Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ozve se mi nějaká maminka z českých budějovic? ** **
ahoj.. tu jsem.. a je nás tu spousta..
anebo zkus na www.rodina.cz (snad to není neplacená reklama..) diskuzi CB … spíš tam ale najdeš maminky s miminkama, tak do 2 let
jé, koukám, že Filda je 4m starý, tak to si na rodince pokecáš fajnově, tam je spousta podobně starých dětí-míváme i srazy, takže se známe osobně
ahojky, jsem sice z ČB, ale maminka ještě nejsem, snad za nedlouho ![]()
sonepko, tak vítej… zkus taky někdy zabrouzdat na rodinku, je nás tam spousta, sice ne moc těhulí, ale maminky s čerstvými miminky a občas někdo těhotný taky zabrouzdá..
ahojky holky já jsem také z Českých Budějovic. Mám dvou a půl letého klučina a za chvíli se budeme snažit o druhé miminko. Ozve se taky nějaká maminka z ČB? M
ahoj Martino, koukala jsem, žes psala i na rodince.. určitě tam o sobě písni víc, je tam spoustu mamin, scházíme se (tedy, já teď mám dost áček, nějak nestíhám) a probereme všechno možné..
emitom , ahojky, já také nemám moc času na časté scházení, ale určitě bych se mohla sejít vždy jednou za 14 dní. Já se tedy kouknu jeste na rodinu a určitě písnu.
A hoj Míšo,
našla !
Jo, taky jak koukám ven, tak si říkám - kéž by se náš pejsek uměl venčit sám…
Chudinka malej - ta rýma je prevít. Kačka ji měla zatím jen jednou a lehce. Koupili jsme tu odsávačku připojitelnou na vysavač - četla jsem o tom v nějaký diskuzi. Přišlo mi to nejdřív brutální a myslela jsem, že je to nějakej fór. Ale fakt je to bezvadná věc. Ty to asi znáš… Ale já se tady dozvím spoustu věcí.
Mám panickou hrůzu z toho, že by jí měli píchat ouško. Ještě si matně pamatuju, když to dělali mně - jako dítěti.
Tak se hezky poťte ! Pa pa večer
Ahojky,
a jéje - no snad to bude jen rýma.. Hlavně že pije, to prý je důležitější. Já teda piju neustále - mám to jako úchylku.
Doufám, že Kačka bude v tomhle po mně. A taky doufám, že nebude vyžadovat takový ty barevný limonády - hnusy chemický. Ale asi jo, co ? Děti si v tom libujou. Jo - naplánovaný to můžu mít pěkně : jaký pohádky, hračky, kroužky, co jíst a co ne… Ale uvidí to u jiných dětí a bude to chtít taky. Já jsem hrozně konzervativní. Bohužel… Já budu asi hrozná - teda s dobrým úmyslem.. ![]()
Od kdy ti spí malej celou noc ? Já totiž doufám, že až začnu v půl roce - pokud to vydržíme, přikrmovat, dám K. na noc nějakou kaši a bude spinkat až do rána. Je to reálné ? A neříkej, že ne prosím !
Náhodou, dneska byla celkem hodná. Máme vytřeno, heč.
Tak držím palce, ať nejste nemocný. Pa pa
Ahojky Míšo,
tak co, jste zdravý ? Doufám, že jo. Dneska jsem neměla vůbec čas nakouknout. Kačík měla svoje spací půlhodinovky - to miluju…
Tak snad bude spinkat dobře v noci. Zítra jdeme na kontrolu s nožičkama, měly jsme to skoro dobrý už minule, tak třeba už to bude fajn. Mějte se dobře. Ahojky E.
Ahojky,
tak kyčličky máme dobrý.
Mám radost. Kačenka se dokonce smála na celý kolo, když jí paní doktorka kontrolovala. Už tam nemusíme. Zato na mě něco leze, vůbec nejsem ve svý kůži. Snad se z toho vyspím. A co vy? Malinkej je v pohodě ? Ty teplotní šoky s náma pěkně cvičí - v neděli, nebo v sobotu ?, sněžilo a teď je to na tričko…
Pokud bude všechno o.k. , tak zítra ? Těším se. Ahoj E.
Ahojky,
tak už je to tady. Jsem k.o. Hlavu jak balon, v krku knedlík a na rtech opar… O kloubech ani nemluvim. Moc mě to mrzí, ale musim to naše setkání odložit. Nemám teda horečku, ale nebudu dneska dobrý společník. Venku je tak krásně… Ven stejně musim - s pejskem, ale to zkrátíme na nezbytnou dobu. Chudák.. Tak se na mě nezlob a užijte si sluníčka. Zase se to má pokazit.
Budeme se těšit na jindy, snad nás vezmete sebou.
Ahoj E.