Česká pošta, dojde to včas?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20889
20.9.19 03:55
@sakota píše:
@stazka takze jsem v piiip? A kde si muzu stezovat? Ach joooo, pi.ca blesk. :(

Nikde. Mate to objednat s predstihem a ne na posledni chvili. Nebo kdyz uz, tak jineho dopravce, treba s osobnim vyzvednutim, kde je vetsi jistota. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
20.9.19 04:41

@sakota Boze, tak das poukaz na balicek RZ143324544 a o to to bude pro partnera zajimavejsi…
Pokud darem neni zive kotatko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
20.9.19 05:03

Divné, já mám většinou balík ať už odeslany nebo příchozí, doručený do druhého dne. Ale známe čp :D taky se mi stalo, že sem jezdila po městě a hledala balík, pac apka mi řekla že je v depu, tam mi řekli že je v jiném, v tom dalším mi řekli že je už u nás na poště a celkove v tom měli děsný bordel. Poučení pro příště, když objednavam něco důležitého, co potřebuju včas tak nevolim českou poštu jako dopravce nebo objednávám se značným předstihem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
20.9.19 06:27
@Anonymní píše:
hele nemaji nahodou tedmna poste nejaky vypadek. Resim uplne to same i s podobnym mistem dodani a podani.

tak však už je konec září, pošta už určitě začíná trénovat na vánoce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
20.9.19 06:39

Tyjo, tak priste, az budes objednavat neco na posledni chvili a budes tak statecna, ze vyberes jako dopravce CP, vol radeji doruceni na postu… Mne pani odeslala balik ted ve ST, vcera ho „dorucovali“ (hodili papirek do schranky, klasika), dneska pro nej jdu. U nas, kdyz jde balik do ruky, rovnou pocitam den navic na vyzvednuti na poste. Jednou, kdyz to byla fakt dulezita vec, se mi podarilo milou pani na pobocce presvedcit, at zavola do auta dorucovatelkam, at se u nas fakt jako zastavi a predaji to, ze budu doma pripravena to popadnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.9.19 07:03

Pro vsechny s dobrymi radami:objednano bylo vcas. Vyrobek na zakazku od soukromeho vyrobce, kteremu jsem nekolikrat zduraznila, ze to musim mit 20. v ruce. Volba CP byla jeho, nejspis s ni ma dobre zkusenosti. Ostatne ja z CP mivam obvykle zasilky doma treti den od objednani treba z eshopu bez problemu. Proc se to muselo pos.rat zrovna ted nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
20.9.19 08:07

@sakota
Dej vědět, nám se to pohlo a dneska se snad bude dorucovat, držím palce ať balíček dneska dohledas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.9.19 08:15

Ted jdu z posty. Samozrejme tam neni. Pani se podivala do systemu - balicek je na tridirne a jeste ani neni vyrizeny k dorucovani, proste si mam pockat. Skvely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12577
20.9.19 08:36
@sakota píše:
Dobrý večer,holky uklidněte mě, že je ještě naděje. Balík odeslaný jako Balík do ruky 17.9., dle obvyklé dodací lhůty tu měl být dnes a není, ani papírek ve schránce nebyl a v online sledování zásilek je už druhý den beze změny „přeprava na pobočku“. Je šance, že když zítra skočím na blind na poštu, zda tam není, že tam bude? Nebo mám smůlu a jsem v háji? (Dárek k výročí, které je zítra. :-/)

Asi neuklidním, dopis z HK do Pha šel 14 dní.. a rarita..dopis přímo v rámci města z místa a do místa b..šel týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.9.19 08:39

Uaaa. Přitom já vždy ČP hájila, že u nás funguje, objednávky z eshopu do tří dnů doma (a opravdu doma, volali, doručovali, ne že jen hodili papírek). A jednou je to důležitý a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.19 09:05

@sakota já taky poslední dobou poštu vychvalovala kudy jsem chodila. No a tento týden mají zřejmě všichni přepravci problém. Na CP balík z Hradce do Prahy od pondělka ještě nedorazil, PPL se pro jistotu ani nesnažilo balík dodat a rovnou ho vrátili! :cert: a to ještě ani není plná vánoční sezóna.

• Citovat
  • Upravit
9243
20.9.19 12:14

Měla jsem objednané celkem 3 balíčky. Den před doručením pošta vždy napsala, že budou doručovat v 8-14 hodin. NIkdy nikdo nepřišel a už odpoledne jsem měla sms, že Váš balík DO RUKY mám uložený na poště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
20.9.19 12:52
@sakota píše:
Pro vsechny s dobrymi radami:objednano bylo vcas. Vyrobek na zakazku od soukromeho vyrobce, kteremu jsem nekolikrat zduraznila, ze to musim mit 20. v ruce. Volba CP byla jeho, nejspis s ni ma dobre zkusenosti. Ostatne ja z CP mivam obvykle zasilky doma treti den od objednani treba z eshopu bez problemu. Proc se to muselo pos.rat zrovna ted nechapu.

Jup. Tak to je pech. Neni to neco velikeho? Nebo nestandardniho? Kombinace CP a darek na miru od soukromnika je ale zakerna kombinace. :mrgreen: Tak udelej poukazku, ze je to holt na poste. To byl dobry napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.9.19 13:06

@TRG nn je to krabicka ktera se tusim vejde do te uplen nejmensi neobycejnejsi miry co posta na balik ma, nic vyjimecneho v tomhle. No jo, ja uz to nejak zahraju, ale nastvalo me to fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5412
20.9.19 13:24

@sakota Tak to chápu. Mně se jednou zasekl balíček na depu Zásilkovny a volala jsem tam asi 2 nebo 3 dny po sobě, než ho odtud vyšťourali. Jednou Zásilkovna vydala můj balíček někomu jinému a trvalo skoro 2 týdny, než jsem si ho mohla vyzvednout. Uloženka zas všechno doručovala tak o 2 dny déle než slibovali (eshop to předal v pondělí po poledni, vyzvednout jsem si to mohla v pátek navečer). S ČP mám spíš dobré zkušenosti až na téměř 100% jistotu, že místo balíčku najdu papírek ve schránce. Ségra takhle číhala na pošťačku a vyběhla z domu sotva zastavilo auto a už měla v ruce papírek, že nebyla k zastižení. Ještě jí tvrdila, že to v autě asi nemá, aby to nemusela hledat. Ségra se nedala, ať se pošťačka podívá, že má zprávu o doručování. To víš, že jí ho pošťačka nakonec dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová