Česká televize a naše děti

9918
11.1.16 22:44

Ceska televize a nase deti

Jak se vam libi nova televizni tvorba pro nase deti? Co rikate na tuhle pohadku http://aeronet.cz/…a-zajmu-nwo/
podle ktere bila kuze je velka vada a je asi normalni sahat na cerne a bile lidi a zjistovat zda spini? Celkovy obsah pohadky je opravdu neuveritelny :roll:
Co si myslite o tom, kdyz se politika taha do detskych poradu a nikdo neni potrestan? Viz zde https://www.youtube.com/watch?…

Opravdu je nutne vymyvat mozky uz detem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
163
11.1.16 22:47

Já nemohl překousnout ani pohádky o Romech, ale nějak jsem si zvykl. Tohle je ale opravdu už moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.16 22:48

@Jana525 je jen na rodicich co svym detem pusti. My jsme na krteckovi a taky cteme takze je mi fuk co kdo toci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.1.16 22:55

@Ondrášovka.N no ono jde o to, ze na tohle je primo zakon, ze v detskych poradech se nesmi vyskytovat politika a pak jde taky o to, ze kazdy, kdo plati televizni poplatek, tak vlastne tohle sponzoruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.16 22:58

@Jana525 a uz jsi je za to zazalovala? Tak sup na petici. :D ne sorry nemohla sem si pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.1.16 23:03
@Ondrášovka.N píše:
@Jana525 je jen na rodicich co svym detem pusti. My jsme na krteckovi a taky cteme takze je mi fuk co kdo toci.

A na krtečkovi budete celý život? Nebo budete výsadními držiteli dálkového ovládání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.1.16 23:05

Njn, musíš se smířit s tím, že ve veřejnoprávní televizi budou hrát tendenční p. čoviny i pro děti. Já jako dítě jsem shlédla taky pár pohádek o tom, jak z dobrého pionýra vyrostl dobrý komunista a jak maminka je u plotny a tatínek leží přikrytý novinama :mrgreen: Tvl dokonce mám ještě knížku pohádek s názvem Červený a černý od Pavla Kohouta (ano, od toho disidenta) o tom, jak Hloupý Honza vstoupil k partyzánům nebo otřech děvčátkách a Španělské revoluci :roll: :mrgreen:
Prostě vymejvání mozků u dětí není nic nového. :( Super, že jsi na to přišla a budeš o to víc kontrolovat, co děti sledují, případně jim podáš vysvětlení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
11.1.16 23:08

@Jana525 Na tomhle televizním kanálu s duhovým logem jsem už pár podobných příšerností zaznamenala… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.16 23:10
@Black Cat píše:
A na krtečkovi budete celý život? Nebo budete výsadními držiteli dálkového ovládání?

Postim z flashky a dalkove ovladani mame znicene takze to musim ovladat ja :D a ne nejsme jen na krteckovi ale rozhodne nepoustime televizi jako takovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
11.1.16 23:14

Teda, chtela jsem napsat taky jen neco o tom, ze detem vybiram ja a je mi jedno, co CT toci.

ale pustila jsem si ty videa a to je opravdu silene :roll: tu snehurku povazuju spis celkove za priserny paskvil. ale to druhe video, to me uprimne dostalo 8o

mimochodem jsem pomerne otevrene povahy, ale tohle valeni klinu do hlavy me irituje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
11.1.16 23:14

Děti na televizi prakticky nekoukají, pouštíme pouze nahraná videa, a tak to také zůstane.
Na uměleckou tvorbu tohoto druhu fakt nejsme zvědaví :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.1.16 23:20

Já nevim, asi jsem divná…mě na tom příběhu nic nepobuřuje. Nevidím v ní propagandu islámu, jak jsem se na fb dočetla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
11.1.16 23:23

@Izzz a kdo tu mluvi o propagaci Islamu? Ja tam o Islamu nevidim vubec nic. Tobe pripada normalni, ze v pohadce se saha na cerne a bile lidi a zjistuje se zda spini? Nebo, ze bila plet je velka vada? Pohadka je rasisticka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.16 23:25
@Jana525 píše:
@Izzz a kdo tu mluvi o propagaci Islamu? Ja tam o Islamu nevidim vubec nic. Tobe pripada normalni, ze v pohadce se saha na cerne a bile lidi a zjistuje se zda spini? Nebo, ze bila plet je velka vada? Pohadka je rasisticka

Nekoukala jsem na celou ale ten zacatek a popis mi prijde spis ze je upirka s alergii na slunce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
11.1.16 23:37

A znáte někdo pohádky aloise mikulky?
@Jana525 já četla, že na něj sáhla a byla překvapená, že nemá černý prst…to samé z jeho strany? A jinak si myslim, že v pohádkách je dost jinejch šílenejch věcí.
A co krtek? Oslavujeme škůdce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect