Českou Pošta mi asi ukradla baliček - jak řešit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
24.11.22 18:25

Českou Pošta mi asi ukradla baliček - jak řešit

Ahoj, nevím kam jinam to napsat tak se pokusím zeptat zde. Nedávno mi jeden pán poslal na opravu díl do mobilního telefonu. Balík došel a já díl opravil. Díl jsem tedy skoro před 2 týdny na lokální poště odeslal. Vše jsem pomocí online formuláře vyplnil a vytisk. Do mailu mi přišel štítek na vytištění a já ho vytiskl. Podal jsem ho a čekal na e-mail o stavu zásilky. Nic. SMS zpráva adresátovi… Nic. Vlastně nemám nic kromě podacího kodu a stvrzenky. Psal jsem na online podporu ČP, ale chtějí po mě číslo balíku, které mi samozdřejmě nikdo neposkytl. Pán už je z toho naštvaný a já také. Mám tedy podezdření, že mi balík arogantní obsluha lokální pošty ukradla.

Jsem již v koncích a nevím co dělat popřípadě na koho se obrátit. Byl bych moc rád za jakékoli rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
24.11.22 18:48

Ten email jsi na lokál donesl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.11.22 18:51

Ano. e-mail i tel byl vytištěný na štítku a i online v tom formuláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
24.11.22 18:52

Číslo balíku bylo na tom štítku vytisknutym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24602
24.11.22 18:54
@LexaPaci píše:
Ahoj, nevím kam jinam to napsat tak se pokusím zeptat zde. Nedávno mi jeden pán poslal na opravu díl do mobilního telefonu. Balík došel a já díl opravil. Díl jsem tedy skoro před 2 týdny na lokální poště odeslal. Vše jsem pomocí online formuláře vyplnil a vytisk. Do mailu mi přišel štítek na vytištění a já ho vytiskl. Podal jsem ho a čekal na e-mail o stavu zásilky. Nic. SMS zpráva adresátovi… Nic. Vlastně nemám nic kromě podacího kodu a stvrzenky. Psal jsem na online podporu ČP, ale chtějí po mě číslo balíku, které mi samozdřejmě nikdo neposkytl. Pán už je z toho naštvaný a já také. Mám tedy podezdření, že mi balík arogantní obsluha lokální pošty ukradla.Jsem již v koncích a nevím co dělat popřípadě na koho se obrátit. Byl bych moc rád za jakékoli rady

Co by s tím vaším dílem kdo dělal? Spíš to ztratili. Jinak na tom štítku muselo to číslo balíku být. Vy ten mail už nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.11.22 19:08

Do e-mailu i do staženého štítku jsem koukal ale číslo zásilky nikde… Je tam odesílatel/adresát a podací kod. Pak je tam ještě nějaký čárový kod a tot vše. Zkoušel jsem dohledat i ten podací kod který je ve tvaru bb2aXXXX. Už jsem fakt bezradný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
24.11.22 19:39
@LexaPaci píše:
Do e-mailu i do staženého štítku jsem koukal ale číslo zásilky nikde… Je tam odesílatel/adresát a podací kod. Pak je tam ještě nějaký čárový kod a tot vše. Zkoušel jsem dohledat i ten podací kod který je ve tvaru bb2aXXXX. Už jsem fakt bezradný…

A čím jsi to posílal? Já se teď dívám na štítek balíkovny - ten, co se lepí na balík, a tam je pod čárovým kódem číslo balíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
24.11.22 19:42
@LexaPaci píše:
Čárový kód je číslo balíku a pod ním je napsaný to číslo balíku. Nebo to tak nedávno bylo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Auhagenn
24.11.22 19:45

Ahoj, to si posílal Balíkovnou? Přišel ti e-mail o převzetí zásilky?

• Citovat
  • Upravit
5
24.11.22 20:00

Posílal jsem klasicky přes ČP balík do ruky. Tady zasílám screen štítku https://ctrlv.link/Hute
Bohužel tam kod baličku není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
24.11.22 20:10

Měl jsi na zásilce uvedenou i svou úplnou adresu?
Myslím, že balík byl chybně podaný. Pokud ano a odesilatel nemá uvedenou zpáteční adresu, končí zásilka na poštovní úložně.
Pošli mi do SZ podací kód, třeba něco zjistím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15748
24.11.22 20:12

To je v pohodě, já nedostal už asi desátý balík z Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
24.11.22 20:21
@LexaPaci píše:
Posílal jsem klasicky přes ČP balík do ruky. Tady zasílám screen štítku https://ctrlv.link/Hute
Bohužel tam kod baličku není :(

A na dokladu o zaplacení to podací číslo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.11.22 20:24
@Zumpa píše:

Z Aliexpressu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
24.11.22 21:34
@Zumpa píše:

já ted taky čekám na jeden víc jak měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová