Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Míšo,
tak co, jste zdravý ? Doufám, že jo. Dneska jsem neměla vůbec čas nakouknout. Kačík měla svoje spací půlhodinovky - to miluju…
Tak snad bude spinkat dobře v noci. Zítra jdeme na kontrolu s nožičkama, měly jsme to skoro dobrý už minule, tak třeba už to bude fajn. Mějte se dobře. Ahojky E.
Ahojky,
tak kyčličky máme dobrý.
Mám radost. Kačenka se dokonce smála na celý kolo, když jí paní doktorka kontrolovala. Už tam nemusíme. Zato na mě něco leze, vůbec nejsem ve svý kůži. Snad se z toho vyspím. A co vy? Malinkej je v pohodě ? Ty teplotní šoky s náma pěkně cvičí - v neděli, nebo v sobotu ?, sněžilo a teď je to na tričko…
Pokud bude všechno o.k. , tak zítra ? Těším se. Ahoj E.
Ahojky,
tak už je to tady. Jsem k.o. Hlavu jak balon, v krku knedlík a na rtech opar… O kloubech ani nemluvim. Moc mě to mrzí, ale musim to naše setkání odložit. Nemám teda horečku, ale nebudu dneska dobrý společník. Venku je tak krásně… Ven stejně musim - s pejskem, ale to zkrátíme na nezbytnou dobu. Chudák.. Tak se na mě nezlob a užijte si sluníčka. Zase se to má pokazit.
Budeme se těšit na jindy, snad nás vezmete sebou.
Ahoj E.
Ahojky,
tak nakukuju a ty nic. Jak se máte ? My nic moc. Malá ma nejspíš bolení - nemůže zabrat a mně teda taky není nic moc. No jo, když se to nevypotí.. Já doufám, že sis to minule přečetla včas a nečekala na mně ? Ahoj E.
Ahoj Míšo,
díky už je to lepší. Já hodně trpím na změny počasí, takže jak je změna, já to tutově cítím… V krku bolí už jen po ránu, tak už to snad bude jen lepší. Zítra jdu žádat o rodičovský příspěvek, tak jsem zvědavá , jak tam budu dlouho čekat. Já tak nerada chodím na úřady - ty úřednice jsou ochota sama… ![]()
A co vy, jste dobrý ? Malej tě udržuje v kondici, co ?
Máte už doma veselo… Tak se mějte zatím dobře. Dobrou noc. E.
Ahojky Míšo,
tak to je mi tě moc líto. To já naštěstí neznám. Mně bolí hlava jen když zanedbávám pitný režim. Ale to pak cítím už v poledne a mám pocit, že mi hlava upadne. Dám si půllitr vody a za chvilku je klid. Na migrénu u nás trpí můj muž. Toho bolívá hlava " za okem ". Což si já teda neumím představit…
Tak na úřadě jsme s K. strávily asi hodinu. Bylo tam dusno na padnutí. Divim se, že tam sebou nikdo nešvih… Ovšem v kanceláři mají děvčata klimatizaci. No, to ze mně mluví závist. My jí v práci neměli a v těch vedrech to je radost. Byla jsem osmá, tak jsem si říkala, jak to bude fajn, až začne Káča řičet na celý úřad. A představ si, že to dítě ani nemňouklo… Jako kdyby věděla, že se má chovat slušně.
Měla jsem jí celou dobu na klíně - protože se pochopitelně v tom dusnu okamžitě vzbudila. Takže jsme dělaly blbiny a bylo to v pohodě. Akorát - jak jsem si jí po:,–(ila na klín, okamžitě mi začla okusovat tričko, tak jsem jí tam musela dát sváču.
Což bych si byla docela odpustila… Ale co, dneska je to normální. Já si teda myslim, že je to intimní záležitost - v kruhu rodinném, ale prostě to nechtěla chápat. A to doma papala… Otesánek. ![]()
Jinak - máme první zoubek.
Mám z toho velkou radost. Ale taky starost.. Zdá se, že poleze rovnou i ten zoubek vedle a malá je chudinka tak ubrečená - ještě víc než obvykle. Koupila jsem nějakej gelík, ale ono jí to chutná, takže mi vcucla prst a myslím, že na zoubky se toho moc nedostalo. Kousátka nechce, naopak - háže je do dálky a vždycky se ještě víc rozpláče. Co byla nadšená - z kůrky chleba. To mi poradila sousedka. Možná byla nadšená, protože to nezná, ale smála se od ucha k uchu… ![]()
Teda to jsem se rozjela… Musím se jít připravit, zítra jedu k našim - no vlastně za kámoškama a tak. Hezky se vyspěte, ať tě hlava nebolí. Pa pa zítra. E.
Ahoj ještě jednou!
Já nedám dopustit na muškáty. My máme balkon na jih a pere to tam od rána do večera. Zkoušela jsem právě loni surfinie - byly tak krásný ! Ale jen chvilku… Mám samozavlažovací truhlíky, protože jiný si ani neškrtnou a stejně mi to schlo jako blázen. Muškáty vydrží všechno… Letos jsem si koupila plnokvětý pnoucí, tak jsem zvědavá. Zatím jsou teda pěkně chcíplý a nevypadá to na valnou ozdobu. Snad se seberou, věřím jim !
Moc se mi líbí ty milionbells - nebo jak se to jmenuje- takový ty mrňavý žlutý kvítečky. A petunky, surfinie, lobelky… No prostě všechno… Ach jo. Já chci zahrádku !!!!
Tak pa a dobrou, už fakt musim… E.
Ahoj mamči, hledám nějakou kamarádku nebo kamaráda pro svou roční dcerku Karolínku.
Ahoj Míšo,
tak koukám, že taky nemáš čas, co ? Já jsem teď v jednom kole - malá celkem zlobí. Musela jsem jí začít přikrmovat, takže teď už sice neřve hlady - chudák malá, ale zase jí pernamentně bolí bříško. A nebo zoubky…
My z toho snad nevyjdeme… Takže blbě spinká a ve dne nemám šanci moc jí odkládat na deku, protože mě nespustí z očí a rozhodla se, že si prostě budeme hrát jen spolu…
Můžu ti říct, že jsem celkem hotová. Večer už nemám náladu vůbec na nic. A ke všemu špatně spim. Jsem urvaná jak pes a budim se každou chvíli..
Co vy, jak se máte ? Až se ti bude chtít, napiš. Zatím se mějte, ahojky.
ahojky, já se musím zaregistrovat, pak to bude lepší. jakto, že jsou tady CB mrtvé? Tak to je škoda
Tak snad se to tu trochu rozjede, že?
ahojky, no my te prve na dovolenou pojedem. jedem zítra a jedem na orlickou přehradu, takže se tu tak týden neukáži. Maš krásného chlapečka. My máme taky chlapečka, ale už 3 letého. je to naše zlatíčko. A co kdy plánuješ druhé miminko? No my ho určitě plánujeme tak do roka až do dvou a třeba i dříve, vůbec by mi to nevadilo. No tak si aspon pokecáme. A mohu se zeptat kde přesně bydlíš? doufám, že nejsem moc oprsklá že se tak ptám
tak se tu uvidíme za týden a jsem ráda, že jsi tu aspon ty, že si můžu pokecat. To sem opravdu nikdo nechodí?
Zdravím holky z Budějc a hlásím se k vám,i když to mám pár km.Koukám,že se nikomu nechce moc psát,ale to bude asi tím létem.Všichni jsou na dovolených a nebo po práci relaxují na čerstvém vzduchu. ![]()
Jsem tu úplný nováček a vlastně jsem začala chodit do jiné diskuse,ale pokud tu najdu fajn holky z okolí bydliště,budu ráda chodit i sem.
je tu někdo?????