Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kate92 píše:
Já nemám slov, Landu bych rovnou vykopla s takovýma slovama. Tomáš Klus mi nic neříká, tam jsem ho viděla poprvé a dle mého si ani nezaslouží být nominovám. A objev roku Koblížci, ty bych nakopala do pr****** když se neumí obléct na slavnostní předávání cen a navíc do divadla!!!
tak Landa, je proti komunistum a nás je víc kdo je proti nim, tak to veřejně řekl, jinak klus je skvělej zpěvák koho znám má ho rád, a koblížci to nechápu fujj
každopádně, do divadla by se měly obléct slušne..I landa, obšem to to by nebyl landa kdyby přišel v kvádru.
No já si myslím, že Slavíka by měl vyhrát zpěvák, kterého všichni znají a je tak trochu i legenda, pochopila bych krom Gotta třeba Koláře nebo Davida, ale on na to ještě nemá dle mého…
Já viděla jenom Landův proslov a přijde mi, že mluvil trochu zmateně
Nějak jsem právě nepochopila, co tím chce básník říci - hlavně teda ten konec toho proslovu
Myšlenka asi v zásadě dobrá, ale mě přijde, že jemu poslední dobou hráblo a chová se jak vůdce nějaké sekty ![]()
@Kate92 píše:
No já si myslím, že Slavíka by měl vyhrát zpěvák, kterého všichni znají a je tak trochu i legenda, pochopila bych krom Gotta třeba Koláře nebo Davida, ale on na to ještě nemá dle mého…
Jak by měl vyhrát…
Může to vyhrát ten který dostane nejvíc hlasů a Klus je prostě dostal. Tak ho asi někdo znát bude a nebude jich málo:-).
Stačí zajít na jeho koncerty,( po vstupenkách se vždy jenom zapráší), má vydané tři desky, nikdy nezpívá jinak než na živo, v hlavě to má srovnané, na to kolik mu je let.
A že naše rádia hrají pořád tu samou „politickou“ písničku a půlka národa si teď myslí, že vyhrál jenom kvůli ní, no to se hold nedá nic dělat.
Příspěvek upraven 26.11.12 v 21:48
@latunka01 píše:
Já viděla jenom Landův proslov a přijde mi, že mluvil trochu zmateněNějak jsem právě nepochopila, co tím chce básník říci - hlavně teda ten konec toho proslovu
Myšlenka asi v zásadě dobrá, ale mě přijde, že jemu poslední dobou hráblo a chová se jak vůdce nějaké sekty
Jo Landa byl užasnej v 90letech…Tět to stojí za prd..Škoda
No Landa
jako ve spoustě věcí s ním souhlasím, ale co si budeme povídat, byl přece jen v tv, v opeře mohl to podat trošku slušněji.
Oblečení, no letos bych řekla, že frčela zelená a ne všichni byli oblečení tak dobře jako v loňských ročnících. Mladého od L. Bílé taky nechápu, to samé Landa. Jednou za rok od nich člověk očekává slušné chování a oděv, je to prostě problém ![]()
Gotta mám velmi ráda tak jako T. Kluse. Přála jsem to oběma, bohužel jsem tohle už neviděla, takže nevím jak se kdo tvářil ani proslov. Vůbec mi nevadí, že to vyhrál T. Klus. Slavík je každoroční a ceny se udělají zpětně za předešlí rok a to byl Klus prost víc vidět
. Stejně si myslím, že to příští rok bude zase ve starých kolejích
tak jako už to tu jednou bylo. (Gotta sesadil na 1 rok Hůlka, po muzikálu Drákula )
@Kate92 píše:
Kolář je legenda? Tak to slyším poprvé. Za mě ani „trochu legenda“ a to proti jeho zpívání fakt nic nemám
.
@Samamama píše:
Kolář je legenda? Tak to slyším poprvé. Za mě ani „trochu legenda“ a to proti jeho zpívání fakt nic nemám.
Já Koláře nesnáším-.A tět mě štve i David, ale jeho staré písničky mám ráda. Ale, jak se projevuje mě vadí..
Tak za me, Klus uz teda podle me legenda je
Jeho pisnicky oslovuji spoustu lidi, coz se podepsalo i na tom hlasovani… neznam interpreta, jehoz pisnicky by se tak casto sdilely na facebooku ![]()
A navic u nas doma strasne frci pohadka o loupeznikovi Karabovi, Tajemstvi stare bambitky, kde si Tomas zahral prince, takovy nesmely, roztomily, kudrnaty blondaty ucho…
![]()
@Danylea píše:
Tak za me, Klus uz teda podle me legenda jeJeho pisnicky oslovuji spoustu lidi, coz se podepsalo i na tom hlasovani… neznam interpreta, jehoz pisnicky by se tak casto sdilely na facebooku
A navic u nas doma strasne frci pohadka o loupeznikovi Karabovi, Tajemstvi stare bambitky, kde si Tomas zahral prince, takovy nesmely, roztomily, kudrnaty blondaty ucho…![]()
@Mišela1 píše:
Jak by měl vyhrát…
Může to vyhrát ten který dostane nejvíc hlasů a Klus je prostě dostal. Tak ho asi někdo znát bude a nebude jich málo:-).
Stačí zajít na jeho koncerty,( po vstupenkách se vždy jenom zapráší), má vydané tři desky, nikdy nezpívá jinak než na živo, v hlavě to má srovnané, na to kolik mu je let.
A že naše rádia hrají pořád tu samou „politickou“ písničku a půlka národa si teď myslí, že vyhrál jenom kvůli ní, no to se hold nedá nic dělat.Příspěvek upraven 26.11.12 v 21:48
@sunnyho.motylek píše:
Jo Landa byl užasnej v 90letech…Tět to stojí za prd..Škoda
Hlavně jeho nenápadná propaganda nacismu, to si moc dobře pamatuji, co v těch letech dělal a už jako mladoch to byl arogantní a agresivní týpek a nepřekvapuje mně, že na stará kolena to není o nic lepší.
@Mišela1 píše:
Jak by měl vyhrát…
Je to tak. Těžko by to vyhrál někdo, koho nikdo nezná ![]()
Já mám ráda i Gotta i Kluse. Ale jsem ráda, že konečně po 100letech byla na Slavíkovi nějaké změna, která se týkala prvního místa. Klus mě dostal jeho děkovnou řečí, moc se mi líbilo, jak poděkoval Gottovi. ![]()