České soudy = hrůza!

Michaelakkk
1.2.11 10:21

České soudy = HRŮZA!!!

Přejihezký den všem, ten můj se hned na začátku zase pokazil… Už strašlvě dlouho čekám až mi soud vyřídí určení otcovství, pořád se nic neděje a je to už přes rok pořád tam volám pořád se ptám píšu žádosti o urychlení a pořád se nic neděje a dneska tomu jedna kravská úřednice nasadila korunu. Tak si otce sežente at vám to podepíše a budete to mít hned :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: jako by neuměla číst :cry: :cry: Fakt den na h…o :cry: proč takovýhle věci nemůžou být vyřešený hned?? Už bych to ráda měla alespon trochu uzavřený, ale toho se asi nikdy nedočkám :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35414
1.2.11 10:23
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.2.11 10:28

Teda to je strašný :-( . Jak tohle ze sebe mohla vypustit. Držím palce a posílám sílu, ať je to brzy vyřešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikavi
1.2.11 10:28

cože??? to fakt takhle dlouho trvá? to snad není možný… :-( mě to asi čeká taky, pokud otec nepůjde dobrovolně.

• Citovat
  • Upravit
14500
1.2.11 10:33

Míšo, někteří lidi by si měli vyprat hubu, fakt.. To je jako táta šel minulý týden po úmrtí babičky na O2, že chce odhlásit internet. Měl papír z nemocnice o úmrtí, parte a oni mu řekli, že si to může kdokoli vyrobit doma, že chtějí úmrtní list! On bolest v srdci a oni takhle? Hrůza, úředníci.. :(
Drž se, je to opravdu na dlouhé lokte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
1.2.11 10:36

To je fakt děs!!!!Paní by se asi divila kdyby byla na tvym místě.Nakopat do zadku je málo :cert: A pokud nemáš určené otcovství tak přicházíš o nějaký penízky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
1.2.11 10:37

Kamarádce se narodili dvojčátka,tatínek prohlásil,že dvě jsou moc a vypařil se.Mění zaměstnání i bydliště a soud o určení otcovství se táhne už rok a půl :cert: A stejně tak dlouhou dobu od něj ještě neviděla ani korunu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.2.11 10:37
veronikavi píše:
cože???to fakt takhle dlouho trvá?to snad není možný…:-( mě to asi čeká taky,pokud otec nepůjde dobrovolně

No tak at ti to podepíše, budeš to mít jednoduší…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
1.2.11 10:38
Stensa píše:
To je fakt děs!!!!Paní by se asi divila kdyby byla na tvym místě.Nakopat do zadku je málo :cert: A pokud nemáš určené otcovství tak přicházíš o nějaký penízky?

No přicházím nepřicházím malej pak dostane sirotčí důchod, ale vše zpětně, spíš mi jde o to, že dokud tohle nebude uzavřený nemůžu si to uzavřít v sobě :-( soud se táhne už rok a dva měsíce :-( a to jsem podávala 3 žádosti o urychlení…

• Citovat
  • Upravit
1666
1.2.11 10:41
Michaelakkk píše:
Stensa píše:
No přicházím nepřicházím malej pak dostane sirotčí důchod, ale vše zpětně, spíš mi jde o to, že dokud tohle nebude uzavřený nemůžu si to uzavřít v sobě :-( soud se táhne už rok a dva měsíce :-( a to jsem podávala 3 žádosti o urychlení…

Úplně tě chápu,už takhle to je těžký a pořád se v tom babrat kvůli neschopnosti soudu je vysilující :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.2.11 10:41
Amber píše:
Míšo, někteří lidi by si měli vyprat hubu, fakt.. To je jako táta šel minulý týden po úmrtí babičky na O2, že chce odhlásit internet. Měl papír z nemocnice o úmrtí, parte a oni mu řekli, že si to může kdokoli vyrobit doma, že chtějí úmrtní list! On bolest v srdci a oni takhle? Hrůza, úředníci.. :(
Drž se, je to opravdu na dlouhé lokte..

No lidi jsou fakt necitové, taky jsem se neudržela a tý úřednici jsem řekla pár nehezkých slov a že jdu okamžitě podávat stížnost na průtahy v soudním řízení…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
1.2.11 10:42

Ale díky za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
17050
1.2.11 10:43

Jsi dobrá, nedej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.2.11 11:16

Já už 4,5 roku čekám na vyjádření soudu :zed: .Jedná se o to že soused nám zabral příjezdovou cestu ke stavební parcele a užívá naší cestu neoprávněně a ještě si jí zaplotil :cert:
Volám snad každý týden,vždy se jen dovim že už to bude schváleno,že soused má zaplatit pokuty a odstranit plot a nic se neděje!
Máme v pozemku peníze které potřebujeme :cert:

Doufám že u tebe to tak dlouho trvat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
1.2.11 11:19

já bych se jí zeptala jesstli má aspoň první stupeň a,protože asi neumí číst :cert: :cert: :cert:
Kamarádka byla v podobný situaci jako ty,tatínek jim odešel taky tragicky týden před porodem :cry: a ona se mohla z těch úřadů picnout,byla z toho hotová,to chování a ten přístup k ní :cry: :cry: byl to děs …holka drž se nemáš to jednoduchý :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová