České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
11.4.08 21:15

Ahojky,
tak nakukuju a ty nic. Jak se máte ? My nic moc. Malá ma nejspíš bolení - nemůže zabrat a mně teda taky není nic moc. No jo, když se to nevypotí.. Já doufám, že sis to minule přečetla včas a nečekala na mně ? Ahoj E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.4.08 23:32

Ahoj Míšo,
díky už je to lepší. Já hodně trpím na změny počasí, takže jak je změna, já to tutově cítím… V krku bolí už jen po ránu, tak už to snad bude jen lepší. Zítra jdu žádat o rodičovský příspěvek, tak jsem zvědavá , jak tam budu dlouho čekat. Já tak nerada chodím na úřady - ty úřednice jsou ochota sama… :x
A co vy, jste dobrý ? Malej tě udržuje v kondici, co ? :D Máte už doma veselo… Tak se mějte zatím dobře. Dobrou noc. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.4.08 23:20

Ahojky Míšo,
tak to je mi tě moc líto. To já naštěstí neznám. Mně bolí hlava jen když zanedbávám pitný režim. Ale to pak cítím už v poledne a mám pocit, že mi hlava upadne. Dám si půllitr vody a za chvilku je klid. Na migrénu u nás trpí můj muž. Toho bolívá hlava " za okem ". Což si já teda neumím představit…
Tak na úřadě jsme s K. strávily asi hodinu. Bylo tam dusno na padnutí. Divim se, že tam sebou nikdo nešvih… Ovšem v kanceláři mají děvčata klimatizaci. No, to ze mně mluví závist. My jí v práci neměli a v těch vedrech to je radost. Byla jsem osmá, tak jsem si říkala, jak to bude fajn, až začne Káča řičet na celý úřad. A představ si, že to dítě ani nemňouklo… Jako kdyby věděla, že se má chovat slušně. :D Měla jsem jí celou dobu na klíně - protože se pochopitelně v tom dusnu okamžitě vzbudila. Takže jsme dělaly blbiny a bylo to v pohodě. Akorát - jak jsem si jí po:,–(ila na klín, okamžitě mi začla okusovat tričko, tak jsem jí tam musela dát sváču. :D Což bych si byla docela odpustila… Ale co, dneska je to normální. Já si teda myslim, že je to intimní záležitost - v kruhu rodinném, ale prostě to nechtěla chápat. A to doma papala… Otesánek. :D
Jinak - máme první zoubek. :D Mám z toho velkou radost. Ale taky starost.. Zdá se, že poleze rovnou i ten zoubek vedle a malá je chudinka tak ubrečená - ještě víc než obvykle. Koupila jsem nějakej gelík, ale ono jí to chutná, takže mi vcucla prst a myslím, že na zoubky se toho moc nedostalo. Kousátka nechce, naopak - háže je do dálky a vždycky se ještě víc rozpláče. Co byla nadšená - z kůrky chleba. To mi poradila sousedka. Možná byla nadšená, protože to nezná, ale smála se od ucha k uchu… :D
Teda to jsem se rozjela… Musím se jít připravit, zítra jedu k našim - no vlastně za kámoškama a tak. Hezky se vyspěte, ať tě hlava nebolí. Pa pa zítra. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.4.08 23:31

Ahoj ještě jednou!
Já nedám dopustit na muškáty. My máme balkon na jih a pere to tam od rána do večera. Zkoušela jsem právě loni surfinie - byly tak krásný ! Ale jen chvilku… Mám samozavlažovací truhlíky, protože jiný si ani neškrtnou a stejně mi to schlo jako blázen. Muškáty vydrží všechno… Letos jsem si koupila plnokvětý pnoucí, tak jsem zvědavá. Zatím jsou teda pěkně chcíplý a nevypadá to na valnou ozdobu. Snad se seberou, věřím jim ! :D Moc se mi líbí ty milionbells - nebo jak se to jmenuje- takový ty mrňavý žlutý kvítečky. A petunky, surfinie, lobelky… No prostě všechno… Ach jo. Já chci zahrádku !!!! :cry: Tak pa a dobrou, už fakt musim… E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.4.08 14:42

ahoj mamči

Ahoj mamči, hledám nějakou kamarádku nebo kamaráda pro svou roční dcerku Karolínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.4.08 22:20

Ahoj Míšo,
tak koukám, že taky nemáš čas, co ? Já jsem teď v jednom kole - malá celkem zlobí. Musela jsem jí začít přikrmovat, takže teď už sice neřve hlady - chudák malá, ale zase jí pernamentně bolí bříško. A nebo zoubky… :( My z toho snad nevyjdeme… Takže blbě spinká a ve dne nemám šanci moc jí odkládat na deku, protože mě nespustí z očí a rozhodla se, že si prostě budeme hrát jen spolu… :( Můžu ti říct, že jsem celkem hotová. Večer už nemám náladu vůbec na nic. A ke všemu špatně spim. Jsem urvaná jak pes a budim se každou chvíli..
Co vy, jak se máte ? Až se ti bude chtít, napiš. Zatím se mějte, ahojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
19.6.08 23:47

Ahooooj, že bychom opět trochu oživili České Budějovice??? :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.8.08 15:56

ahojky holky jsem také z ČB mohu se k vám přidat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.8.08 21:23

ahojky, já se musím zaregistrovat, pak to bude lepší. jakto, že jsou tady CB mrtvé? Tak to je škoda :cry: Tak snad se to tu trochu rozjede, že?

• Citovat
  • Upravit
31
13.8.08 21:29

tak jsem se zkusila přihlásit, tak jenom zkouším psát. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.8.08 00:02

ahojky, no my te prve na dovolenou pojedem. jedem zítra a jedem na orlickou přehradu, takže se tu tak týden neukáži. Maš krásného chlapečka. My máme taky chlapečka, ale už 3 letého. je to naše zlatíčko. A co kdy plánuješ druhé miminko? No my ho určitě plánujeme tak do roka až do dvou a třeba i dříve, vůbec by mi to nevadilo. No tak si aspon pokecáme. A mohu se zeptat kde přesně bydlíš? doufám, že nejsem moc oprsklá že se tak ptám :roll: tak se tu uvidíme za týden a jsem ráda, že jsi tu aspon ty, že si můžu pokecat. To sem opravdu nikdo nechodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
18.8.08 20:18

Zdravím holky z Budějc a hlásím se k vám,i když to mám pár km.Koukám,že se nikomu nechce moc psát,ale to bude asi tím létem.Všichni jsou na dovolených a nebo po práci relaxují na čerstvém vzduchu. :)
Jsem tu úplný nováček a vlastně jsem začala chodit do jiné diskuse,ale pokud tu najdu fajn holky z okolí bydliště,budu ráda chodit i sem.
je tu někdo?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.8.08 10:38

Ahoj Mišuno,my byli minulý týden v Maďarsku v lázních.Jezdíme tam každý rok a je to tam super.Nejen bazény s léčivou vodou,ale i s čistou a s různou teplotou.Výřivky,perličky atd.Je to 4hod.cesty,takže v poledne už ležíme na sluníčku a odpočíváme.Líbí se tam i dceři,která se tam fakt vyblbne.
My se taky snažíme o druhé už 7 let.V listopadu se zadařilo,ale bohužel se plod navyvíjel a já musela v lednu na revizi dělohy. :cry: Ale už se zase snažíme,tak třeba se nám to povede na stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.8.08 17:01

Mišuno…teda koukám,že ty to mateřství máš taky pěkně vymodlené,co?Úplně mě zamrazilo,když jsem četla,co máš za sebou.Mimoděložní je hodně nebezpečné a většinou pak způsobí neplodnost,protože musí odstranit vaječník.Ale tys měla asi velké štěstí.Můžeš mi napsat,k jakému chodíš gynekologovi?Já už několik let chodím k jednomu,ale začínám ztrácet trpělivost.Mám pocit,že je dost vlažný a nemá potřebu mi nějak pomoct.O všechno abych si říkala. :?

My byli v termálkách u městečka Bük,asi půl hodiny od hranic s Rakouskem.Patří mezi nejlepší.

Dnes je tak krásně a já ještě pracuju.Ale už končím a večer si půjdu protáhnou tělo do fitka.Doufám,že ty sis to sluníčko užila. :P
Zatím papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.8.08 19:11

ahojky holky hlásím se z dovolené. jsme na Orlíku je to u fajn. Dneska jsme se váleli jenom u vody. Včera jsme byli na Orlíku a je to tam moc krásné. dneska se malý svezl parníkem, akorát nemáme žádné fotečky, protože jsme zapomněli foták v kempu.
Zítra jedem na zámek blatná máme to při ceste domu tak se moc těšíme. Prý tam jsou i Daňci tak jsem na to zvědavá. Tak pa já letím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová