Česká pošta - balík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3774
7.8.15 19:00

@Brouckova Odesílat bude e-shop, stačílo číst ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
7.8.15 19:14
@yasmine5 píše:
@Brouckova Chci objednat z eshopu a aby to neposilali me, ale rovnou bratrovi.. Ja bych to jen zaplatila. Ale jinak to asi bude postup stejny, ze? Muze teda zakonny zastupce balik vyzvednout, pri nejhorsim, nerada aby ho poslali pak zpatky

odpověď od pošťáků. Na poště vydají jenom zákonnému zástupci, který bude muset prokázat, že skutečně je zákonným zástupcem dítěte - dítě zapsáno v OP, rodným listem dítěte či vyplní na poště prohlášení, že skutečně je zákonným zástupcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
7.8.15 19:26

@yasmine5 - napadají mě další varianty - nechat si balík poslat k sobě, pak zabalit do narozeninového papíru, dát do další krabice a udělat z toho balík, který můžeš nechat třeba u sousedů s tím, jestli by to bratrovi nepředali, s tím že to přivezl pošťák a nechal u nich, protože nebyli doma.

Většinou e-shopy do toho balíku dávají faktury, tam bude tvoje jméno, nebo jméno bratra? Na jednu svojí tu koukám, tam je i můj mail, telefon. Tak ať ti to nezkazí překvapení.

Nebo dát poslat ne přes českou poštu, ale třeba přes PPL, ti myslím že volají před doručením, tam by šlo zadat bratrovo tel. číslo, domluvili by si dodání podle potřeby tak aby byl doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
7.8.15 19:27

@Jannnča jo stačilo líp číst. A ty by jsi příště neměla radit o věcech o kterých nic nevíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.2.16 19:17
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
10.2.16 18:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
17.2.16 20:50

Poraďte mi, nechala jsem si zaslat balik jiz zaplaceny na poštu s odberem na poště. Akorat ted mi doslo, ze je to do vsi vedle a v OP mam jinou adresu nez je na baliku. Bude to pri vyzvedavani nejak vadit, vydaji mi i přesto balík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
17.2.16 22:23

@yasmine5 Vem si s sebou na poštu výzvu k vyzvednutí balíku nebo by jsi měla znát odesílatele či číslo zásilky. Tím nahradíš adresu která nesouhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
11.3.19 10:25

Ahoj. Chci jen upozornit - teď jsem přišla z pošty, posílala jsem balíček. Moje blbost, nesleduju nové předpisy České pošty - balíčky musí být v pevném obalu. Oblečky jsem většinou zabalila do igelitky, přelepila izolepou, nalepila štítek s adresou a bylo. Zaplatila jsem tedy 19,– Kč za nestandardní balení. Není to moc, ale zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová