České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
9.1.07 08:22

České Budějovice

:P Ozve se mi nějaká maminka z českých budějovic? ** **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
583
9.1.07 14:58

ahoj.. tu jsem.. a je nás tu spousta..
anebo zkus na www.rodina.cz (snad to není neplacená reklama..) diskuzi CB … spíš tam ale najdeš maminky s miminkama, tak do 2 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
9.1.07 14:59

jé, koukám, že Filda je 4m starý, tak to si na rodince pokecáš fajnově, tam je spousta podobně starých dětí-míváme i srazy, takže se známe osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.1.07 08:15

díky moc za radu ,na rodinu určitě juknu.Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
8.2.07 20:15

ahojky, jsem sice z ČB, ale maminka ještě nejsem, snad za nedlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
8.2.07 20:20

sonepko, tak vítej… zkus taky někdy zabrouzdat na rodinku, je nás tam spousta, sice ne moc těhulí, ale maminky s čerstvými miminky a občas někdo těhotný taky zabrouzdá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.07 21:45

ahojky holky já jsem také z Českých Budějovic. Mám dvou a půl letého klučina a za chvíli se budeme snažit o druhé miminko. Ozve se taky nějaká maminka z ČB? M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
17.6.07 22:52

ahoj Martino, koukala jsem, žes psala i na rodince.. určitě tam o sobě písni víc, je tam spoustu mamin, scházíme se (tedy, já teď mám dost áček, nějak nestíhám) a probereme všechno možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.6.07 23:22

emitom , ahojky, já také nemám moc času na časté scházení, ale určitě bych se mohla sejít vždy jednou za 14 dní. Já se tedy kouknu jeste na rodinu a určitě písnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
17.10.07 12:43

ahoj, hlásí se český krumlov! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.4.08 10:34

A hoj Míšo,
našla ! :D Jo, taky jak koukám ven, tak si říkám - kéž by se náš pejsek uměl venčit sám…
Chudinka malej - ta rýma je prevít. Kačka ji měla zatím jen jednou a lehce. Koupili jsme tu odsávačku připojitelnou na vysavač - četla jsem o tom v nějaký diskuzi. Přišlo mi to nejdřív brutální a myslela jsem, že je to nějakej fór. Ale fakt je to bezvadná věc. Ty to asi znáš… Ale já se tady dozvím spoustu věcí. :) Mám panickou hrůzu z toho, že by jí měli píchat ouško. Ještě si matně pamatuju, když to dělali mně - jako dítěti. :( Tak se hezky poťte ! Pa pa večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.4.08 21:39

Ahojky,
a jéje - no snad to bude jen rýma.. Hlavně že pije, to prý je důležitější. Já teda piju neustále - mám to jako úchylku. :D Doufám, že Kačka bude v tomhle po mně. A taky doufám, že nebude vyžadovat takový ty barevný limonády - hnusy chemický. Ale asi jo, co ? Děti si v tom libujou. Jo - naplánovaný to můžu mít pěkně : jaký pohádky, hračky, kroužky, co jíst a co ne… Ale uvidí to u jiných dětí a bude to chtít taky. Já jsem hrozně konzervativní. Bohužel… Já budu asi hrozná - teda s dobrým úmyslem.. :D
Od kdy ti spí malej celou noc ? Já totiž doufám, že až začnu v půl roce - pokud to vydržíme, přikrmovat, dám K. na noc nějakou kaši a bude spinkat až do rána. Je to reálné ? A neříkej, že ne prosím ! :D Náhodou, dneska byla celkem hodná. Máme vytřeno, heč. :D Tak držím palce, ať nejste nemocný. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.4.08 21:53

Ahojky Míšo,
tak co, jste zdravý ? Doufám, že jo. Dneska jsem neměla vůbec čas nakouknout. Kačík měla svoje spací půlhodinovky - to miluju… :( Tak snad bude spinkat dobře v noci. Zítra jdeme na kontrolu s nožičkama, měly jsme to skoro dobrý už minule, tak třeba už to bude fajn. Mějte se dobře. Ahojky E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.4.08 21:23

Ahojky,
tak kyčličky máme dobrý. :D Mám radost. Kačenka se dokonce smála na celý kolo, když jí paní doktorka kontrolovala. Už tam nemusíme. Zato na mě něco leze, vůbec nejsem ve svý kůži. Snad se z toho vyspím. A co vy? Malinkej je v pohodě ? Ty teplotní šoky s náma pěkně cvičí - v neděli, nebo v sobotu ?, sněžilo a teď je to na tričko…
Pokud bude všechno o.k. , tak zítra ? Těším se. Ahoj E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
10.4.08 10:07

Ahojky,
tak už je to tady. Jsem k.o. Hlavu jak balon, v krku knedlík a na rtech opar… O kloubech ani nemluvim. Moc mě to mrzí, ale musim to naše setkání odložit. Nemám teda horečku, ale nebudu dneska dobrý společník. Venku je tak krásně… Ven stejně musim - s pejskem, ale to zkrátíme na nezbytnou dobu. Chudák.. Tak se na mě nezlob a užijte si sluníčka. Zase se to má pokazit. :( Budeme se těšit na jindy, snad nás vezmete sebou. :D Ahoj E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová