Cestovní pas - kdy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
20.4.17 14:56

7 dní…každej úřad to má jinak, takže stejně ti názory ostatních budou k ničemu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.4.17 14:59
@SarinkaSar1 píše:
7 dní…každej úřad to má jinak, takže stejně ti názory ostatních budou k ničemu :D

já vím, ale u tebe to byla extra rychlovka teda. Můžu se zeptat v jakém měsíci sis pas vyřizovala? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
20.4.17 15:07

@Susen35 hned po novém roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
@Susen35 píše:
@Nairol luxusní, moc děkuji!!!jak to že někdo volá a druhým zase příjde sms :P já nikde neudávala telefonní číslo
@Susen35 píše:
asi ne v každém městě to je na netu že?

To asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
@Susen35 píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda někdo z Vás vyřizoval někdy v této době cestovní pas.Jak dlouho jste čekali? Vím, že ze zákona na to mají 30dnů. Jen mě zajímá reálná doba, kdy je si možné pas vyzvednout. Děkuji moc za odpovědi. Sue

9 dní - Znojmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.4.17 15:11

@Zabatko 9dní je luxus, měsíc vyřízení? teď někdy nebo v zimě?? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
20.4.17 15:37

Ahoj, mě nejdřív strašili měsícem, ale pak mi přišla sms ze 14dní, že můžu vyzvedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15483
20.4.17 16:01

Lidi a to je takovej problém si na tyto věci myslet a nechat je udělat v čas?!?
Zajímalo by mě, co by dotyčný dělal, kdyby ten pas vyřídit nestihli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.4.17 17:42

Trvá to cca 3 týdny… paní na úřadě mi hned dala termín od kdy si ho mohu vyzvednout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
20.4.17 20:11
@Susen35 píše:
@Zabatko 9dní je luxus, měsíc vyřízení? teď někdy nebo v zimě?? děkuji

Mají na vydání pasu 30 dnů, je třeba si toto včas uvědomit :nevim: Že to může být dříve je takový bonus, ale nelze na to spoléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
21.4.17 08:24
@Susen35 píše:
@leryl holky moc děkuji. Na jakých stránkách bych se to dověděla???
@Šmoulice téda ještě ti volali? to jsou služby, asi se holky tam nudily ne :*Tak já si zkusím taky za ten týden zavolat.

Na stránkách příslušného úřadu, kde se žádá mají vypsané, jaké doklady jsou už k vyzvednutí, dle datumu podání. Ale nemusí to mít všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.4.17 08:56
@leryl píše:
Na stránkách příslušného úřadu, kde se žádá mají vypsané, jaké doklady jsou už k vyzvednutí, dle datumu podání. Ale nemusí to mít všude.
Moc děkuji, zrovna na našem úřadě to není. :think: není problém si zavolat, jen jsem tedy nervózní.
@Šmoulice píše:
Lidi a to je takovej problém si na tyto věci myslet a nechat je udělat v čas?!?
Zajímalo by mě, co by dotyčný dělal, kdyby ten pas vyřídit nestihli :roll:

ano, bohužel je to takový problém si na to myslet, lítám normálně pořád, tak jsem si byla stoprocentně jistá, že mám pas v pořádku. Bohužel i toto se stane, jsem debil, blbec, kráva, můžu si za to sama, ale tento komentář mi nijak nepomůže. Bohužel v nadpisu je žádost, kdo jaké má zkušenosti, ne aby mě někdo moralizoval. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.4.17 09:31
@Susen35 píše:
ano, bohužel je to takový problém si na to myslet, lítám normálně pořád, tak jsem si byla stoprocentně jistá, že mám pas v pořádku. Bohužel i toto se stane, jsem debil, blbec, kráva, můžu si za to sama, ale tento komentář mi nijak nepomůže. Bohužel v nadpisu je žádost, kdo jaké má zkušenosti, ne aby mě někdo moralizoval. Děkuji

Zkušenosti jiných ti nepomůžou, je to individuální. Těch faktorů, které to ovlivňují, je mnoho. Teď aktuálně bych řekla, že se ta doba pohybuje kolem 3 týdnů. Malý napor (jako v zimě) už není a ten velký (jako těsně před létem) taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
21.4.17 09:33
@bartsch píše:
Zkušenosti jiných ti nepomůžou, je to individuální. Těch faktorů, které to ovlivňují, je mnoho. Teď aktuálně bych řekla, že se ta doba pohybuje kolem 3 týdnů. Malý napor (jako v zimě) už není a ten velký (jako těsně před létem) taky ne.

Já vím, že ne. Volala jsem paní na pasovku a ta mi řekla, že nemám stresovat :think: že to chodí vážně kolem těch 14dní, tak že to v pohodě příjde a říkala mi, že nezáleží, jestli je sezóna nebo ne, že ty pasy chodí pořád stejně i v létě. Elektronicky to jde přímo do výroby do Prahy do tisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
21.4.17 14:25
@Susen35 píše:
Já vím, že ne. Volala jsem paní na pasovku a ta mi řekla, že nemám stresovat :think: že to chodí vážně kolem těch 14dní, tak že to v pohodě příjde a říkala mi, že nezáleží, jestli je sezóna nebo ne, že ty pasy chodí pořád stejně i v létě. Elektronicky to jde přímo do výroby do Prahy do tisku.

Já mám zase od lidí, kteří to přímo vyřizují, jiné informace. Jinak já byla na pasech před 14 dny a hotové jsou pasy, které se vyřizovaly o týden dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová