Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V žádném případě, to by bylo porušení předpisů.
Ahoj bývalá pošťačka.
pe1985 píše:
Ahoj maminky,chtěla bych Vás poprosit o radu, dává pošta razítko o den zpětně na vyžádání? Děkuji za radu.
Katka
Na to je podle mýho nemáš šanci ukecat. To je jako bys to chtěla u soudu ![]()
Janine Tý brďo z toho by měla dotyčná úřednice (myslím poštovní) takovej mazec.
Ono celkově byl mazec když náhodou někdo nedal poštu do výpravy tak jak měl a to třeba byla jen raní pošta - tak šla odpoledne a i tak z toho byly potahovanice - dopis ze včerejška. ![]()
IvaV píše:
Janine Tý brďo z toho by měla dotyčná úřednice (myslím poštovní) takovej mazec.Ono celkově byl mazec když náhodou někdo nedal poštu do výpravy tak jak měl a to třeba byla jen raní pošta - tak šla odpoledne a i tak z toho byly potahovanice - dopis ze včerejška.
Proto říkám, že je to bez šance. Stačilo, když jsem si zapomněla říct o účtenku na známky do firmy, běžela jsem tam po 2 minutách a i tak musela jít úřednice za vedoucí a spolu s ní vypsat nějakej papír, že si mě pamatuju a že prvně nic nepsala a až pak směla vystavit to potvrzení. Prostě pravidla jak na soudě nebo u notáře, ale je to správný, ať si ví, co kdy a jak ![]()
Hahaha po poste nemuzes ani chtit aby delali to co maji a ty hned chces vymyslet neco navic. To vis ze ti to nedaji ![]()
Ahoj maminky,
chtěla bych Vás poprosit o radu, dává pošta razítko o den zpětně na vyžádání? Děkuji za radu.
Katka