Česká pošta - balík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
18.12.14 00:50
@zoe546 píše:
Taky by to přežili :mrgreen:. My vodu vaříme na kafe v hrnci, stará dobrá klasika. A to máme Dolce gusto, kde jsem líná nakoupit náboje už přes rok a všechny vymoženosti. :P Holky, ale hrůza. Volala jsem na infolinku ČP, kde mi samozřejmě nic konkrétního nesdělili. Takže už se doma vsázíme, jestli balíček teda dojde nebo ne. :cert:

Dnes mi CP poslala 2 sms, ze mi budou dorucovat balicek. Odpoledne napsali, ze doruceni bylo neuspesne. Cely den jsem nevystrcila hlavu z domu. Tak volam na uvedene cislo pani byla sice mila, ale ze pokud si pro nej nedojdu tak ho doruci asi az po vanocich. Muj muz mi vzal telefon z ruky rekl, ze je reditel v jednom medialnim dome a za 5 minut mi volala vedouci posty a ptala se me kdy a v kolik chci balicek dorucit. :zed: takze ano maji toho na poste fakt hodne, ale kdyz si clovek zaplati balik do ruky a je ve 40tt tak ten balicek chci proste do ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.12.14 14:21

Balíček nedorazil.
Jelikož jsem platila dopředu, bude paní reklamovat zásilku. A já čekat na peníze.

Dnes mi jedna hodná slečna na call centru oznámila, že jak je to více než 5 dní, reklamace je na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.12.14 18:22
@zoe546 píše:
Balíček nedorazil.
Jelikož jsem platila dopředu, bude paní reklamovat zásilku. A já čekat na peníze.Dnes mi jedna hodná slečna na call centru oznámila, že jak je to více než 5 dní, reklamace je na místě.

ano po peti dnech uz se muze doruceni nebo spise nedoruceni reklamovat. Ja budu vv pondeli. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
18.12.14 18:24

Odesílatel toho mého reklamoval včera :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
18.12.14 22:56

Holky, jaký je postup u reklamace? Co můžu očekávat? Reklamuje samozřejmě odesílatel, jen nemám zkušenosti…Získám peníze zpět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.12.14 23:56
@zoe546 píše:
Holky, jaký je postup u reklamace? Co můžu očekávat? Reklamuje samozřejmě odesílatel, jen nemám zkušenosti…Získám peníze zpět?

muzes reklamovat i ty pokud bys mela podaci listek. reklamace trva nekdy i mesic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.12.14 12:29

Tak dneska mi konečně balík došel. Je vidět, že v tom mají trošku chaos, ale já jim taky moc nepomohla. :oops: Čekala jsem od nich telefon a když zazvonil, tak se představili a že jestli jsem paní nebo slečna… zahučel jméno a já automaticky, že ano. Tak jsem šla čekat ven a ono nic. Potom jsme se po půl hodině dopídili proč. Já jim totiž odkývala naprosto jiné příjmení, ale když já jim moc nerozuměla :jazyk: :oops: A oni mezitím čekali pod barákem na paní, která ani nevěděla, že jí akorát dovezli zásilku. :| :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.12.14 10:43

Balík do ruky

Zdravím. :kytka: Jdu si pro radu. Objednala jsem na netu zboží, které bylo do přepravy předáno 16. 12. Avizovali termín doručení, který pak z technických důvodů zrušili. O dalším postupu prý budou informovat. Myslíte, že je ještě naděje, že to dorazí? Dá se zjistit, kde ten balík je, když uvádějí technické důvody a nikoli náhradní termín? Obchod měl garanci doručení do Vánoc, ale dopravu jen poštou. Já si od nich vozit nenechávám, protože jim nevěřím. A potvrdilo se mi, bohužel. Díky.

• Citovat
  • Upravit
3774
21.12.14 10:46

@rokris Mně přišel včera dopoledne balík odeslaný ve čtvrtek z Německa…docela jsem se divila, že to před Vánocemi šlo tak rychle.

Pošta vozí v sobotu a pokud jsem dobře rozumněla, tak i dnes. Měla jsem zapnuté sledování, vše šlo jako po drátku a poštu musím v tomto směru pochválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
21.12.14 10:47

@rokris Znáš číslo balíku? Pokud ano, můžeš jej sledovat tady:https://www.postaonline.cz/trackandtrace

• Citovat
  • Upravit
rokris
21.12.14 10:48

@Jannnča Díky za zkušenost. Doufám, že mi to ještě dorazí.

• Citovat
  • Upravit
rokris
21.12.14 10:53

@jezzz JJ, o tom vím, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
3774
21.12.14 10:56

@rokris Bude to v klidu - uvidíš :hug:.

Já si minule, když mi přišlo oznámení o dodání zásilky a věděla jsem, že potřebuji nutně odjet, zavolala na centrálu. Nadřížená volala pošťačce do auta, pak jsem dostala i její telefonní číslo.
Nakonec jsme se spolu domluvily a balíček jsme si přebrala cestou na domluveném místě… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
21.12.14 11:05
@Jannnča píše:
@rokris Bude to v klidu - uvidíš :hug:.Já si minule, když mi přišlo oznámení o dodání zásilky a věděla jsem, že potřebuji nutně odjet, zavolala na centrálu. Nadřížená volala pošťačce do auta, pak jsem dostala i její telefonní číslo.
Nakonec jsme se spolu domluvily a balíček jsme si přebrala cestou na domluveném místě… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Tak to mě těší, jestli je s nimi domluva. Je to ten nejdůležitější dárek, tak mi to leží v hlavě, aby pod stromkem byl. Děkuju moc. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3165
17.7.15 18:15

Konec úložní doby

Ahoj.

Byla jsem týden pryč a nestihla dnes vyzvednout balík. Jde o to, že to byl „balík na poštu“. V SMS píšou, že úložní doba uplyne 20. 7. tj. v pondělí. Znamená to, že v pondělí bude odeslán balík už zpět odesílateli a nebo si ho ještě mohu ráno vyzvednout?

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová