Česká pošta - balík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
509
17.12.14 06:14

@Maculinka kliidek.. Stejne ti toho moc nereknou. Ja poslala balik Do ruky v utery a dosel az pristi tyden ve ctvrtek.. Celou tu dobu nebyl videt zadny pohyb. Mimo to, uz to bylo pred mesicem, natoz ted, jak se blizi svatky. Ceska posta je, vseobecne, paskvil na entou. Nechat poslat balik Geisem nebo ppl vyjde financne pomalu na stejno, dokonce mi ted vezli balik zadarmo, a mas ho do tri dnu. V patek jsem objednala dve knihy za petikilo, v pondeli v pet jsem je mela v ruce. Doprava zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.12.14 06:28

Určitě to řeš. Protože já jsem si před měsícem obědnala od paní kočárek do ruky. Mě došel, ale paní nemá do dneška peníze, a to posílala na dobírku. Opravdu to chce je otravovat. Tak samo, jako balík do ruky a následně najdu ve schránce papír že mě doručovatel nezastihl. A to jsem celej den doma. Oni prostě nestíhají a myslí si že jim všechno projde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
17.12.14 06:36

Včera bylo úterý - tudíž druhý den.
Podobná situace se mi stala již před měsícem s tím, že balík byl odeslán buď ve čtvrtek nebo v pátek (on trochu chaos v tom udělal již odesílatel, zprávu o odeslání mi poslal den předem), a balík na poštu mi došel čtvrtý pracovní den.
U avizace pošty se však na netu vše ukazovalo s jednodenním zpožděním, jen doručení na poštu bylo ten den. Ukázalo se mi tam den podání a pak až zpětně procesy v dopravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.12.14 07:52

Já mam balík na cestě uz 8.den!!!! A asi ho do Vánoc ani ne doručí. Není to balík do ruky ale „jen“ cenný balik :nevim: na poště bylo řečeno ať podáme reklamaci, ale ze ho stejně dřív ne doručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.12.14 08:43

Tak pak bych ale požadovala poštovné nazpátek. Když je takové prodlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
17.12.14 08:50

Rozhodně to řeš a věř, že jenom Vánocemi to není :cert:. My už jsme najeli na stížnosti, protože máme neustále problém s doručováním. Prostě si službu doručení do druhého dne platíš a myslím, že nikoho nezajímá, že nestíhají apod. Tak ať se balíčku brzy dočkáš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
17.12.14 08:56

Vůbec problém s doručením nemam :dance: v pondělí ráno objednán balík a dnes už dorazil 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
17.12.14 09:04

Ahoj ja takym cekam pres tyden na balicek podle sledovani zasilky porad lezi na podaci poste tak sem tam volala a prej balik odesel.no byla sem nastvana tak sem volala na info centralu tam mi rekla ze je balik na ceste ze mam pockat do patku tak sem zvedava ta posta me posledni dobou pekne stve hlavne ze maji drahy poplatky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.12.14 09:39

@Maculinka no mě tak leží balik na podací poste od minulého pondeli :cert: pan už to tam byl řešit a akorát mu řekli, že to zkusí popohnat. A opravdu ho do Vánoc potřebuju, protože jde o stromeček :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.12.14 09:53
@Maculinka píše:
Ahoj. Vím, že je před Vánoci, ale nevím jak postupovat. Porouchala se nám v domácnosti jedna věc a koupili jsme ve čtvrtek přes jeden eshop novou, kdy jsme si ji nechali zaslat přes Českou poštu jako balík do ruky. Balíček nemá víc jak 3kg. Ihned v pátek ráno mi přišlo, že zásilka byla podána a že mě ČP bude informovat formou sms. Tím pádem jsem tedy čekala, že v pondělí by balík mohl být vypraven na cestu. Jenže balíček se od té doby nepohnul, je stále ve stavu „zásilka byla podána“, takže teprve čeká i na samotné zpracování, než vůbec bude uvedena do přepravy. :|
Ještě jsem si říkala, že budou Vánoce a lidi posílají dárky, tak pošty ve městech praskají ve švech. Jenomže je to pošta v malém městečku s 2700 obyvateli. Celkem se divím, že to tam tak dlouho drží. Čekala bych to ve větších městech, kde je nespíš pošta více vytížená, ale ne v takovém malém městečku. :think
Mám tam zavolat? Nebo je to teď normální i v takovém menším městě? Kdyby aspoň byl balíček zpracován, ale ani k tomu nedošlo, takže si dokážu představit, jak tam leží bez povšimnutí a já mezitím vařím xkrát denně vodu na plynovém sporáku :zed: :mrgreen:
Děkuji

ja to mam taky tak, volala jsem tam a bylo mi receno, ze toho maji hodne a nestaci to skenovat a muze se stat, ze se pak vsechno zobrazi najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.12.14 11:13

Takže u nás změna. Pošta tvrdí, že od nich balíček neodešel, jelikož s tím balíčkem byl problém a údajně byl vrácen podateli. 8o Tak jsem volala dotyčnému a ten že mi zavolá zpět, až se na to podívá. Tak to jsem zvědavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
17.12.14 11:30

Takže já věřím jednoznačně po tom telefonátu, že v tom má bordel ČP. :nevim: Kdyby si prý převzali zpět zboží, bylo by číslo zrušeno a já tak balíček sledovat nemohla, což je v podstatě pravda. Bude jim tam volat, jelikož má u více zákazníků nulový pohyb zásilky a pošta ho nařkla víceméně z podvodu. :nevim: Milý pán, snažil se to řešit a recenze na internetu také nejsou špatné a jeho ochota je znát. Pokud se prý nic nepohne, je mi ochoten poslat v pátek balíček kurýrem znovu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
17.12.14 21:34
@Maculinka píše:
Děkuji všem za názory. Pokud ráno uvidím na sledování zásilek, že je to bez pohybu, budu tam volat. Možná jsem zhýčkaná, ale zkrátka si nedovedu představit Vánoční návštěvy, kdy jim vodu na kafe, čaje atd vařím na sporáku v hrnci. :mrgreen: A že těch návštěv čekáme požehnaně :roll:

Taky by to přežili :mrgreen:. My vodu vaříme na kafe v hrnci, stará dobrá klasika. A to máme Dolce gusto, kde jsem líná nakoupit náboje už přes rok a všechny vymoženosti. :P Holky, ale hrůza. Volala jsem na infolinku ČP, kde mi samozřejmě nic konkrétního nesdělili. Takže už se doma vsázíme, jestli balíček teda dojde nebo ne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.12.14 00:19
@zoe546 píše:
Taky by to přežili :mrgreen:. My vodu vaříme na kafe v hrnci, stará dobrá klasika. A to máme Dolce gusto, kde jsem líná nakoupit náboje už přes rok a všechny vymoženosti. :P Holky, ale hrůza. Volala jsem na infolinku ČP, kde mi samozřejmě nic konkrétního nesdělili. Takže už se doma vsázíme, jestli balíček teda dojde nebo ne. :cert:

Samozřejmě, že oni ano, ale já ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
18.12.14 00:35

@Maculinka Tak přinejhorším můžeš zajít do kamenného obchodu, koupit si varnou konvici a až jednou balíček dojde, tak to dám při nejbližších narozeninách jako dárek :lol: :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová