Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky všichni uživatelé cestovních postýlek!!!
Chtěla bych poradit, viděla jsem teď akci na cest. postýlku za 1000 Kč, asi to není nic značkového, ale myslím, že by mohla stačit.
Jde mi hlavně o spaní u babiček, případně až bude prďolovi rok na dovču a tak.
Myslíte, že má cenu jí pořizovat třeba teď v akci, když se mimi narodí v srpnu, nebo počkat až bude starší? Využití u babiček by asi bylo od narození.
Momentalne maju na www.detskyraj.cz akciu na znackovu Hauck - ale uz len do dnes, tak treba rychlo premyslat ![]()
No já mám úplně obyčejnou Chicco s taškou a podložkou, stála mě v tý době dost peněz, dneska je za míň.
Na to přespávání sem tam nám to stačilo, je vlastně nepoužitá, protože malá v ní nechce bejt (ani v obyč).
Pokud jsi z Phy a okolí a měla bys zájem, můžu ti ji prodat. Ráda se jí zbavím:) Fakt pro nás nevyužitá…
V případě zájmu pošli SZ.
G
tak já sem teď koupila Hauck..tu jak je na ni tady odkaz..a je ffajn,nebyla předražená ani úplně levnej drek tak akorát…aby ti z nějaké levné roční dítko vypadlo to za to nestojí…a asi bych nekupovala dopředu nějakou slevu…ty budou pořád tak pak uvidíš. ![]()
Nekupovala by som ju dopredu.
Za tu cenu mozes kupit k babickam aj normalnu drevenu, zda sa mi to, na castejsie spanie lepsie.
My mame Zekiwu, je to dost dobra znacka, nebola lacna, ale nelutujeme, nie je tazka, ma rozne vychytavky, ciernu sietku (to bola moja podmienka, chcela som ju aj ako ohradku a pozerat sa cez bielu strasne taha oci aj mne, nieto mimcu)
No a teraz som mala pozicanu od kamosky lacnejsiu a strasne mi vadilo, ze ten igelit v nej suchotal v noci, stale ma to budilo, ta nasa je asi z kvalitnejsieho materialu, takze vobec nesuchoce a maly v nej spi rad aj sa v nej hrava (ma bocny vchod na vliezanie)
Ja som teraz kupila postielku od fy ABC Design Holiday Plus, hned ju skusala mala rocna neter u nas doma. Stala okolo 1500 a hlavne ma z bolu na zips taku dieru, odkial moze vacsie dieta vyliezat. POdla toho co som vidla na tej malj cacorke je to super, pretoze ak ju budem vyuzivat pre malu na hranie v obyvaju, bude mat volny pohyb a to to dieta bavi. Obe svagrovej deti (1 a 3 roky) sme s tej posietlky nevedeli dostat. Nanosili si tam hracky a urobili bunker, takze som tejto volbe rada.
Videla som ju teraz v babystars na cernom moste v akcii http://www.babystar.cz/
http://www.abc-design.de/display.php?…
takto ta postielka vyzera
kacatko
Ahojky,
my máme od Haucku, ale byla dražší /černá síťka, kolotoč, závěsný rošt…/ ale k věci ![]()
Tady je jeden odkaz a postýlka vypadá moc fajn http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Má kolečka a osobně můžu říct, že je dost využiju, když přemisťuju mrňouse po bytě, tam kam potřebuju. Určo jsou cest. postýlky skvělý, když se musí odběhnout anebo když si chceš trošku odpočinout a přitom vědět, že se mimísek nikam nezatoulá /místo ohrádky/.
Spaní - používáme na spaní přes den, ale jednu věc stopro doporučuji. Pevná dna v postýlkách mi nepříjdu moc dobrá pro záda miminek…vyřešili jsme to obyč matrací. Takže jsem pro cest. postýlku + pokud plánujete, že v tom mimčo bude spát, nechte u babiček záložní obyčejné matrace. Pak je ještě jedna varianta a to jsou skládací matrace. To je ale jiná cenová kategorie. Pokud máte některá známé nebo příbuzné v Německu, tak se dají pořídit cca za 10eur + poštovné
…už zase krafám ![]()
Přeji dobrý výběr, Klára
ahojky,
my mame take z mimibazaru:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ty jsou bez kolecek ale dobre se sklada a rozklada…vyzkousime ted o prazdninach. v nasem bytecku neni misto pro postylku,takze nemam zatim zkusenosti.
ale pani Jitka opravdu posila vse rychle a ma i vyber kasi a jinych veci ![]()
ciao D
Moc děkuju holky za rady.
Dneska jsem poslala mamku, aby se na ní sjela podívat a dala mi vědět, případně jí koupila.
Mimi v ní nebude spinkat pořád, jen u babičky a to u té z mojí strany bude častěji. No a když pojedeme k druhé, tak jí vezmem s sebou a dá si dvacet i tam ![]()
my máme nejobyčejnější od HAUCK asi za 1400 a úplně nám vyhovuje
Ahoj,
nechce se mi zakládat nová diskuse, tak to napíši sem. Snad to nebude zakladatelce vadit ![]()
Potřebuji rychle sehnat (kvůli dovolené u babičky) cestovní postýlku. Nepotřebuji nic extra, ale zase aby trochu vydržela.
Můžete mi poradit jakou koupit značku, na co si dát pozor, popř. jestli někdo nemá a už nepotřebuje?
Předem děkuji ![]()
Tak ja mam tuto a je dobra, prodavat zatim nehodlám ![]()
Ale moc rad nemam, vetsina tech postylke mi prijde dost podobna, jen mi nekdo rikal, ze je lepsi kdyz ma vespod vice nozicek (uprostred nejen 1 ale aspon 2 nebo 3) a tmava sitka, lip se pres ni diva nez pres bilou.
Snad ti to trochu pomuze. Urcite se da sehnat i spousta pouzitych.
Ahojky, my máme pro dcerku postýlku značky Zapa, stála něco přes tisícovku. Využíváme ji hodně - podle potřeby ji mám v kuchyni nebo obýváku, když musím něco udělat a nechci, aby se mi malá motala pod nohama, šup ji tam, prohlíží si knížky, pije čaj. Jsem moc ráda, že jsme si ji pořídili.