Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
holky uklidněte mě, že je ještě naděje. Balík odeslaný jako Balík do ruky 17.9., dle obvyklé dodací lhůty tu měl být dnes a není, ani papírek ve schránce nebyl a v online sledování zásilek je už druhý den beze změny „přeprava na pobočku“. Je šance, že když zítra skočím na blind na poštu, zda tam není, že tam bude? Nebo mám smůlu a jsem v háji? (Dárek k výročí, které je zítra. :-/)
Když se na poště nic neděje, tak volám na jejich linku a slušně prudim.
Vždycky se to pak pohne.
Možná náhoda, možná to někdo zaurguje.
U pošty se nedivím ničemu. Objednala jsem si zboží a dneska mi volá paní z pošty 50km daleko, že je tam můj balíček a jestli vím proč
![]()
Nevím a balíček je doruvan k nám, takže zase zdržení minimálně jednoho dne, spíš s tím počítám až v PO.
Ale není to jen CP. PPL má balíček už od úterka v přepravě a je pořád na vstupním depu ![]()
Jinak myslím, že šance je, ale ráno si tam zavolej a oni Ti řeknou přesneji.
Odkud kam balicek jde?
Jinak, pokud je jako Balik do ruky pujde ihned na dorucovani na auto, tudiz na poste bude ulozeny az po neuspesnem doruceni nekdy k veceru?!?
@stazka takze jsem v piiip? A kde si muzu stezovat? Ach joooo, pi.ca blesk. ![]()
Ale pozor, balíček vůbec nemusí být na tvé poště. U nás na vesnici balíky přes místní poštu vůbec nejdou, ty se vozí z pošty z města a mají je doručovatelky na autě. Stejně tak ve městě ten balík nebudou mít na pobočce, ale bude nachystaný na rozvoz a to ti nejspíš nikdo nevydá.
Skvely. Stejne tam zkusim zajit, nahoda je bkbec, treba se mo ho dneska „pokouseli predat“ nezastihli a jen jeste nehodili listek do schranky. Nadeje umira posledni. Ale proste grrrrrr.
Jo, to je take mozne, ze uz lezi na poste, ale to by podle me bylo zachyceno na tom sledovani zasilek. Ze uz byl ulozen. A taky by ti mela prijit autom. zprava o tom, ze bude dorucovan. Ale samo v tom muze byt maglajs. Zkus rano zavolat na postu.
A tomuhle se vyhnout doporucuju Balik na postu.
A uplne nejlip Balikovna, zadas pri prichodu na postu kod zasilky a predbehnes vsechen cekajici dav. ![]()
Příspěvek upraven 19.09.19 v 23:27
@stazka z dnesniho data nenina sledovani treba zadna zprava. Posledni vcera ta preprava.
@sakota dle čísla balíku zjistit přes stránky pošty a uvidíš jestli už je na poště. Oznámení je u nás až druhý den
To už mám kolikrát balík doma a přijde papír že mám balík na poště ![]()
@sakota hele nemaji nahodou tedmna poste nejaky vypadek. Resim uplne to same i s podobnym mistem dodani a podani. Balik se zasekl nekde v centralnim depu. Vedouci pobocky by tam mohla zavolat, aby se ti z depa ozvali, kdy to prijde.
V Malesicich nikdo nic nenajde, nedokazete si predstavit ten kolos… ![]()
Zkus se hned rano podivat na sledovani, zda je zmena, popr. zavolej na vasi postu, zda tam naaaaahodou nelezi.
Drzim palce, dej vedet.
@stazka píše:
V Malesicich nikdo nic nenajde, nedokazete si predstavit ten kolos…![]()
Zkus se hned rano podivat na sledovani, zda je zmena, popr. zavolej na vasi postu, zda tam naaaaahodou nelezi.
Drzim palce, dej vedet.
Balik nemusi byt jen v malesicich. Pry maji i jine velke depo.