Českou Pošta mi asi ukradla baliček - jak řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15934
24.11.22 22:29
@Zeoli píše:
Z Aliexpressu?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.11.22 22:31

Díky všem za rady. Nakonec nastala chyba v systému ČP, a balíček podle podpory skončil na depu. Napsal jsem to adresátovi a tím pádem vyřešeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22126
24.11.22 22:31

Já tedy nechápu, proč by to někdo kradl, co by z nějakého basmektu na mobil měl?
Místo, aby frajer napsal, poslal jsem špatně balík, tak napíše na poště mi ukradli balík. Zřejmě podle sebe soudím tebe, co zakladateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
25.11.22 17:25
@Zumpa píše:
Ano.

To jsem nechtěla slyšet. Já čekám právě od nich na balíky s dárky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
25.11.22 21:03
@Zeoli píše:
To jsem nechtěla slyšet. Já čekám právě od nich na balíky s dárky :,(

Tak to good luck. Prý to kvůli clu leží na třídících depech i měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
25.11.22 21:22
@Zumpa píše:
To je v pohodě, já nedostal už asi desátý balík z Číny.

mně ted ČP ztratila balík za 4 tisíce z Německa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
25.11.22 21:25
@lucad77 píše:
Tak to good luck. Prý to kvůli clu leží na třídících depech i měsíce.

20.10. jsem české poště vyplnila celní papíry k balíčku z Číny, dodnes ho nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
25.11.22 21:27

@Zumpa @Zeoli on ještě někdo objednává z Aliexpresu?? :roll: já jsem tam dřív také objednávala, ale už ne,
nejlepší kup byl, když jsem si v říjnu objednala rukavice na kočárek a ony došly v dubnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
26.11.22 09:29

Koukam, ze uz se to vyresilo, ale priteli posta balicek opravdu ukradla. Posilal mobil do servisu a mobil nikdy nedorazil. Kdyz to resil na poste, tak po sdeleni, ze ma balik pojisteny uz to nikdo nezkoumal, vyplatili mu pojisteni a basta. Ten mobil byl stejne rozbity, takze ok, ale stava se to, takze se @mado hned nerozciluj ;) Postaci jsou taky jen lidi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15934
26.11.22 13:38
@stinga píše:
@Zumpa @Zeoli on ještě někdo objednává z Aliexpresu?? :roll: já jsem tam dřív také objednávala, ale už ne,
nejlepší kup byl, když jsem si v říjnu objednala rukavice na kočárek a ony došly v dubnu :mrgreen:

Občas jo. Teď jsem třeba objednával krabičku na kalibraci TPMS ventilků a dalších pár blbin. V ČR to stojí 2× - 3× tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24763
26.11.22 14:30
@karkuš píše:
Koukam, ze uz se to vyresilo, ale priteli posta balicek opravdu ukradla. Posilal mobil do servisu a mobil nikdy nedorazil. Kdyz to resil na poste, tak po sdeleni, ze ma balik pojisteny uz to nikdo nezkoumal, vyplatili mu pojisteni a basta. Ten mobil byl stejne rozbity, takze ok, ale stava se to, takze se @mado hned nerozciluj ;) Postaci jsou taky jen lidi :P

Ale to je normální postup. Od toho to pojištění je. Nemusel to nikdo ukrást, mohlo to prostě někam zapadnout. Nebo snad měli šacovat všechny zaměstnance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová