Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to uplne normalni ![]()
Ma dcera jela s prarodici poprve ve 3 letech k mori.
Nespala jsem, na letisti jsem rvala, jak zelva. Samozrejme az kdyz jsem hrdinsky male zamavala.
Celou dovolenou jejich jsem byla, jak na trni. A kdyz jsem si zvykla a zacala si take trocvu uzivat klidu a samoty, tak druhy den mala priletela ![]()
Jinak ted je ji 6 let a uz jeji dovolene s babi fakt neresim ![]()
Podle me to je normalni.Znam dost holek, ktery toto hodne prozivaji, a jeste vice, jedna nechce byt bez deti ani den, natoz je pustit k mori.Ty mas jen zdravou starost-dlouha cesta, jedou poprve…nektery zensky se nad tim nepozastavi, ale to jsou casto ty, co nic neresi, nebo jim to jaksi nedochazi. Takze jsi naopak, dle myho nazoru, spravna mama.
Holky díky…no jsem zvědavá na dnešní noc…asi budu uklízet, když nebudu moci spát…mám i stažený žaludek…snad to v pátek po jejich odjezdu dospím…a při příštím odjezdu už budu ostřílená…
@Anonymní píše:
Pardon za anonym…dcera má zítra poprvé odjed s prarodiči na dovolenou k moři a já mám za ní cestovní horečku…v noci jsem nemohla spát…nervózní…celá nesvá…aby v pořádku dojeli, aby si to ve zdraví užili…jedou s třemi dětmi poprvé…no je to normální? Máte to některá?
já plašim už týden.. ano, u někoho je to normální.. můj chlap zabalí hodinu před odjezdem, já šílim už fakt minimálně týden - seznamy, nákupy atd.. mám to po tatíkovi.. moje mamka je stoicky klidná, balí 10 minut předem
je úplně fuk, kdo odjíždí, zda jen dítě, nebo my všichni
dřív jsem odjezd staršího i ořvala, teď se mi uleví, že je klid ![]()
Moje 18letá dcera se svým stejně starým přítelem včera odletěla na Džerbu. Poprvé dovolená bez dozoru nějaké dospělé osoby… No já jsem úplně na nervy
![]()
Holky, to je v pohode.
My, od te doby, co mame deti, tak jezdime na zahranicni dovolene s prarodici. Ti si tam uzijou vnoucata a my s manzelem mame chvilky pro sebe. Letos po dlouhe dobe jeli prarodice na dovolenou sami a ja mela cestovni horecku za ne. Prislo mi to, jako kdyby mi odjizdeli male deti
![]()
Jinak pokud mi jedeme na dovolenou, tak balim chvilku pred odjezdem a bez seznamu…a vzdycky neco zapomenu, ale neresim to ![]()
Pardon za anonym…dcera má zítra poprvé odjed s prarodiči na dovolenou k moři a já mám za ní cestovní horečku…v noci jsem nemohla spát…nervózní…celá nesvá…aby v pořádku dojeli, aby si to ve zdraví užili…jedou s třemi dětmi poprvé…no je to normální
? Máte to některá?