Jaký trest

326
10.1.16 17:10

jaký trest

Dnes mi syn otevřeně přiznal že minulý týden nebyl ve škole dva dny že slavil narozeniny a že tento nejde zase že se potřebuje v pátek ostříhat. Jak by jste ho potrestali domluva moc nepomáhá vyrůstá bez otce přítel si ho spíš nevšímá vše se míjí účinkem od mela s ním byly problémy učení náběh na šikanu tráva hodně jsem s ním chodila po různých poradnách. Záškoláctví je pro mě neomluvitelné. Jak by jste ho potrestaly? Chci mu snížit kapesné na minimum. Bojím se že v tom bude pokračovat těžko nad ním dohlédnu když je na internátě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
10.1.16 17:11

Kolik mu je let? Píše že je na intru takže nějakých 15, 16, 17? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.1.16 17:13
@loulek píše:
Dnes mi syn otevřeně přiznal že minulý týden nebyl ve škole dva dny že slavil narozeniny a že tento nejde zase že se potřebuje v pátek ostříhat. Jak by jste ho potrestali domluva moc nepomáhá vyrůstá bez otce přítel si ho spíš nevšímá vše se míjí účinkem od mela s ním byly problémy učení náběh na šikanu tráva hodně jsem s ním chodila po různých poradnách. Záškoláctví je pro mě neomluvitelné. Jak by jste ho potrestaly? Chci mu snížit kapesné na minimum. Bojím se že v tom bude pokračovat těžko nad ním dohlédnu když je na internátě.

kolik mu je?
to je to nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
10.1.16 17:15

Neomluvit mu tu absenci. co přestup na školu, kde by nebyl na intru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.1.16 17:18

trest

Je mu 17 přestup nechceme protože když je doma je to s ním ještě horší jsem ráda že je na intru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Tiger-lily píše:
Neomluvit mu tu absenci. co přestup na školu, kde by nebyl na intru?

na intru mi to naopak přijde zvláštní že do školy nejde.. vím jak u syna ve škole vychovatelky hlídají aby svěřená děcka do školy šla a když nejdou nebo třeba dítko tvrdí, že mamka mi dovolila odjet už ve čtvrtek, tak hned volají a prověřují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244

Pokud je syn na internátě, tak má evidentně občanku a je téměř dospělý. Nepleťte se mu do života a nechte ho žít jak uzná za vhodné, pár absencí ještě nikoho nezabilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.1.16 17:19
@loulek píše:
Je mu 17 přestup nechceme protože když je doma je to s ním ještě horší jsem ráda že je na intru.

tak jak je na intru možné že má absenci? mluvilas s vychovatelkami? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.1.16 17:23

Sjednala bych mu na víkendy nějakou brigádu, aby věděl, do čeho jde, až ho kvůli tomu záškoláctví vyloučí. Nějakou práci, která bude odpovídat jeho (ne)kvalifikaci - tedy hodně dřiny za málo peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.1.16 17:24

Otevřeně přiznal? To znamená, že ty mu nepíšeš omluvenky? To už by byl plnoletý? Já teda osobně nesouhlasím s tím, aby si studenti od 18 psali omluvenky sami. Ale zase si myslím, že jestli je plnoletý, tak už by mohl mít dost rozumu na to, aby to měl pod kontrolou. Tím myslím docházku a známky (to víš samozřejmě ty). Kdyby to měl nahnutý, tak si ho teda určitě pohlídala. Jestli dobrý, tak bych mu taky dala trošičku důvěry.

• Citovat
  • Upravit
92
10.1.16 17:25

Nejak bych to neresila. Ja byla za skolou sveho casu casteji nez ve skole. Omluvenky jsem si od 15ti psala sama.
Pokud ma dobre vysledky, tak bych to nehrotila.
Edit: mam i vysokou, takze ne z kazdeho zaskolaka vyroste lempl :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.01.16 v 17:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
10.1.16 17:25

Není trošku divné u skoro dospělého mladého muže uvažovat o tom jak ho potrestat? Je mu 17 matko! Ne 7, 10, nebo 12 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.1.16 17:27

Tak pokud problémy svého dítěte řešíš intrem, za který jsi ještě ráda, tak je asi úplně jedno, jaký trest mu dáš. To bych ho radši navedla na psychologa, třeba svede za pár hodin víc, než ty za 17let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.1.16 17:29
@loulek píše:
Je mu 17 přestup nechceme protože když je doma je to s ním ještě horší jsem ráda že je na intru.

Jo ty ho tam posíláš, abys měla klid? 8o

• Citovat
  • Upravit
23847
10.1.16 17:34
@IdealMan píše:
Není trošku divné u skoro dospělého mladého muže uvažovat o tom jak ho potrestat? Je mu 17 matko! Ne 7, 10, nebo 12 :D

Já s tím souhlasím, i když mám teda děti malé. Je skoro dospělej, měl by být srozuměnej s tím, že poletí-li ze školy, poletí i z baráku a živíš ho do 18 let, pak nazdar. Nejspíš asi ví, co si může dovolit a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí