Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda to je strašný
. Jak tohle ze sebe mohla vypustit. Držím palce a posílám sílu, ať je to brzy vyřešené.
cože??? to fakt takhle dlouho trvá? to snad není možný…
mě to asi čeká taky, pokud otec nepůjde dobrovolně.
Míšo, někteří lidi by si měli vyprat hubu, fakt.. To je jako táta šel minulý týden po úmrtí babičky na O2, že chce odhlásit internet. Měl papír z nemocnice o úmrtí, parte a oni mu řekli, že si to může kdokoli vyrobit doma, že chtějí úmrtní list! On bolest v srdci a oni takhle? Hrůza, úředníci.. ![]()
Drž se, je to opravdu na dlouhé lokte..
To je fakt děs!!!!Paní by se asi divila kdyby byla na tvym místě.Nakopat do zadku je málo
A pokud nemáš určené otcovství tak přicházíš o nějaký penízky?
Kamarádce se narodili dvojčátka,tatínek prohlásil,že dvě jsou moc a vypařil se.Mění zaměstnání i bydliště a soud o určení otcovství se táhne už rok a půl
A stejně tak dlouhou dobu od něj ještě neviděla ani korunu ![]()
veronikavi píše:
cože???to fakt takhle dlouho trvá?to snad není možný…:-( mě to asi čeká taky,pokud otec nepůjde dobrovolně
No tak at ti to podepíše, budeš to mít jednoduší…
Stensa píše:
To je fakt děs!!!!Paní by se asi divila kdyby byla na tvym místě.Nakopat do zadku je máloA pokud nemáš určené otcovství tak přicházíš o nějaký penízky?
No přicházím nepřicházím malej pak dostane sirotčí důchod, ale vše zpětně, spíš mi jde o to, že dokud tohle nebude uzavřený nemůžu si to uzavřít v sobě
soud se táhne už rok a dva měsíce
a to jsem podávala 3 žádosti o urychlení…
Michaelakkk píše:Stensa píše:No přicházím nepřicházím malej pak dostane sirotčí důchod, ale vše zpětně, spíš mi jde o to, že dokud tohle nebude uzavřený nemůžu si to uzavřít v sobě
To je fakt děs!!!!Paní by se asi divila kdyby byla na tvym místě.Nakopat do zadku je máloA pokud nemáš určené otcovství tak přicházíš o nějaký penízky?
soud se táhne už rok a dva měsíce
a to jsem podávala 3 žádosti o urychlení…
Úplně tě chápu,už takhle to je těžký a pořád se v tom babrat kvůli neschopnosti soudu je vysilující ![]()
Amber píše:
Míšo, někteří lidi by si měli vyprat hubu, fakt.. To je jako táta šel minulý týden po úmrtí babičky na O2, že chce odhlásit internet. Měl papír z nemocnice o úmrtí, parte a oni mu řekli, že si to může kdokoli vyrobit doma, že chtějí úmrtní list! On bolest v srdci a oni takhle? Hrůza, úředníci..
Drž se, je to opravdu na dlouhé lokte..
No lidi jsou fakt necitové, taky jsem se neudržela a tý úřednici jsem řekla pár nehezkých slov a že jdu okamžitě podávat stížnost na průtahy v soudním řízení…
Já už 4,5 roku čekám na vyjádření soudu
.Jedná se o to že soused nám zabral příjezdovou cestu ke stavební parcele a užívá naší cestu neoprávněně a ještě si jí zaplotil ![]()
Volám snad každý týden,vždy se jen dovim že už to bude schváleno,že soused má zaplatit pokuty a odstranit plot a nic se neděje!
Máme v pozemku peníze které potřebujeme ![]()
Doufám že u tebe to tak dlouho trvat nebude
já bych se jí zeptala jesstli má aspoň první stupeň a,protože asi neumí číst
![]()
Kamarádka byla v podobný situaci jako ty,tatínek jim odešel taky tragicky týden před porodem
a ona se mohla z těch úřadů picnout,byla z toho hotová,to chování a ten přístup k ní
byl to děs …holka drž se nemáš to jednoduchý
![]()
Přejihezký den všem, ten můj se hned na začátku zase pokazil… Už strašlvě dlouho čekám až mi soud vyřídí určení otcovství, pořád se nic neděje a je to už přes rok pořád tam volám pořád se ptám píšu žádosti o urychlení a pořád se nic neděje a dneska tomu jedna kravská úřednice nasadila korunu. Tak si otce sežente at vám to podepíše a budete to mít hned
jako by neuměla číst
Fakt den na h…o
proč takovýhle věci nemůžou být vyřešený hned?? Už bych to ráda měla alespon trochu uzavřený, ale toho se asi nikdy nedočkám