Cestovní horečka. Jsem magor...

Anonymní
30.6.16 06:29

Cestovní horečka....jsem magor...

Pardon za anonym…dcera má zítra poprvé odjed s prarodiči na dovolenou k moři a já mám za ní cestovní horečku…v noci jsem nemohla spát…nervózní…celá nesvá…aby v pořádku dojeli, aby si to ve zdraví užili…jedou s třemi dětmi poprvé…no je to normální :zed:? Máte to některá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
30.6.16 06:38

Je to normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
30.6.16 06:39

Je to uplne normalni :lol:
Ma dcera jela s prarodici poprve ve 3 letech k mori.
Nespala jsem, na letisti jsem rvala, jak zelva. Samozrejme az kdyz jsem hrdinsky male zamavala.
Celou dovolenou jejich jsem byla, jak na trni. A kdyz jsem si zvykla a zacala si take trocvu uzivat klidu a samoty, tak druhy den mala priletela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
30.6.16 06:40

Jinak ted je ji 6 let a uz jeji dovolene s babi fakt neresim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
30.6.16 06:44

Podle me to je normalni.Znam dost holek, ktery toto hodne prozivaji, a jeste vice, jedna nechce byt bez deti ani den, natoz je pustit k mori.Ty mas jen zdravou starost-dlouha cesta, jedou poprve…nektery zensky se nad tim nepozastavi, ale to jsou casto ty, co nic neresi, nebo jim to jaksi nedochazi. Takze jsi naopak, dle myho nazoru, spravna mama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.16 07:10

Holky díky…no jsem zvědavá na dnešní noc…asi budu uklízet, když nebudu moci spát…mám i stažený žaludek…snad to v pátek po jejich odjezdu dospím…a při příštím odjezdu už budu ostřílená…

• Citovat
  • Upravit
72725
30.6.16 07:21
@Anonymní píše:
Pardon za anonym…dcera má zítra poprvé odjed s prarodiči na dovolenou k moři a já mám za ní cestovní horečku…v noci jsem nemohla spát…nervózní…celá nesvá…aby v pořádku dojeli, aby si to ve zdraví užili…jedou s třemi dětmi poprvé…no je to normální :zed:? Máte to některá?

já plašim už týden.. ano, u někoho je to normální.. můj chlap zabalí hodinu před odjezdem, já šílim už fakt minimálně týden - seznamy, nákupy atd.. mám to po tatíkovi.. moje mamka je stoicky klidná, balí 10 minut předem :mrgreen: je úplně fuk, kdo odjíždí, zda jen dítě, nebo my všichni :lol: dřív jsem odjezd staršího i ořvala, teď se mi uleví, že je klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
30.6.16 08:11

Moje 18letá dcera se svým stejně starým přítelem včera odletěla na Džerbu. Poprvé dovolená bez dozoru nějaké dospělé osoby… No já jsem úplně na nervy :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
30.6.16 08:28

Holky, to je v pohode.
My, od te doby, co mame deti, tak jezdime na zahranicni dovolene s prarodici. Ti si tam uzijou vnoucata a my s manzelem mame chvilky pro sebe. Letos po dlouhe dobe jeli prarodice na dovolenou sami a ja mela cestovni horecku za ne. Prislo mi to, jako kdyby mi odjizdeli male deti :-) :-)
Jinak pokud mi jedeme na dovolenou, tak balim chvilku pred odjezdem a bez seznamu…a vzdycky neco zapomenu, ale neresim to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí