Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Susen35 píše:
@leryl holky moc děkuji. Na jakých stránkách bych se to dověděla???
@Šmoulice téda ještě ti volali? to jsou služby, asi se holky tam nudily neTak já si zkusím taky za ten týden zavolat.
To nevím zda se tam úřednice nudily, ale za posledních pár let jsem ho vyřizovala 2×, a volala mi úřednice v obou případech. Ale u toho prvního si už nepamatuji jak dlouho to trvalo. Ale dlouho to nebylo, vyšlo mi to taky mimo sezónu ![]()
Vyřizovala jsem dětem nové pasy v březnu a byly hotové za necelé tři týdny. Teď čekám na svůj a podle stavu žádostí, co jsou u nás zveřejněné na netu, by měl být příští týden - takže to bude trvat také cca 3 týdny.
27.03. (pet minut pred koncen urednich hodin) zazadano, 11.04. prisla SMS, ze je pripraveny k vyzvednuti.
@Nairol luxusní, moc děkuji!!!jak to že někdo volá a druhým zase příjde sms
já nikde neudávala telefonní číslo
@bartsch píše:
Vyřizovala jsem dětem nové pasy v březnu a byly hotové za necelé tři týdny. Teď čekám na svůj a podle stavu žádostí, co jsou u nás zveřejněné na netu, by měl být příští týden - takže to bude trvat také cca 3 týdny.
asi ne v každém městě to je na netu že?
@Susen35 píše:
@Nairol luxusní, moc děkuji!!!jak to že někdo volá a druhým zase příjde smsjá nikde neudávala telefonní číslo
Ptali se me, jestli chci poslat SMS, az bude hotovy. Cislo si zapisovali jen kvuli tomu, jinak bych ho nikde neuvadela.
@Patricia89 no tak jak jde vidět, tak pořád je to všude jiné. Mě picně asi.20dní je dost pro mě.
Ono na to mají ze zákona těch 30 dní, takže i kdyby to dvaceti lidem před tebou udělali za 15, stále to není záruka toho, že tobě to na tomtéž místě nebude trvat těch 30, navíc teď před náma dvoje svátky, dovolené se blíží, žádostí bude přibývat. To, jak o tom informuje/ neinformuje daný úřad, záleží na daném úřadu, zeptej se při podání žádosti. U nás mi řekli, ať dorazím za 4 týdny, ale můžu si na webu kontrolovat, jestli to náhodou nebude dřív, bylo to asi za 25 dní.
@Patricia89 píše:
Si nech rychlo pas
Taky zalezi, kdy si zo nechavas. V zime, na jare to bude jiny, nez v lete
Paní mi řekla, že by měl do 14dnů přijít, tak proto jsem si rychlopas za 4000kč nedělala. Tak pevně věřím, že do těch 21dní to příjde. Kdy sis o něj zažádala??v pátek byl svátek
jen jestli to je opravdu těch 20dní, moc díky ![]()
7 dní…každej úřad to má jinak, takže stejně ti názory ostatních budou k ničemu ![]()
@SarinkaSar1 píše:
7 dní…každej úřad to má jinak, takže stejně ti názory ostatních budou k ničemu
já vím, ale u tebe to byla extra rychlovka teda. Můžu se zeptat v jakém měsíci sis pas vyřizovala? moc děkuji