chaos, ale já jim taky moc nepomohla.
Čekala jsem od nich telefon a když zazvonil, tak se představili a že jestli jsem paní nebo slečna… zahučel jméno a já automaticky, že ano. Tak jsem šla čekat ven a ono nic. Potom jsme se po půl hodině dopídili proč. Já jim totiž odkývala naprosto jiné příjmení, ale když já jim moc nerozuměla
A oni mezitím čekali pod barákem na paní, která ani nevěděla, že jí akorát dovezli zásilku.
![]()
Zdravím.
Jdu si pro radu. Objednala jsem na netu zboží, které bylo do přepravy předáno 16. 12. Avizovali termín doručení, který pak z technických důvodů zrušili. O dalším postupu prý budou informovat. Myslíte, že je ještě naděje, že to dorazí? Dá se zjistit, kde ten balík je, když uvádějí technické důvody a nikoli náhradní termín? Obchod měl garanci doručení do Vánoc, ale dopravu jen poštou. Já si od nich vozit nenechávám, protože jim nevěřím. A potvrdilo se mi, bohužel. Díky.
@rokris Mně přišel včera dopoledne balík odeslaný ve čtvrtek z Německa…docela jsem se divila, že to před Vánocemi šlo tak rychle.
Pošta vozí v sobotu a pokud jsem dobře rozumněla, tak i dnes. Měla jsem zapnuté sledování, vše šlo jako po drátku a poštu musím v tomto směru pochválit.
@rokris Znáš číslo balíku? Pokud ano, můžeš jej sledovat tady:https://www.postaonline.cz/trackandtrace
@rokris Bude to v klidu - uvidíš
.
Já si minule, když mi přišlo oznámení o dodání zásilky a věděla jsem, že potřebuji nutně odjet, zavolala na centrálu. Nadřížená volala pošťačce do auta, pak jsem dostala i její telefonní číslo.
Nakonec jsme se spolu domluvily a balíček jsme si přebrala cestou na domluveném místě…
![]()
@Jannnča píše:
@rokris Bude to v klidu - uvidíš.Já si minule, když mi přišlo oznámení o dodání zásilky a věděla jsem, že potřebuji nutně odjet, zavolala na centrálu. Nadřížená volala pošťačce do auta, pak jsem dostala i její telefonní číslo.
Nakonec jsme se spolu domluvily a balíček jsme si přebrala cestou na domluveném místě…![]()
![]()
Tak to mě těší, jestli je s nimi domluva. Je to ten nejdůležitější dárek, tak mi to leží v hlavě, aby pod stromkem byl. Děkuju moc. ![]()
Ahoj.
Byla jsem týden pryč a nestihla dnes vyzvednout balík. Jde o to, že to byl „balík na poštu“. V SMS píšou, že úložní doba uplyne 20. 7. tj. v pondělí. Znamená to, že v pondělí bude odeslán balík už zpět odesílateli a nebo si ho ještě mohu ráno vyzvednout?
Děkuji ![]()