České Budějovice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
19.8.08 10:38

Ahoj Mišuno,my byli minulý týden v Maďarsku v lázních.Jezdíme tam každý rok a je to tam super.Nejen bazény s léčivou vodou,ale i s čistou a s různou teplotou.Výřivky,perličky atd.Je to 4hod.cesty,takže v poledne už ležíme na sluníčku a odpočíváme.Líbí se tam i dceři,která se tam fakt vyblbne.
My se taky snažíme o druhé už 7 let.V listopadu se zadařilo,ale bohužel se plod navyvíjel a já musela v lednu na revizi dělohy. :cry: Ale už se zase snažíme,tak třeba se nám to povede na stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.8.08 17:01

Mišuno…teda koukám,že ty to mateřství máš taky pěkně vymodlené,co?Úplně mě zamrazilo,když jsem četla,co máš za sebou.Mimoděložní je hodně nebezpečné a většinou pak způsobí neplodnost,protože musí odstranit vaječník.Ale tys měla asi velké štěstí.Můžeš mi napsat,k jakému chodíš gynekologovi?Já už několik let chodím k jednomu,ale začínám ztrácet trpělivost.Mám pocit,že je dost vlažný a nemá potřebu mi nějak pomoct.O všechno abych si říkala. :?

My byli v termálkách u městečka Bük,asi půl hodiny od hranic s Rakouskem.Patří mezi nejlepší.

Dnes je tak krásně a já ještě pracuju.Ale už končím a večer si půjdu protáhnou tělo do fitka.Doufám,že ty sis to sluníčko užila. :P
Zatím papa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.8.08 19:11

ahojky holky hlásím se z dovolené. jsme na Orlíku je to u fajn. Dneska jsme se váleli jenom u vody. Včera jsme byli na Orlíku a je to tam moc krásné. dneska se malý svezl parníkem, akorát nemáme žádné fotečky, protože jsme zapomněli foták v kempu.
Zítra jedem na zámek blatná máme to při ceste domu tak se moc těšíme. Prý tam jsou i Daňci tak jsem na to zvědavá. Tak pa já letím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.8.08 12:49

Mišuno…no já právě chodím ke Skálovi a mám pocit,že se léčím sama.O všechno si musím říkat.Teď mi na:,–(il hormony,ale pod nátlakem.Jinak mi pořád radí čekat.Jenže 7 let čekání je už na mě moc.Před 3 roky jsem byla na laparoskopii a zjistili mi srůsty na vejcovodu,ale nic s tím neudělali.Dr.mi pak řekl,že už to neodstraňují.Což mi připadá jako blbost.Začínám mít pocit,že to berou tak,že když jedno dítě mám,tak co by se nějak snažili. :cry: Na jaře plánuji IVF.

Ty jsi ještě na mateřské,viď?To bylo krásný období.Sice trochu stereotip,ale bez stresu.Ráda bych si to ještě zopakovala.

B…Na Orlíku musí být krásně.Ale dnes se dost pokazilo počasí.Ale zase je to fajn na výlety.Tak si to hezky užijte!

Já byla dnes ve škole,chtěla jsem si zaplatit školné,ale pro velký uklid jsem se nedostala do kanceláře.Tak musím zítra.
Pak jsem zašla do Prioru,tam mě chtěla prodavačka připravit o 100kč a když jsem jí na to upozornila,tak byla ještě nepříjemná.Počítat neumí a ještě byla naštvaná.
Prostě takový super den. :? jdu si dát kafíčko,ať si zlepším náladu.
Zatím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.8.08 17:34

ahojky holky tak se hlásím že jsme doma z dovolené. Měli jsme se krásně až na to dnešní ráno, ale to se pak vybralo, tak jsme šli do lesa a bylo to fajn. Ondra si to tam krásně užil. Fakt to bylo super. Ondra se hezky opálil. Klidně bych sem dala fotečky, ale asi tu není založena fotogalerie, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.8.08 17:35

RadkaJ. ahojky prosim tě a co děláš za školu? Jestli se tedy mohu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
20.8.08 19:25

Dělám jen nástavbu.Ale protože jsem měla to trápení s nepovedeným těhu,tak jsem musela zažádat v zimě o přerušení studia a teď jdu znovu do prváku.Haha…v mém věku jsem zase školačka.Za chvilku tam bude chodit třeba moje dcera. :D

S těmi fotkami to asi nějak jde,protože chodím ještě do jedné diskuse a tam holky něco vkládaly.Ale psaly tam,že to musí být uložené někde na netu a pak to sem přetáhnout.Ale já tomu moc nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.8.08 19:28

RadkaJ. - já myslela, že děláš nějakou vysokou školu dálkově. Já bych taky něco chtěla dělat, ale ještě nevím co. A vůbec to nevadí, že studuješ školu. Studovat se dá v každém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
20.8.08 20:11

jojo dovču jsme si užili báječně. No já bych to dělala přes to rajče, ale prostě mi to nějak nejde. Nejdou mi tam nějak vkládat ty fotečky. Budu to muset vykoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.10.08 16:40

AHoj maminky z Českých Budějovic! Omlouvám se, že se Vám sem pletu, ale napadlo mně, že byste mi mohly pomoct. Hledám novou kadeřnici, protože ta poslední mi na hlavě vytvořila takovou hrůzu 8O , že už tam nikdy nepůjdu :! Může být v Budějovicích nebo v Krumlově.
CHtěla bych poprosit o nějaké doporučení, pokud to jde.
Díky moc předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.10.08 17:29

Miklis, zkus kadeřnictví Belle, budeš určitě spokojená s vlasama i cenově

• Citovat
  • Upravit
65
17.10.08 20:24

díky moc za tip, už jdu hledat adresu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.2.09 14:23

ahoj maminy budějčandy :wink:
potřebuji radu.sháním v čb nějakou kavárnu,cukrárnu,kde je koutek pro děti.jsem z prachatic,ale moje i přítelova sestra mají stejně starý mimča a jsou z čb,tudíž bychom tam chtěli oslavit narozeniny našeho tajfuna.nic velkého.ale prostě sháním něco kde v ,,klidu" posedíme a vydrží to i naši roční caparti..předem děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
13.2.09 11:21

Zdravím Budějčandy, holky je tu některá, kterou čeká IVF teď na jaře? Ráda bych o tom s někým pokecala...............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
26.2.09 14:45

werčo, v IGY je Bazilika, musíš vyjet až nahoru výtahem, je tam dětský koutek, nekouří se tam a mají tam výbornou čokoládu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová