Webová kamera v notebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
632
31.1.11 14:37

webová kamera

ahoj nemáte doma někdo chytrého manžílka který by věděl jak zprovoznit vestavěnou webovou kameru na mininotebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
31.1.11 14:39

a to ho mám za tebou poslat?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
31.1.11 15:05

u manželovýho stačí zmáčknout tlačítko nad klávesnicí.A v návodu to není?Co máš za mininotebook?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.11 15:07

Mě se na mininotebooku spouští webka jen když telefonuju přes skype či icq. jinak ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 15:25

A na co ji potřebuješ zprovoznit? Základ je mít nainstalovaný ovladač na tu webkameru, což u vestavěné v notebooku předpokládám, že bude. No a pak potřebuješ mít nějaký software, jak už zde zmiňovali třeba – SKYPE (pokud ji chceš využít k video hovoru). Záleží, k čemu ji budeš potřebovat, softwaru pro webkamery je spousta, například http://www.stahuj.centrum.cz/…am-software/ nebo freeware http://www.stahuj.centrum.cz/…i/rgsavacam/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 15:33

Každopádně nějaký software pro použití webkamery by měl být u toho noťase od výrobce, zkus pohledat. Možná už nainstalovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
31.1.11 17:13

právě když volám přes skype tak tam mam jen černou obrazovku a piše to něco ve smyslu že to právě potřebuje ovladače ale nevím jaky, bylo k tomu dvd ale tam sme žádný nenašli jedná se o netbook Delium V10IS2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
31.1.11 17:20
janet9 píše:
u manželovýho stačí zmáčknout tlačítko nad klávesnicí.A v návodu to není?Co máš za mininotebook?

jaké tlačítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 17:31
ivuss píše:
právě když volám přes skype tak tam mam jen černou obrazovku a piše to něco ve smyslu že to právě potřebuje ovladače ale nevím jaky, bylo k tomu dvd ale tam sme žádný nenašli jedná se o netbook Delium V10IS2

Tak to je docela neznama znacka, nemaji snad ani web, kde by slo stahnout ovladac atd. Nekde na netu jsem nasla podobny problem:

„Marcel 2011-01-14 00:40:44
Dobrý den mmám takový problém :Koupl sem si notebook Delium V10IS2 a je tam vestavena webkamera ale mohu se snažit sebevíc tak se mi to nijak nedaří ji sprovoznit ale hlavne nemohu najít ani v Pc ani na netu žádny ovladač nebo nejakej podpůrny systém .Za odpoved předem dekuju.“

Koupila jsi ho v kamennem obchodu? Radeji volit zname znacky jako ASUS, ACER, HP, apod. Tohle je nejaky divny vyrobce. Nedivila bych se, kdyby tam dokonce zadna web kamera nebyla. Na strankach DATARTu maji uvedeno: Integrovana webkamera: NE. viz. http://aukce.datart.cz/…2-White.html?… takze bych se vubec nedivila, kdyby tam byla jen nejaka maketa webkamery :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.1.11 17:54

Já mám Acer a mám spouštění kamery normálně v panelu start. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
31.1.11 18:39

no tak to je dost možný ale přesto děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
31.1.11 18:39

no tak to je dost možný ale přesto děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 18:48

Zkus se zeptat primo tam, kde jsi ten netbook kupovala.. A jinak webku dneska koupis do 200 Kc. Takze pohoda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.1.11 19:45

Podle mě tam není nainstalovaný ovladač, ale kde ho vzít, to fakt netuším. Tahle značka mi fakt nic absolutně neříká, tak ani nevím, jestli je tady nějaká technická podpora, software ke stažení apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.1.11 20:36

Pokud tam nějaká webkamera je, zkus zjistit typ. Je to nějaká „no name“ značka Delium. Na internetu není o tom vyrobci ani ň. Zkus kliknout pravým na: Tento počítač-vlasnosti-hardware-správce zařízení. Já mám webku v „zařízení pro zpracování obrázků“, ale u XP to může být i v řadiči Zvuku, videa a her. Zkus to tam proklikat a najít podrobnosti o názvu te webkamery. Podle toho by možná šlo najít ovladač na tu webku. Pokud tam nic takového není, tak je to asi vážně jen maketa. Takže zjistit název webkamery a výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová