Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Šílené, ale tento kanál musím taky „hlídat“ ( viz pořad o těch dějinách - teď si nevzpomenu - Děsivé dějiny nebo tak nějak - šílenost nad šílenost)
![]()
@Izzz píše:
@Ondrášovka.N já nevěřícně koukám na fb na ty šílený dedukce![]()
všude islám, islám, islám…takových hloupých lidí…
Takových hloupých lidí?
To si říkám spíš tady. Asi nemáte ani tucha o tom, že je to všechno řízená a cílená propagace. Asi nesledujete zprávy, nečtete Sobotkovy maily
, a třeba tedy netušíte, že se domlouvá natočení večerníčku pro ČT s multi kulti propagandou, který chtějí dávat každý den před zprávami. Kdo nečte, nesleduje, neví, a ještě bude ostatní nazývat hloupými. Jasně. Nemám slov.
Za mě, Déčko už jen z principu nezapínám.
Mám noťas připojený k televizi, takže mám velký výběr pohádek, které sami vybereme a můžeme pustit. Naše děti neznají zprávy, ani reklamy, apod.
@Jana525 když lidi posadí dítě k tv a je jim fuk, co tam je, hlavně že něco, tak se fakt nedivim ničemu. Mi to přijde trapný, ale neviděla jsem.. jsme u kouzelné školky, tam to končí ![]()
Bože, já jsem tak ráda, že tu máme tolik uvědomělých matek, které nepouští svým dětem TV ![]()
Add pohádka - osobně v tom vidím velmi hrubou rasistickou narážku…Měla jednu velkou vadu na kráse, totiž pleť bílou jako mléko. Ke všemu se jí dělaly pihy!!!
Jen kdyby se to otočilo a pohádka by zněla ve smyslu…nemohla nikde najít dobrou práci, protože měla tmavou pleť…nějak mám pocit, že v ten moment by to řešilo hodně lidí
Ale že se o většinové populaci řekne, že vlastně mají vadu, nikoho nedojímá a ani to nedonutí k zamyšlení, že je možná něco špatně ![]()
Nejde o to, jestli na to své dítě nechám koukat nebo ne, ale o princip. Tohle by ČESKÁ tv prostě pustit neměla ![]()
@Kissie9 píše:
Bože, já jsem tak ráda, že tu máme tolik uvědomělých matek, které nepouští svým dětem TV![]()
Add pohádka - osobně v tom vidím velmi hrubou rasistickou narážku…Měla jednu velkou vadu na kráse, totiž pleť bílou jako mléko. Ke všemu se jí dělaly pihy!!!
Nejde o to, jestli na to své dítě nechám koukat nebo ne, ale o princip. Tohle by ČESKÁ tv prostě pustit neměla
Jen kdyby se to otočilo a pohádka by zněla ve smyslu…nemohla nikde najít dobrou práci, protože měla tmavou pleť…nějak mám pocit, že v ten moment by to řešilo hodně lidíAle že se o většinové populaci řekne, že vlastně mají vadu, nikoho nedojímá a ani to nedonutí k zamyšlení, že je možná něco špatně
„ČT je veřejnoprávní TV podřizující se režimu a názorům elit. Tak tomu vždycky bylo, je a bude.“
Je to z diskuze, a je to bohužel pravda. ![]()
@Kissie9 prave, byt to obracne uz se to resi a to je to, co mi vadi, ze v podstate tolerujeme rasismus k bilym
@BohunkaP mas castecne pravdu, jako temer vzdy
ale me osobne se tohle zrovna netyka, me deti nesleduji CT vubec.
Ale jde tu preci o princip, ma verejnopravni TV na tohle pravo?
Priznam se, ze ziji ve velmi multikulturni zemi, ale takovyhle agitacni porad o mimozemstanech by tu zpusobil takovy poprask, ze by asi i nekdo byl bez mista. Zkratka za neco jsme sakra v CR bojovali a v neco jsme verili, ne? A tenhle vysledek se mi vubec nelibi
To nam opravdu staci, ze nemusime stat frontu na banany, muzeme vyjet za hranice, k tomu, aby jsme si neuvedomili, ze ta „demokracie“ se nam zacina sakra zmensovat?
No malej se kouka jen na ovečku shan pak na krtečka a pat a mat a bořek stavitel a to je vše to čtení nechává na mě do postylky ![]()
Špatné pohádky vždycky byly a když se u toho člověk dozví, že lidé se světlou pletí nemohou trávit příliš času na slunci a musí používat ochranné prostředky, tak proč ne.
Je to stejne jako v nedavnop založené diskusi za zachranu českých tradic, kdy se ukázalo, že vlastně pořádně nevíme, co tradice jsou.
Jaké pohádky jsou dobré, jako za našeho dětství? ty mordovačky jako za Boženy NĚMcové nebo original Andersena bychom už citlivé dětské duši nepustili. A že mnohé v originále byly plné netajeného sexu a perverzností, o tom už ani nevíme. Myslíte že princ Růženku jen políbil?
Jo a odjakživa si myslím, že míšenci jsou nejkrásnější lidé. geneticky asi budou i zdravější, riziko kombinace poškozených genů je nižší.
Nemůžu si pomoct. Nevidím na tom nic špatného… Otázku jestli je někdo černý protože je špinavý nebo onaký řeším dnes a denně se svým tříleťákem, tak proč by to někdo nemohl otevřít na veřejno? I dětí se politika týká, tahle pohádka mi nevadí, mám ji puštěnou a nic podezřele hrozného na ní neshledávám a když ano, tak otevřela bych knížku, když se ti to tak nelíbí. Tam si snad můžeš vybrat co chceš ne?
Já osobně jsem všechny programy Čt z televize smazala, jako první šlo Déčko, když dávali pohádky o Islámu. Z téhle Sněhurky jsem viděla část kdy Donutil říká, že měla jednu vadu-bílou pleť. Já jsem omezený rasista, co má husí kůži z toho, do jakého stavu se Evropa dostává a nehodlám se rozčilovat ještě u pohádek ![]()
@GeromaDaPraga vystihla jsi na co myslím. Tohle vzbouřilo emoce kvůli tomu, že tohle je téma aktuální. Když se řešil ten případ v Norsku nebo kde to bylo, zase lidi hrozně pobuřovali matky, zneužívání a já nevím co - tohle nesleduji. Prostě se to hodí do krámu kritikum a oni to i proto dělají, protože ted na to každý kouká a vehementně diskutuje o hrozbě
Na každé pohádce se najde tolik situací které by v reálném životě vyvolaly div ne válku, smrt mensinám, ošlivým lidem, zlým čarpdějnicím a co já vím že když bys to brala do detailu, tak bys nemohla koukat na nic. Ale rasismus se ted hodí a tak z toho budu dělat šarádu ![]()
@Izzz píše:
@WaIl s multi kulti nemám nejmenší problém. nejsme rasisti.
To je právě ono, my nemáme problém s multi kulti, nejsme rasisti. Jen aby ho neměli i ti příchozí, co pořádají hony na bile ženy
Aby v rámci multi kulti dokázali pochopit, že i žena v minisukni je člověk
Vím, že i nasi muži mají problém, ale zatím se nedomlouvaji po stovkách, že půjdou obtěžovat hromadne ženy.