Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky všem za rady. Nakonec nastala chyba v systému ČP, a balíček podle podpory skončil na depu. Napsal jsem to adresátovi a tím pádem vyřešeno ![]()
Já tedy nechápu, proč by to někdo kradl, co by z nějakého basmektu na mobil měl?
Místo, aby frajer napsal, poslal jsem špatně balík, tak napíše na poště mi ukradli balík. Zřejmě podle sebe soudím tebe, co zakladateli.
@Zumpa píše:
Ano.
To jsem nechtěla slyšet. Já čekám právě od nich na balíky s dárky ![]()
@Zeoli píše:
To jsem nechtěla slyšet. Já čekám právě od nich na balíky s dárky
Tak to good luck. Prý to kvůli clu leží na třídících depech i měsíce.
@Zumpa píše:
To je v pohodě, já nedostal už asi desátý balík z Číny.
mně ted ČP ztratila balík za 4 tisíce z Německa…
@lucad77 píše:
Tak to good luck. Prý to kvůli clu leží na třídících depech i měsíce.
20.10. jsem české poště vyplnila celní papíry k balíčku z Číny, dodnes ho nemám
@Zumpa @Zeoli on ještě někdo objednává z Aliexpresu??
já jsem tam dřív také objednávala, ale už ne,
nejlepší kup byl, když jsem si v říjnu objednala rukavice na kočárek a ony došly v dubnu ![]()
Koukam, ze uz se to vyresilo, ale priteli posta balicek opravdu ukradla. Posilal mobil do servisu a mobil nikdy nedorazil. Kdyz to resil na poste, tak po sdeleni, ze ma balik pojisteny uz to nikdo nezkoumal, vyplatili mu pojisteni a basta. Ten mobil byl stejne rozbity, takze ok, ale stava se to, takze se @mado hned nerozciluj
Postaci jsou taky jen lidi ![]()
@stinga píše:
@Zumpa @Zeoli on ještě někdo objednává z Aliexpresu??já jsem tam dřív také objednávala, ale už ne,
nejlepší kup byl, když jsem si v říjnu objednala rukavice na kočárek a ony došly v dubnu
Občas jo. Teď jsem třeba objednával krabičku na kalibraci TPMS ventilků a dalších pár blbin. V ČR to stojí 2× - 3× tolik.
@karkuš píše:
Koukam, ze uz se to vyresilo, ale priteli posta balicek opravdu ukradla. Posilal mobil do servisu a mobil nikdy nedorazil. Kdyz to resil na poste, tak po sdeleni, ze ma balik pojisteny uz to nikdo nezkoumal, vyplatili mu pojisteni a basta. Ten mobil byl stejne rozbity, takze ok, ale stava se to, takze se @mado hned nerozcilujPostaci jsou taky jen lidi
Ale to je normální postup. Od toho to pojištění je. Nemusel to nikdo ukrást, mohlo to prostě někam zapadnout. Nebo snad měli šacovat všechny zaměstnance?