Alkohol za volantem, dítě v autě

2785
31.1.11 15:53

Alkohol za volantem,dítě v autě

Potřebuju si tady trochu ulevit, protože jsem neskutečně nas.aná :pocitac:
Mojí známé manžel je halzl, hulvát, hospodskej povaleč a nemakačenko.Celý den sedí v hospodě, pak jede ožralej vyzvednout syna 20km ze školky a veze ho domu,takhle to praktikuje každý den.Navíc má „těžkou nohu“,takže 120km/h pro něj neni žádná rychlost,jezdí jako prase.Jeho manželka o tom ví,ale neřeší..je jí to fuk.
Minule se ho ptala jestli už zase vozí kluka nalitej,tak jí hned seřval co je jí do toho, že měl JEN 12 piv.
Před 14ti dny málem srazil někde na vsi maminu s kočárkem,ale vybral to tak, že najel někomu do plotu,takže se jí naštěstí nic nestalo.Byl jako obvykle nalitej,někdo zavolal policii,ale oni bohužel dorazili až za hodinu a půl.Nadýchal 1,5 promile,ale vymluvil se, že se mezitím šel někam napít..takže z toho vyváznul jen s pokutou 200kč,protože mu nikdo zpětně už nic nedokázal. Říkala jsem si, že konečně přijde o papíry a bude klid :cert:
Přitom policajtům muselo být jasný jak to bylo,tak teď se asi bude čekat,až fakt někde někoho zabije.
Jsem z toho fakt naštvaná, protože dnes jsem ho potkala ve městě zase nalitýho,ještě se chlubil,jak si to hezky umí zařídit, že jemu se nikdy nic nestane :cert:
 Hajzl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35777
31.1.11 15:58

K tomuhle není co říct, ta ženská si sama musí uvědomit, co má za chlapa, kterej je schopnej něco takovýho dělat.
Takže jedině na něj anonymně zavolat policajty, aby ho zkontrolovali a sebrali mu papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.11 15:59

Bohužel takovýchle „hajzlů“ jezdí mraky.A právě oni mají štěstí,že jim se nikdy nic nestane ba naopak někomu ublíží oni :pocitac: :pocitac:

Nechápu jak tvoje známá dovolí aby vozil dítě 8-o 8-o 8-o 8-o Manžela bych zabila na místě tohle se někdy dozvědět :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
31.1.11 16:00

Když to tý známý za to stojí…
Můj tchán taky rád jezdí pod vlivem aradši bych šla pěšky, než abych k němu sedla, natož, abych k někomu takovýmu posadila dítě…
Kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
31.1.11 16:00

Co na to říct… Obvykle bych to nechala být a jen bych si u téhle diskuse povzdychla, ale když jde o život dítěte :cert: :cert: :cert: Normálně bych ho udala. Klidně anonymně, ale být bych to nenechala. Nějak nepobírám, že ta tvá známá klidně nechá odvážet syna ožralým manželem :zed: :zed: :zed: :think: Co jí k tomu vede netuším, ale normální mi to nepřijde.
Ať mně soudí kdo chce jak chce, já bych na něj poslala cajty :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
31.1.11 16:01

Co na to říct? :cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:
Snad jen můžeme doufat, že se nikomu nic nestane!! Kvůli takovým idiotům přichází nevinní lidé k úrazu ba co hůř - o život :pocitac: :pocitac: :zed: :zed: :cert: :cert: :cert:
Asi by nešlo nějak ho udat?? Zařídit, aby si na něj policie počkala, až zase pojede OŽRALEJ PRO SVÉ DÍTĚ ?!! Mohlo by to jít.. Zavolat policii, že ten a ten řidič jede divně a že je opilej…?? KEŽ BY A ABY O PAPÍRY NA DOŽIVOTÍ PŘIŠEL!!!! :cert: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
31.1.11 16:01

že se nervuješ jestliho chceš udat ,že jezdí ožralej a víš ,že je určo nalitej ,když jede pro malýho tak dej policajtům tip at si počkají až pro kluka pojede a stopnou ho ,při činu :palec:
hmm hnusný to je ,ale zbavit ho papírů je cesta jak možná zachránit někomu život .Jo a kamarádka je tedy odvážná a to ho beztak vozí tatík bez sedačky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.11 16:02

No, zrovna si tady čtu o podobném praseti :cert: http://www.novinky.cz/…-dcerou.html
A prej že mu hrozí 3 roky. Bych je zavřela až zčernaj, jezdit nalitej je stejný jako pokus o vraždu.
Jo, taky bych toho chlapa práska, otázkou je, jestli by se mi fízlové jen nevysmáli.

Příspěvek upraven 31.01.11 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.1.11 16:03
Gina108 píše:
No, zrovna si tady čtu o podobném praseti :cert: http://www.novinky.cz/…-dcerou.html
A prej že mu hrozí 3 roky. Bych je zavřela až zčernaj, jezdit nalitej je stejný jako pokus o vraždu.

Jo to jsem taky četla,je to hnus.Ty tresty jsou fakt směšný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
31.1.11 16:04

Já bych to stejně tipla, že on by jezdil dál i bez papírů…
Tyhle lidi nepochopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
31.1.11 16:05

Já nevím a vy si myslíte, že takový člověk přestane jezdit, když mu seberou papíry? :roll: Pochybuju…

Tam se bohužel něco vyřeší, až fakt někoho zabije a zavřou ho, až zčerná :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
31.1.11 16:05
Gina108 píše:
Jo, taky bych toho chlapa práska, otázkou je, jestli by se mi fízlové jen nevysmáli.Příspěvek upraven 31.01.11 v 16:03

Taky jsem to četla.. :zed:
Nechápu co z toho ti blbečci mají..
Kéž by bylo povinné mít v autě nějaká čidla na alkoholové výpary, které by zablokovali řízení :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
31.1.11 16:06
pikola píše:
Já bych to stejně tipla, že on by jezdil dál i bez papírů…
Tyhle lidi nepochopim.

Taky mě napadlo, že by jezdil i bez papírů… :nevim: No tak aby mu i to auto sebrali, kéž by to šlo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
31.1.11 16:11

on je debil, že si vůbec dovolí svý dítě vozit nalitej…ona je blbá, že proti tomu nic nedělá…

kdo bude mít větší vinu, až se jednoho krásnýho dne něco po…? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
31.1.11 16:12

když bude jezdit bez papíru není nic snažšího než ho udat po druhý at si na něj policajti počkají a to už bude minimálně hodně mastná pokuta nebo podmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová